- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
marc.loedi
csendes tag
válasz
Rasiel #50199 üzenetére
Én tudtam erről a hibáról, de azt hittem, hogy csak az újabb GTX kártyáknál van, nem az ezeréves laptopomon aminek úgyszintén ezeréves Nvidia kártyája van. Ezért eleinte nem is nagyon vettem észre a fakó színeket, elvégre ez az első IPS panelem, és még így is szép volt. És szerintem ugyanez van a legtöbb emberrel, nem tulajdonít neki nagyobb ügyet. És egyetértek, nekem sem tűnt természetesnek a 60%-os Digital Vibrance...
-
Rasiel
senior tag
válasz
marc.loedi #50198 üzenetére
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
BackStaBbR #50191 üzenetére
BenQ GW2760HS
(#50195) core2: "Gondolom jó vétel mert a Dellek azok szoktak lenni"
Talán mondhatjuk úgy, hogy a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező monitorokat a Dell gyártja, de természtesen tőlük is vannak nem ajánlott típusok szép számmal.
A P széria IPS tagjai összességében egész korrekten sikerültek. A P2214H a mostani Dell-ed mellé teljesen megfelelő lesz. -
Sziasztok!
Nézegetem, hogy mit kéne venni az U2211H-m mellé második monitornak (jelenleg egy Samsung 206BW-t használok) s egészen szimpatikusnak tűnik ez a Dell p2214h.
Max. 50k lenne erre, olvastam az eéső hsz-t, de nem tudom hogy a jelenlegi közvélemény mit mond a '14-es szériáról. Gondolom jó vétel mert a Dellek azok szoktak lenni, csak kiváncsoo vagyok a véleményetekre.Üdv. core2
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan embert keresek egy kérdés erejéig, aki Samsung 970p monitort használ. Legyen kedves, és jelentkezzen itt vagy akár privátban, Köszönöm!
-
Goblin12
őstag
Új [link=http://www.pcgameshardware.de/LCD-Hardware-154105/News/Eizo-Foris-FS2434-angekuendigt-1124967/?utm_source=facebook.com&utm_medium=socialPCGH&utm_campaign=computecsocial&utm_content=LCD-Hardware-154105NewsEizo-Foris-FS2434-angekuendigt-1124967]Eizo[/link] monitor 300€ért 24" IPS FullHD. telóról nem tom hogy kell linkelni majd javítsa valaki
-
BackStaBbR
csendes tag
válasz
Roniroll #50190 üzenetére
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok.
Bár nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de inkább TV-t vásárolnék.Van olyan TV márka/típus, amely kimondottan jól teljesít monitorként? A felhasználás jellege általános lenne. Jelenleg egy 22"-es monitorral küzdök, azonban elviselnék nagyobbat is. 80cm-ről mi az a méret, ami még kényelmes? A full hd a cél, 16:9-es képarány bőven megfelel. Fontos lenne még egy HDMI bemenet. Milyen egyéb paramétereket kell még figyelembe venni a választáskor? A keret is rugalmas, nyilván az olcsóbb preferált, de olyan 60-70e HUF-nál talán többet nem szeretnék rá áldozni.Köszönöm.
-
Roniroll
csendes tag
Üdv
vettem egy ASus ve278h monitort tegnap előtt.
Videó nézés közben vagy egyes játékoknál ha mozgás van színes vonalak jelennek meg, pl egy ember karját felemeli akkor ott keletkezik a kar vonalába egy színes csík.
GTX 560-om van.
Ha áthúzom a képet a régi monitorra ott jó.
Próbáltam csak magába a monitort.
Újra raktam a videókártya driverjét,codeck-eket.Nem igazán van ötletem mitől lehet. :S
Légyszi mondjatok valami tippet.
Előre is köszi.
-
-
kispalsz
tag
Egy kis segítség kellene az új monitorommal kapcsolatban. Lehet, hogy már belefutottatok Ti is a problémába:
Szóval van egy DELL p2414h monitor. Ennek mind a 3 bemenetét akarom használni, a vga-t, a dvi-t és a display port bemenetet is. 3 különböző eszközt akarok rákötni.
Display port kimenetem nincs egyik eszközömön sem, de HDMI az van. No most vettem DP port <-> HDMI kábelt, de nincs kép azon a bemeneten. A Windows mégcsak nem is érzékeli a kijelzőt, ha rácsatlakoztatom.
Valakinek ez működik?
Rossz az átalakító kábel?A HDMI kimenetem az biztosan jó, mert van HDMI <-> DVI kábelem is, és úgy a DVI bemenetet választva van kép.
-
spyro1411
tag
Sziasztok!
Új monitort szeretnék és ebben kérném a segítségeket. Nem tudok dönteni, hogy most több monitoros rendszert, vagy egy 21:9 képarányú monitort vegyek. A többmonitoros rendszerre egyébként sem lenne elég pénzem (max 360€) ezért néztem szét a szélesebb monitorok környékén. Főleg játékra, filmekre, böngészésre lenne használva. Most fogok belépni egyetemre, ezért arra is gondolok, hogy majd megkönnyíteném a munkámat egy nagyobb monitorral.
Eddig kinézett monitor:
LG IPS2973Mi a véleményetek?
-
h1mpi
félisten
válasz
marc.loedi #50180 üzenetére
Ez elképesztő nekem is működik
-
@h1mpi és @Milka 78: köszi, fel is hívtam őket ma, és azt mondták, rendelnek másikat. so far, so good, csak megint várni kell rá 2 hetet.
@Milka 78: megnéztem, amit linkeltél korábban, és nem hiszek a szememnek. hová a francba volt alapból állítva a color temperature ezen a monitoron???? átállítottam User Defined-ba (ami ugye addig szürke volt, amíg át nem állítottam a profilt Userre - wtf), és abban a másodpercben életre kelt a desktop színvilága. merthogy most 100/100/100 lett. ezzel a képpel teljesen happy vagyok, már csak az a rohadt subpixel hiba tűnne el
-
TurbékTurbék
újonc
Asus mx239h-ról vélemény?
-
h1mpi
félisten
válasz
marc.loedi #50180 üzenetére
Ezt még nem, de megnézem majd. Itt a 72 hz-et szoktam beállítani
-
h1mpi
félisten
válasz
Anubris #50173 üzenetére
Amikor megvettem a monitort, akkor műszeresen kalibrálva lett ott helyben (ezért kell fizetni egy személyesen a monitoromra készült). 30 perc volt és addig ettem egy Gyrost
Majd emailen megkaptam és betöltöttem a windowsba, ahogy kell.
Nem tudom mit állít, de nagyon szép lett utána.
-
h1mpi
félisten
Betöltöttem a kalibrált profilt már sokkal jobb lett a színe. Múltkor javasolták, hogy a Geforce driverben próbálgassam a Digital Vibrance beállítást 60%-on. Na így elképesztően szépek lettek a színek ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki.
-
Necrolyth
csendes tag
Sziasztok!
24 colos monitort keresek elsősorban játékra/filmezésre 45-55k közötti árkategóriában. Ezt néztem ki:
http://www.edigital.hu/Monitor/LG_24MP55HQ-P_24_IPS_LED_Monitor-p403894.html
Az olvasási módja illetve a csökkentett villogás miatt tetszik. Esetleg van valakinek tapasztalata vele, vagy létezik ennél jobb? Válaszokat előre is köszönöm!
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni ezt néztem ki vélemény róla,vagy ebben az árban van jobb? IPS tipusút néztem sokkal jobb mint az elődje? -
h1mpi
félisten
Ha van vásárolt pixel garid cseréltesd ki, ha nincs, akkor meg nem fogják kicserélni. Szerintem 10-15%-ot ront az árból egy pixel hiba és 10/8 embert elriaszt a vásárlástól, inkább ez a baj.
alapból úgy tudom, hogy 72 órás a pixel garancia rájuk, utána csak 5 pixel hiba után cserélik gariban. -
válasz
Milka 78 #50164 üzenetére
köszi, megnézem este. egyelőre most kérdés, marad-e egyáltalán - találtam rajta egy pixelhibát. alig vettem észre - mint kiderült, fekete, kék és piros alapon nem is látszik, minden bizonnyal a zöld subpixel hulla. valószínűleg a napi használatban nem is igazán zavarna, viszont ezt a monitort 1-2 évre vettem, úgyhogy eladásnál problémát okozhat. szerintetek az egy zöld subpixel-hiba mennyit ront a cucc értékén, ha eladáskor még legalább 1 év garancia van rá?
-
Milka 78
nagyúr
Itt linkeltem egy tesztet róla.Ott lőttek egy beállítást ami egész jól működik nálam,jó kiindulási alap.Próbáld ki hátha...A gyári profilok nálam semmit sem érnek.
Nálam 100cm kellett a desktop-hoz,de pl játékoknál mindenért kárpótol,nem érzem pixelesnek.
A gombokért tényleg sóbánya járna,de szerencsére nekem sem kell nagyon babrálni vele. -
@HuMarc, @old_artist, @Rasiel, @Milka 78: köszönöm szépen a segítséget, megnyugodtam
ezek szerint a BenQ is azon cégek sorába tartozik, akik nem képesek egyértelműen beazonosítani a saját termékeiket
pár szó a monitorról. amire vettem, arra tökéletesen jó - nagyobb a kép, és miután 80-90cm-ről nézem, a pixelesedés, bár picit észrevehető, nem zavaró. mondjuk aki a hátul simogatós menügombokat kitalálta, azt elküldeném 1 év kényszermunkára egy billentyűzettel, amit így kell tapogatni - de szerencsére úgyis ritkán kell hozzájuk nyúlnom.
a képe érdekes. a desktopon határozottan gyengébbnek, fakóbbnak tűnik, mint a 2311H, viszont egyes filmekben és egyes játékokban akár még jobban is tetszik. a digital vibrance tuningolása egy kicsit javított a desktopon is, de nem tökéletes a dolog. csak azért lep meg, mert azt olvastam több helyen, hogy a VA színei élénkebbek, mint az IPS-é - ehhez képest pont fordítva látom. -
h1mpi
félisten
válasz
Anubris #50158 üzenetére
Arra már nem emlékszem milyen volt.
Amúgy persze, hogy egy grafikai célra tervezett monitornak jobbak a szinei
. Méretben és designban álom. Nagyon komoly ez a vékony káva.
Illetve ez való játékra az input lag miatt a másik kicsit eltévedés voltazt hittem grafikus vagyok, de nem még mindig csak gamer
-
Anubris
őstag
-
h1mpi
félisten
Beüzemeltem az U2414H-t. Nagyon szép a design. Az U2713H után olyan, mintha nem lennének színei, de mentségére szóljon, hogy még nem kaptam meg a kalibrált ICC profilt
-
Rasiel
senior tag
HS-ről van szó, ezt teljes bizonyossággal mondom. Több helyen láttam már, hogy a monitor káváján csak egy "S" betű van. Megnyugodhatsz, jót kaptál.
Egyébként erről könnyen megbizonyosodhatsz: bekapcsolásnál folyamatosan nyomd a menu gombot, így elő fog jönni a factory menu, amelyben a monitorod pontos típusa is látható lesz.
(#50146) Igor Tyeplov: A bajzal által ajánlott LG 22EA63V-P korrekt vétel 33k-ért. Viszont amennyiben zavar a PWM, akkor az eggyel újabb szériát ajánlanám figyelmedbe, konkrétan az LG 22MP55HQ-P-t, igaz ez a típus pár ezressel drágább.
-
bajzal
őstag
válasz
Igor Tyeplov #50146 üzenetére
Igen, Full HD a javasolt már egy ilyen kártyára, nagyobbat már nem nagyon bírná, de nagyobb szerintem nem is kell. Szerintem csak is IPS panelest vegyél. Nekem LG 22EA63V-P monitorom van (FullHD, LED IPS, HDMI, szép dizájn) Szerintem bestbuy főleg 33K-ért itt
-
sziasztok!
az itt olvasottak alapján beszereztem egy BenQ GW2760HS monitort. átvételkor szembesültem azzal a furcsasággal, hogy a dobozon 2760S szerepel (H nélkül), a monitor káváján is 2760S van, viszont a monitor hátulján a termékazonosító címkén (valamint a dobozon a vonalkódon) 2760HS látható. egy kis kutatás az Interneten arra utal, hogy a két termék akár lehet ugyanaz, de ezt konkrétan leírva sehol nem találtam. van valaki, aki ebben tud konkrétumot? ill. akinek 2760HS-e van, mi van a kávájára írva?
előre is köszi a segítséget,
g -
Igor Tyeplov
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, monitort keresek, elsősorban játékra. Egy Radeon HD7950 kártyával rendelkezem, azt hiszem erre 1920x1080 felbontás javallott (valójában nem tudom, hogy nagyobb felbontáson bírja-e a kártya a magasabb grafikai beállításokat ~újabb játékoknál). 40k forint körül lenne rá keret. Van esetleg egy olyan típus ami "bestbuy"-nak lehetne mondható, vagy személyes tapasztalat alapján ajánlanátok?
-
old_artist
addikt
válasz
frank04 #50138 üzenetére
Üdv!
Mindkét monitor a maga ár kategóriájában megfelelő választás, bátran ajánlhatom, viszont az Acer tükröződős felületü, az LG meg matt. Ennek értelmében lehet, hogy döntő érv lehet a számodra a monitor kiválasztásában.
Az Acer monitorok közül a "B" és "G" szériák a matt kijelzősek, mint pl. esetleg választható az Acer G227HQL Abid vagy az állítható magasság, pivot, döntés, forgatás, kábelrendező, VESA módokkal rendelkező Acer B236HL ymdpr. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a PHILIPS 274E5QDAB/00 IPS es monitor mennyivel lenne jobb mint egy 19" os Philips Brilliance 190C?
Videó vágásra, képszerkesztésre és film nézésre lenne használva, meg néha napján egy kis játékra is.
A választ előre is köszönöm!
Üdv.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Oneforall #50137 üzenetére
Sajnos használható infót nem találtam róla neten, hogy pontosan mely rev.-ek, mikori gyártásúak használnak RGB subpixel elrendezést. Ha van lehetőséged vásárlás előtt kipróbálni, akkor nincs probléma. Amennyiben ez nem megoldható, akkor esetleg még vásárlás előtt megkérheted a boltot, hogy nézze meg.
(#50138) frank04: Acer a WQHD szegmensben mostanság dobott piacra egész korrekt megjelenítőket, viszont az olcsóbbakat - pontos, megbízható információk hiányában - nem merem ajánlani. LG 22MP55HQ-P-ről már érkezett nem egy visszajelzés, több véleményt is lehetett róla olvasni, így azt nyugodt(abb) szívvel ajánlanám. Alternatíva még kb. ennyiért - igaz, már kifutó széria - a BenQ GW2320 IPS, valamint a BenQ GW2265HM AMVA panellal szerelve.
-
BonFire
veterán
válasz
Ordowick #50139 üzenetére
A HDMI a lehető legjobb opció, mert teljesen digitális jelet ad, ellenétben a D-subbal, ahol is analóg/digitális konverzió történik. Ezzel tehát nincs baj. Ha fontos a színhűség és a betekintési szög (Photoshop), mindenképpen IPS paneles modellt keress.
Ha kicsit visszagörgeted a hozzászólásokat, van pár jól bevált típus, amit gyakran ajánlanak (nyilván nem véletlenül). Első körben azok között nézz szét.
-
Ordowick
tag
Sziasztok!
Szeretnék a jövő hónapban egy monitort vásárolni, leginkább 21-23"-os méretben gondolkodom,Full HD.jó lenne, ha tükröződésmentes tudna lenni a kijelző és az állvány magassága is állítható volna. (Ahogy nézegettem ez elég ritka, ha erre valami utólagos megoldás lenne az is jó). A laptopomon van VGA és HDMI kimenet, nem értek annyira hozzá, de sok monitornál csak d-sub van, vagy displayport, de HDMI nincs. Ezt meg lehet oldani, hogy rákössem a laptopomra, vagy eleve csak HDMI-s jöhet szóba?
40-55k-t szánnék rá, legtöbbet Photoshop, Archucad, Artlantis, ilyesmikhez használnám tehát fontos lenne a színhűség, nagyritkán játékra.Ezek fényében milyen monitort ajánlanátok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Dani -
frank04
tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy egy Acer vagy egy LG márkában meg lehet-e bízni, ha monitorról van szó? (Volt régebben egy drágább LG TV-m, de elszállt, és ezért úgy érzem, utálnom kell az LG-t).
Konkrétan minimum 21,5"-os monitorokat nézek, FHD-ban, IPS panellel, és a kategória 2 legolcsóbbja az Acer H226HQLBMID (33k) és az LG 22MP55HQ-P (36k). Ezek szerintetek megbízhatóak?
Jelenleg egy ASUS 19"-os TN paneles monitorom van, ami már 6 éve hibátlanul működik még mindig, csak a felbontás miatt cserélném, és legalább ennyi időt várnék el a következő monitortól is.
Köszi! -
Oneforall
csendes tag
-
Rasiel
senior tag
U2412M műszeres kalibrálással biztos vagyok benne, hogy megfelelő lesz számodra. 68-70k-ért best buy.
(#50131) m4ss1v3_: Amennyiben neked elegendő a 27"-hez az 1080p-s felbontás, akkor a következőket tudnám javasolni:
Dell P2714H ---> matt felület, PWM-es háttérvilágítás szabályozás
Dell S2740L ---> glossy (fényes, tükröződő) felület, PWM-mentes(#50132) november: LG 23MP65HQ-P, Dell P2214H\P2314H, Dell S2340L (glossy felületű).
Ha ki akarod belőle hozni a maximumot, akkor igen, megéri műszeresen kalibráltatni. Gyári kalibrációt meg ne hasonlítsuk ehhez. -
november
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy monitort az alábbi kritériumokkal:
- mindenképpen IPS panelben gondolkodom
- főleg filmnézésre de azért néha játszanék is
- lg, samsung és dell gyártótól de ha van más esélyes akkor az is jöhet
- 22-24 képátmérővel
- és árban olyan 50 ezer forintig. ha 1-2 ezerrel több akkor nem gond.
- és még annyi hogy érdemes kalibrálni a monitort? mert sok helyen írja maga a gyártó hogy már kalibrálta -
m4ss1v3_
csendes tag
Helló,
egy r9 290-es vga mellé milyen monitort ajánlanátok? Leginkább dota2,de az új gamekat is ki szoktam próbálni. A keret max 90-100k lenne rá.
Köszönöm -
naja
aktív tag
Sziasztok! Grafikai munkaállomáshoz milyen monitort javasolnátok?
24"-es méret (16:10, mert több a pixel) lenne az ideális, mivel ahogy nézem a nagyobb monitorok sem adnak nagyobb munkafelületet (pixelben), vagy ami igen az sokkal-sokkal többe kerül (duplája ha jól láttam).
Kérdésem:
-van-e alternatívája (olcsóbb, vagy alig drágább de jobb) a Dell U2412M-jének, vagy az annyira fényévekkel jobb bármi másnál?
-van 27"-es elérhető árban, de hasonló minőségben, mint az előző Dell?Köszi
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi #50128 üzenetére
A képminőséget csökkenti, de nagyon. És nem csak FullHD-nál.
-
gyáliSanyi
őstag
Monitornál egy FullHD felbontáshoz megkötésekkel elég lenne a D-sub használata, játékoknál vagy nagyban csökkentené a teljesítményt?
-
South Velen
addikt
válasz
prolicaster #50126 üzenetére
Második.
(ha nem zavar, hogy tükröződik. ha zavar, akkor egy LG 22MP55HQ.)
-
Mirman
őstag
Viszonylag sokat photoshoppozom de ez kimerül általában retusálásban , de nem igazán hiszem hogy szükségem lenne rá egyenlőre .
Bár 30k különbség van a kettő közt , lehet hogy megérné a drágábbat venni , monitort nem 1 évre vesz az ember , sose lehet tudni hogy szükségem lesz e az adobe RGB-re a jövőben
-
South Velen
addikt
Ilyen árfeltételekkel: BenQ EW2740L (filmezni a legjobb, kontrasztban veri az IPS-eket - színlefedettsége hozza vagy túlmutat a hasonló árban lévő IPS-ekén, cserébe nem szemből nézve nem tudja olyan jól tartani a színeket, mint az IPS.
Ha egy kicsit többet rászánsz, akkor Acer K272HUL, ez már 2560x1440 felbontású, jól sikerült IPS panellel.
-
madle
őstag
Most teljesen döntésképtelen lettem, kellene a hálószobába egy kijelző, kizárólag filmezni, illetve internetezni és képszerkesztésre. Nem tudom eldönteni hogy milyen monitor legyen. TV-t nem akarok mert felesleges plusz költséget ki sem használnám mert nem nézem.
IPS paneles monitor alkalmasabb ezekre a használatokra?
27 vagy 29"-ös lenne jó, lehetőleg minél nagyobb. De ahogy mondtátok az UltraWide nem lesz jó, mert filmet nem tudja úgy beilleszteni.Tudnátok ajánlani valamit ebben a kategóriában? Ár max 80-90k
-
South Velen
addikt
válasz
BonFire #50116 üzenetére
Azért ez nagy hülyeség. Ha mondjuk gariztatni kéne a monitorod, akkor azért csak fáradoznál vele, hogy becsomagold, meg feladd postán, inkább, mint kifizetni a javíttatást 30-ért nem? Persze mindenki el tudja dönteni, mi éri meg neki, de ez az
áfacsalócég ahol vetted a cuccot biztos nem fog neked készséggel javítani. Egyébként meg a legtöbb helyen és sok gyártói garinál garanciafutár szolgáltatás van, ahol csak a csomagolással kell törődni, ingyen viszik-hozzák a terméket. A dobozát meg célszerű meghagyni, és akkor az sem nagy nehézség. -
BonFire
veterán
A garancia akkor ér a legtöbbet, ha nem kell érvényesíteni! Bele sem merek gondolni, egy ekkora csomagot mennyiért visz el a posta, ha hiba esetén fel kell adni. No és amíg szervizelik, addig lesheti az ember a falat.
Szóval ha garanciáztatni kell, akkor már régen megette a fene az egészet.
-
Emppu85
tag
Sziasztok..én szeretnék egy monitort vásárólni, ki is néztem egyet..
Esetleg vélemény , vagy tapasztalat?
S27D590P -
BonFire
veterán
válasz
PumpkinSeed #50107 üzenetére
Ha árukeresőn vagy árgépen nézed, jóval kedvezőbb ajánlatot is találsz ugyanarra a termékre. PÉLDA Én is náluk vettem az LG-met, mert ők kínálták a legolcsóbban. 5-6000 Ft-ot is lehet fogni rajta, itt például kapásból 16% a különbség a két bolt között.
madle: Én úgy olvastam, hogy ebben is van pan-crop (bár nyilván a médialejátszóból érdemes ezt vezérelni), azonban a 16:9 esetében is alul-felül csonkol, hogy kirakhasd full képernyőre, ahogy a 4:3-mas képpel történik a 16:9-es tévén. Vagy vízszintesen szétnyújtod, ami azonban nem elegáns megoldás. Vagy nézed eredeti képarányban, és akkor nincs a felskálázásból fakadó minőségromlás, viszont két oldalt két fekete csík marad. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Erről a Hanns-G márkáról monitoroknál mit lehet elvárni?
Egy 1680x1050 felbontás mennyire nevezhető szélesvásznúnak? -
madle
őstag
Sziasztok,
szemezek egy LG UltraSharp IPS paneles monitorral, lényegében a hálószobába kellene, nem akarok TV-t mivel ugy sem nézzük. Elég egy nagy monitor és ráteszem a laptopot filmezni. 29"-t néztem. A kérdésem az lenne, hogy a 21:9-es képarány az a filmeket hogy igazítja be? Mármint, a mozik ugye ezt használják, de tegyük fel van egy mezei Bdrip filmem, akkor az teljes lefedettségben rá tudom igazítani a monitorra? Vagy marad oldalt fekete rész?
Köszönöm!!
-
törölt tag
sziasztok.. Na megjött az új monitorom ! LG nagyon jó monitor.. gyönyörű képe van neki.. egy két észrevétel gyorsba ! A talpa teljesen jó kicsit billeg, de pont belefér szerintem... nagyon vékony.. dönthetőség: szintén nagyon jó.. nálam ez a monitor 10/10 !
-
PumpkinSeed
addikt
Üdv,
Olyan monitorra lenne szükségem ami minimum 23" és full HD felbontású lehetőleg LED-es háttérvilágítással. Nem szeretnék rá sokat költeni, de mégis azért milyen opciók vannak? Eddig ezt néztem ki magamnak, de örülnék ha lenne egy kicsit olcsóbb lehetőség is. Az IPS nem feltétel.
-
Mirman
őstag
Üdv , lenne pár kérdésem. Az első hogy akinek WQHD monitorja van és játékra használja az mivel hajtja meg (én egy R9 209 vagy 780 árkategóriájú kártyára gondoltam az új szériából karácsony környékén) , valamint hogy ha nem natív felbontáson használja a monitort akkor az mennyire "ronda" rajta ? PL 1080 vagy 720 pixelen? A másik pedig hogy játékra és photosopra melyik lenne az ajánlott az U2713HM vagy pedig az U2713H ? Köszi előre is.
-
Oneforall
csendes tag
Dell P2314H esetében a rev.A01 segített a korábbi problémán, amikor a szövegek nem tisztán jelentek meg a képernyőn, hanem kicsit elmosódva a BRG színmegjelenítés miatt (46580 hsz.)?
A rev.A01 már RGB ennél a típusnál vagy maradt BRG? -
Anubris
őstag
válasz
BomiBoogie #50101 üzenetére
És más márkát nem ajánlotok akkor?
ASUS MX239H vagy ASUS PA238Q
Vagy valami Samsung, LG?H1impi: Van Asusnál ilyesmi árban egy 16:10-es 1920*1200-as felbontással 5ms-el. ASUS VS24AH.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged