- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
Sziasztok!
23" körüli (fHD) IPS monitort keresek (illetve jó nekem MVA/PVA is, ha azt mondjátok, hogy ajánlott darab, csak ne TN legyen), úgy 50 ezer forint környékén (+/- 5-10k). Még mindig a Dell U2312HM a favorit (ha jól emlékszem tavaly is ez volt), vagy van azóta jobb vétel is?
-
letix
senior tag
Üdv a szakiknak!
A véleményeteket szeretném kérni az alábbi eszközről.:
Dell UltraSharp 1908FP
Viszonylag jó árban hozzá tudnék jutni egy ilyen monitorhoz.
Mi a véleményetek, játékra -legfőképp FPS-re- alkalmas lehet egy ilyen monitor?Egy IBM P260 22"-os CRT-ről váltanék, a gyorsaság lenne első körben a legfontosabb szempont.
Köszönöm!
udv
letix -
NY124
tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt áll az egyik barátom, és ajánlottam neki ezt a topikot, mivel a múltban jó tapasztalatom volt veletek, itt prohardveren sikerült hozzájutnom a csodaDellemhez. ^_^
A kérdésem az lenne hogy az LG IPS231 P-BN és az LG IPS234V-BN között mi jelenti azt a pluszt ami miatt az előbbi kb. 10ezerrel többe fáj, és melyik jobb ár/érték arányú?
Illettve az 50ezres ár körül tudnátok nekem best buy-t ajánlani (lehetőleg IPS panel)?A Dellekről sok jót hallottam, de az LG-t is rengeteget dicsérik.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
stranger28 #28039 üzenetére
Nem csak hogy igénybe veszi a szemet, de nagyon látszanak a pixelek. Most egy TN paneles 19"-os monitorom van, ami 1440x900-as felbontású, és van olyan pillanat, mikor látszanak a pixelek. Gondolom egy FHD IPS vagy VA paneles monitor totálisan más világ lesz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
stranger28 #28036 üzenetére
hehe. Mass Effectből Dr. Mordin Solus. Zseniális karakter.
Egyébként ilyen idióta elrendezésű az asztalom. Fel is fúrtam a monitort a falra, így nyertem még vagy 0,25m. Lehet nem egészséges. Nem is szoktam sokat játszani egy huzamba.
-
jediweb
aktív tag
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Monitort szeretnék vásárolni, és gondban vagyok.
Olyan 21-23"-os méretben keresgélek, 35-38e Ft környékén. Szeretném ha nem TN paneles lenne, hiszen ennyiért már lehet kapni valami jobbat.
Legtöbbet játékra használnám, szóval számítana a minél alacsonyabb válaszidő.
Válaszokat előre is köszönöm! -
szacsee
nagyúr
válasz
Porcupain #28015 üzenetére
Megvárom mi lesz a végkifejlet, mert hát pont a DP miatt veszek Dell-t ha veszek.
Olyat is olvastam már, hogy valakinek DP-vel USB eszköz nincs bedugva feliratot tolja a képébe, ami DVI-vel vagy D-subbal megszűnik, bár ez sem vigasztal engem.
Úgy látszik olcsó húsnak híg a leve a Dell-nél is. -
Melorin
addikt
Az LG IPS224V-PN és DELL ULTRASHARP U2212HM között mi az ami ~15k árkülönbséget tesz ki?
50k maxig keresek valami igazán jó monitort, és ezt a két tipust látom a legtöbbet, ezért kérdezem, a választásomat megkönnyítendő. -
El Kebir
őstag
...csak 768 sort jelenítenek meg, ami elég kevés, a legtöbb honlap, vagy szöveges dokumentem ilyen elrendezésű, mint pl a PH fórum, ahol a fejlécek láblécek elveszik a helyet, és a tartalom is egy szűk középső sávban van.
plussz ha megnézed az ajánlott monitornak 1280*1024 a felbontása, tehát még a wide tartalmat is majdnem ugyanakkora pixelterületen tudja megjeleníteni. (nem "wide" tartalom megjelenítésében, egy 17-19"-os 5:4-es monitor kb egy 21,5"-os 16:9-es wide szintjén van)
-
Carlos_A
tag
Sziasztok!
Rokonom szeretne monitort venni. 22"-s körül gondolkodik, maximum 45ezer lenne rá, most fog gépet venni játékra, ahhoz kellene. Mit ajánlatok?
Csak új jöhet szóba, rendes üzletből. -
Porcupain
aktív tag
Üdv,
Pár napja már használom a u2212hm monitort, de már a legelső alkalommal, amikor összeraktam a gépet, vízszintes zajos csíkok villantak fel. Mostanában egyre ritkábban, de még szokott lenni. Ez csak display port-nál jelentkezik, dvi-nál nincs ilyen gond. Ez inkább a csatlakozó hibája? Ilyet használok: linkMonitor hibák topicban, még nem kaptam választ,ezért merészeltem ide írni.
-
Aldo Novares
aktív tag
üdv
17ezer ft-m van monitorra, csak használt jöhet szóba, 19" legyen a min, de 22" -es-t is találtam már ilyen árban , most találtam egy Asus VW193D 19" -ost 10ezerért , de egy piros csík van benne, elöregedett a szalagkábel , érdemes lenne megvenni ?
-
SkyS1gn
félisten
Én is ennyiért tervezek monitort venni e kettő között vacilálok szerintem kategóriájukban a legjobbak
-
_aDm
csendes tag
Sziasztok!
Nagy tettre szántam el magam, végre lecserélném a CRT monitorom. A hardwarek cseréje mindig megtörtént, de valahogy sosem jutott monitorra már, azonban most elhatároztam veszek egyet és szeretném a segítségeteket kérni.
Amire kellene:
FPS, WoW-ot játszanék rajta, de szívesen megnéznék gépen pár filmet is.
Méret:
A 17" után szerintem nekem elég lenne egy 22" körüli is.
Keretem kb 50ezer HUF lenne.Köszi előre is!
-
El Kebir
őstag
Amit most használsz 21,5"-os 16:10 (gondolom 1680*1050) egy használható felbontást jelent, szerintem messziről kerüld el azokat a 19"-os 16:9-es monitorokat. (szvsz kb feleannyit érnek, mint a linkelt áruk)
Ha nincs pénzed új "csilivili" monitorra, akkor vegyél valami olcsó, de még garanciális használtat. Még akár a kisebb 17-19"-os de 5:4-es monitorok is használhatóbbak, a maguk 1280*1024-es felbontásukkal, mint azok a wide-ok.
példának ez itt 1év garanciával, olcsóbb és még használhatóbb is.
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Monitor szervizest tudtok ajánlani? Lehetőleg Székesfehérvár és környéke vagy Bp.
Van két háttérvilágítás hibás monitorom.
Kép van, mert sötétben lámpával megvilágítva látszanak az ikonok.
Előre is köszönöm. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Sajnos haldoklik a kicsi drágám és muszáj lesz lecserélnem
Elég matuzsálem szegényem, egy 21,5"-os Samsung és lassan 6 éves, mindvégig imádtam és imádom most is
Úgy gondolom kiszolgálta magát, ahhoz képest amennyi üzem idő bele lett erőltetveIgazából én arra rájöttem -lévén, hogy változtak a szokásaim-, nekem bőven elegendő egy 19"-os monitor. Nagyon közelről nézem (kb 50-70 centi), így felesleges nagyobb (én így gondolom), no meg nem játszom túl sok játékkal, de alacsonyabb felbontásban talán a vga karim technikai élettartamát is ki tudnám tolni
Két típust néztem:
Ennél nagyobb keretet nem kívánok rákölteni. Világ életemben Samsung monitorom volt, sose kellett benne csalódnom, de mióta ebbe a témába belemerültem jócskán változott mind a technológia, mind a piac és érdekelne a véleményetek.
A mostani moncsimat, amit cserélnék anno 64.000 Ft-ért vettem (tehát nem olcsó kategóriás volt) és a mai napig vert képben sok monitort. Nos, úgy viszont nem szeretnék járni, hogy azután leülök ez elé és akkor ránézek, hogy fúj
Sokat hallottam, hogy pár modellnél eltúlzott a LED háttérvilágítás és túlságosan átvilágítja a panelt, ezt szeretném elkerülni.Az LG-t nem igen ismerem, ismerős körben elég vegyesek róla a vélemények. Két tábora létezik: aki nagyon szereti és aki kerüli. Az 5 millás kontraszt tuti parasztvakítás
Benq-ról mik a tapasztalatok?Ha tudtok nekem segíteni ajánlással, vagy pro kontra -az általam felvázoltakkal-, azt nagyon szívesen fogadom és köszönöm!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
stranger28 #27999 üzenetére
Ha lenne lehetőségem, köszönöm a véleményeket!
Igazából az edge-to-edge üveg ami nagyon vonz most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Eladó monitor állványok, asztalra fogatható.
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest