- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
IPS-t szeretnél vs. Az se lenne hátrány, hogy ha a fekete elfogadható lenne. Filmnézésnél elég frusztráló tud lenni a fátyolos hamuszürke.
Ez sajnos IPS fícsör. Olednél van perfekt fekete, meg talán még a VA jobb kicsit.Talán
28" Samsung Odyssey G70B
LG 32UQ750P-W[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
grizlisandor
veterán
LG 27GP850P-B lehet kapni!
-
gainwardgs
veterán
Akkor gyárban figyeljenek jobban a quality management-re, gondolom nem érné meg nekik mivel hegyekben állnának a hibás panelek, ezek után merem azt feltételezni.
Csakhát utána te kinlódj vele stb. küldözgesd, lever az ideg hogy most jót kapsz-e stb.
Szánalom....nagy Alienware
Gyári asztali gépeik is kb össze vannak hányva jó olcsó cuccokból, túlárazva, mostmár tudom miért................[ Szerkesztve ]
-
NightGT
senior tag
Pedig észrevenni a különbséget 240 és 500 Hz között is Még ha nem is olyan pörgős a játék, a motion blur/persistence blur akkor is alacsonyabb.
Plusz online shooterekben istentelenül magas már a skill cap...fortnitehoz vagy apexhez képest csében kb egyhelyben állnak
Fortnite but 390hzSpeed is the only truly modern sensation
-
nggabi
félisten
a laptop egy picit más story. volt 2021-es qhd legionom, gyönyörű volt a 165Hzes kijelző. Most a 2023ban a 240Hzes tiszta bleed körben. És ezen a használat se segít, mivel nyeklik nyaklik a táskában az egész. bele kell törődni, nincs tökéletes monitor.
"szenyor dzsíííí"
-
pallavolo
csendes tag
Ha nem játszol akkor szerintem felesleges a nagy frissítési frekvencia.
Még az az aspektus jutott az eszembe, hogy OK hogy nem játékra kell a monitor, de ha egész nap a gép eltt ülsz munka miatt, nem jobb mégis a szemnek a 60Hz helyett egy 120 vagy 144 Hertz-es frekvencia?
Ha már vált az ember, akkor érdemes több szempontból is körüljárni, tapasztalt valaki ilyet, aki 60Hz-ről magasabbra váltott, hogy az egész napos használat után emiatt kevésbé fárad el a szeme, illetve kevésbé lesz hajlamos megfájdulni a feje tőle?
-
pallavolo
csendes tag
Szia!
Köszi szépen, akkor szerintem megnézem élőben az te LG-det meg az általam írt Dellt, és amelyik úgy jobban tetszik, az lesz majd, nincs értelme többet variálni ezen.
Meg 4K-ről vissza fullhd-ra a játékokban annyira nem lesz szép. 1440p még tök OK rajta.
Ezen kicsit azért lepődök meg, mert azt hittem, a 4K --> 1440p scaling kicsit torzítani fog, míg a 4K --> FullHD esetben csak simán egy 2x2-es négyzetnyi képpont fog egy-egy FullHD képpontot reprezentálni, tehát ott semmilyen torzítás nem lesz, csak nyilván a rosszabb felbontás.
Bár végül is utánaszámolva jogos, mert egy másfeles szorzó van csak az x és y tengelyen is, szóval azért így nem nagyon van minek torzulnia.
-
pallavolo
csendes tag
Tök jogos, akkor lehet érdemes inkább a 4K felbontást választani, cserébe a frissítési frekvencia maradhat 60 Hz. Ilyen felbontással akár a 32 colos méret is OK lehet, ha belefér az árba, de lehet inkább egy minőségibb 27(-28) colos lesz a jó választás.
Ugye a nem OLED típusú kijelzők közül még mindig az IPS számít a legjobbnak? Ahogy olvasgattam, az OLED ár/érték arányban még mindig nem az igazi, és még mindig nem tökéletes a technológia (pl. beégés), így azt most kizárnám, maradjon a 100-150 ezer forintos keret.
Egy újabb gyors szűrés ezekkel a módosításokkal ezeket dobta ki (mivel még így is baromi sok találatot kaptam, szűrtem a legalább 305 cd/m2 fényerejűekre, nem tudom ez fontos szempont-e valóban, illetve az állítható magasságúakra, bár végül is alá lehet tenni valamit, ha csak ez hiányozna egy egyébként egyértelműen jobb vételnél).
Itt még mindig el vagyok egy kicsit veszve, pl. adott márkán belül még a specifikációkat végigböngészve sem feltétlenül látom a különbséget ezek között (az alábbi sorrend ár szerint növekvő). Az AMD FreeSync támogatás megléte nekem vajon releváns lehet, vagy az is inkább a játékosoknak fontos és csak a magasabb frekvenciájú modellek esetén?
LG 27UP650P-W
AOC U2790PQU
AOC U27P2
Dell S2721QSA
Philips 278B1
ASUS VG289Q
Dell S2722QC
LG 27UK650-W
LG 27UP85NP-WEzek közül melyiket ajánlanátok? Mivel a mostani 12 éves Dell U2311H monitorommal nagyon jók voltak a tapasztalataim, és találtam egy oldalt, ahol a fentiek közül pont a Dell S2722QC-t nevezik meg a legjobb irodai monitornak, most ez az új kedvencem:
https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/monitors
Még a 32 colos kategóriába felpillantva ez az egy jöhetne szóba az árát tekintve a 4K felbontásúak közül, de gondolom ez nagyon belépő szint lehet, akkor inkább már egy minőségibb 27 colos a jobb választás, ha nem tévedek és nem olyan fontos a nagyobb méret:
Remélem nem gond, hogy ilyen sokat kérdezek, remélem ezzel legalább másnak is tudunk segíteni, 12 éve nem foglalkoztam a témával, tulajdonképpen még abban sem vagyok biztos, hogy érdemes-e egyáltalán lerecsélni a még mindig tökéletesen működő Dell U2311H-mat, de most afelé hajlok, hogy ha már lesz egy teljesen új konfig is mellé kb. 250-300 ezerért, ennek a felét megéri egy 23 --> 27 col, illetve FullHD --> 4K upgrade még úgy is, ha marad a 60Hz és az IPS technológia sem nagyon változott(?) az elmúlt 12 évben.
És még egyszer köszi a tök jogos észrevételt, ha nagy ritkán mégis játszanék, akkor is régebbi játékokkal, és azt meg nyilván FullHD felbontásban fogom, a filmek meg mehetnek 4K-ban, sokkal jobb lesz nekem a 60Hz/4K, mint a 144+Hz/1440p kombó.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
-
szivarvég
csendes tag
Sorry, csodálkozom, hogy miért nem rendelnek belőle nagyobb számban. Remélem nem az van, hogy a Dell küzd a gyártásával... Nem voltam még diszti, nem tudom mennyire szempont, hogy ilyenkor már nem indítanak új megrendeléseket, hanem inkább kisöprik a megmaradó készletet.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Ajánlok mellé egy olcsóbb ipst második monitornak, amit arra használsz, hogy netezz stb. Én az OLEDet csak akkor kapcsolom be, ha indítom a játékot, így egyáltalán nem félek semmiféle beégéstől. OLED TVm van 4 éve, azzal se volt semmi gond.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
sztivo
Topikgazda
-
nggabi
félisten
hát kicsit szürkésebb a fekete ja, de cserébe a fehér fehérebb mint pl a legionon. színek gémer módban élénkek, fényerő bitang, 60%on használom sötétben és kisül a szemem.
sztem most 27" qhdban 100 ezer körül a dell msi lg versenyzők kb mind ugyanazt tudják. mindegyiknek van ilyen olyan baja.
szem és fejfájás nincs szerencsére 6-8 óra után sem.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Pano
addikt
Kiegészítés.
Kicsit feljebb van a keretemen, de mit gondoltok? Vagy lenne esetleg jobb ajánlat?ASUS PROART DISPLAY PA278CGV
ASUS ROG STRIX XG259CMEzt pedig 128 körül be lehet szerezni:
LG ULTRAGEAR 27GP850P-BKörülbelül 36-ot?!
-
sztivo
Topikgazda
-
sztivo
Topikgazda
Nézegetem én is a kínálatot, valahogy most hiány van vagy elkezdték kiszórni a régi modelleket, és majd jönnek az újak helyette. MAG251RX sincs már, ami azért meglepett.
A Dell G2524H tegnap este még csak a Senetic (inkább hagyjuk) kínálatában volt. Mondjuk így, hogy van helyette még másik, azt mondom várj 1-2 hetet, hátha ismét lesz kínálat, vagy addigra több helyen befutnak majd az újak.
iiyama AUO panelt használ (kb ugyanazt, mint az AlienWare AW2521), de egy lengyel teszten kívül sok infóm nincs róla. Itt a teszt, tévesen GB2560 a link és a cím, lentebb már GB2590, meg a talp is igazolja. Van egy BLB teszt, vagy kifogtak egy jó példányt, vagy az iiyama ügyel arra, hogy ne szorítsák/feszítsék meg a panel sarkait. Sajnos egyes gyártók erre nem ügyelnek, emiatt is lehetséges a BLB.
A fentebb említett Lenovo Y25-30 pedig ugyanazt az LG panelt használja, ami a Dell S2522HG-dben volt és nagy eséllyel a G2524H is ezt fogja, már csak a 280Hz O.C. is egy jel lehet, ha már a Lenovo is túlhúzta addig (problémamentesen).[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Talán Lenovo Legion Y25-30? Bár nem nagyon találok róla tesztet, de a panel szvsz ugyan az az AUO IPS lehet benne, csak ez papíron már 280Hz-es, ez az UFO-s boltban 110K. Ugyan ott van egy hasonló paraméterekkel bíró Philips is 120K áron, de én jót még nem Brilliance Philips monitorról nem olvastam az elmúlt 10 évben.
Van még egy HyperX Armada 25 neveztű csoda, de azon nincs USB HUB és 140K az ára. mivel talp helyet egy mamut ölésre is alkalmas méretű vesa kart adnak hozzá.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
sztivo
Topikgazda
Szia!
Samsung S25BG400 nem elég gyors, így marad az iiyama GB2590 vagy megvárod a G2524H-t, hogy kapható legyen. MAG251RX sem kapható egyelőre. Más nincs is, csak 144-165Hz környéke perpillanat.
Delirious
Asus VG249Q? Vagy esetleg Gigabyte G24F-2, Dell G2422HS, ViewSonic VX2428J, Acer XV252QLV. -
atibuc
tag
Szia nagyon nem értek hozzá, de épp én is keresek.
lg-27ul550-w 4k
Acer xv272up 2kÉn ezek között ugrálok.
Biztosan írnak véleményt.
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
-
parandroid
félisten
Leírásban benne kell legyen a tartozéklista. USB C kábel nálam is igen rövidke volt, fél méter talán. Jó lesz majd valamit tölteni. Szerencsére volt itthon pár hosszabb is. Tartozékként nekem még ‘signal kabel’ volt megjelölve, jött is vele egy DP. Meg persze tápkábel, de az elég alap.
Amúgy most megnéztem a hivatalos Dell oldalon, nem a tiédből lopták ki a kábelt, érdekes módon tényleg csak egy usb jár hozzá.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Pano
addikt
Megoldottam a kérdést. Mivel a Dell-ről írták a legjobbakat, meg nagyon jó a prémium garancia (bármi esetén kapásból cserélik, még 1 pixelnél is), inkább azt választottam (S2721QS).
Alzánál van raktáron 145-ért, meg is rendeltem. Köszönöm szépen a segítséget Luck DragonKörülbelül 36-ot?!
-
-
Akkor ajánlom az alábbiakat ;
-Dell S2722QC
-LG 27UP850N-W
-Benq EW2880U
-Dell S2721QSveber0937
Ha Samsung smart monitor a kiszemelt akkor M7 sorozata , igaz kicsit drágább , de használhatóbb.
[link]A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
MaddeNNNN
őstag
Az alapos kiválasztással semmi gond nincs. Én is szerintem egy hónapot legalább azzal töltöttem hogy 30 különböző monitorról olvastam és néztem teszteket, panel specifikációkat mindent hírmorzsát amit csak találtam.
Az utána lévő őrlődésre mondtam, hogy sokat látom itt. Láttam embereket akik már akkor monitort kerestek amikor én is nézelődtem és még most sem tudtak dönteni. Ki kell választani egyet amelyik megfelel a keresési feltételeknek, megvenni aztán már sajnos olyan világot élünk hogy a gyári összeszerelés és az alkatrészek minőségén múlik meg is tartjuk-e.Egy cégnek meg az a dolga hogy kiszolgálja a vevőit, ha 5-ször küldesz valamit vissza mert mind az 5 különböző termék valamiért szar akkor kötelesek 5-ször visszavenni. Maximum édesanyánk csuklik egy kicsit.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Eme modellről csekély információ áll rendelkezésre , de ami van az jónak tűnik . Gondolok itt elsősorban visszajelzések felhasználók terén .
Bár volt aki megjegyezte kijelző mögött valamilyen szennyeződéssel találkozót , így kert csere monitort .
De ez bármilyen más gyártónál előfordul .ermys
Acer esetében melyik XB273-as ?
U-X-GX-GP?
Asus & LG páros tökéletes választás , általad irt specifikációkat tudja ( magasság állítást is)Szerintem itt már csak az ízlés és a pénztárca az ami dönthet .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Igen az . Bár tényleg jó monitor , de ha előjön ez a hiba érdemes visszaküldeni amint lehet .
Scorpion
Ezek is jó választások lehetnek , de olvasáshoz nem tudod olyan szinten beállítani kékfényszűrőt , mint az Asus esetében , hogy hosszú távon mindig kényelmesen több fokozatban állíthasd .Az LG szuper , ha még találsz olyan üzletet ami meg árulja .
Msi is jo ,de inkább akkor már fentebb említett Asus(ok) egyike .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Nem rossz ha működik , gyakori hibájának írják hogy furcsa hangot add ki magából ( sípolással ) leginkább .
Ez a tájegységéből érkezik , páran azt is írták akkor is előjön ha type-C használják rajta vagy ha HDMI-t .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bencze
senior tag
Az a kombó nekem fura, én 32 colos 1440p-t használok, ez túl nagy, látom a subpixeleket rendesen de azt gondolom 27 colon a 1440p, 32-n meg a 4k már jó kell legyen. Aztán lehet tévedek, nem árt megnézni élőben. Az a bajom monitorokat browsolgatok, de a közelemben nincs ahol megnézni.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Johnyy
tag
"Sajnos egyre inkább be kell látnom, hogy a 4K felbontás -hiába gyönyörű a kép, meg a világ legjobb dolga a magas pixelsűrűség- nem nekem való. Meg kezdem úgy érezni, hogy a szememnek se igen tetszik netezés közben 27"-on."
Hogy használtad?
Én is 27" 4K monitort terveztem következő monitornak.
Elméletben 4K 200%-os nagyítással ugyanakkora szöveget eredményez, mint az 1080p, csak sokkal jobb élességgel.
Vagy 4K monitor 1080p-re állítva is jó lehet.
Többségében én is filmet nézek, és neten olvasok, játszani nem szoktam.
A 4K azért lenne jó elméletben mert a 720p, és az 1080p-s filmeknek is egész számú többszöröse, míg az 1440p nem egész számú többszöröse.[ Szerkesztve ]
-
cépé
csendes újonc
Hello Pano!
Először is köszi a választ. Lehet kicsit kuszára sikeredett a kérdés...
Igen, az Acer monitor amit néztem az 1440P, nem 4K.
A kérdésemmel azt akartam megtudni, hogy ezen az 1440P-s monitoron lehet-e opcionálisan az 1440P mellett akár 4k-n is játszani (egyszer így, máskor úgy) Azt néztem, hogy a 4k monitorok kb. dupla áron vannak, az most nem fér bele. Most nincs PC-m, videokártyát is most kell vennem, így elgondolkodtam azon, hogy ha nincs 4k akkor kell-e 6900XT vagy elég egy fapados 6700XT is.
Te 4k-ról váltottál (gondolom) 1440p-be?
A túl sokba kerülne kihajtani alatt azt érted, hogy komoly GPU kell alá? Esetleg ezt kifejtenéd részletesebben.
Játék mellett munkára is használnám, filmekre egyáltalán nem arra van jobb eszközöm, így azért az olvashatóság elég fontos lenne -
Biga123
addikt
Csak egy kis szösszenet.
Pont a gyenge vga miatt van létjogosultsága a 144Hz nek az LFC miatt.
Mert le tudja kezelni pl a 40-55 FPS-t is, és szép folyamatos marad a kép.
Erre egy 60-75 Hz es monitor nem képes. Szal ne zárd ki a 144Hz -et.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Amerigo57
őstag
Pano .
Nem azt mondtam , hogy az Amazonról rendeld meg , hanem az Amazont
linkeltem be , hogy a vásárlói értékelések a legjobbak az általad felsorolt
monitorokból , a Dell P2419H + USB portokkal is rendelkezik.
Természetesen , én is a sivatagos boltban venném meg.bads1
Tegnap érkezett az Alzába , két tucat ASUS PB278QV monitor ,
pillanatok alatt elkapkodták.
Bízom benne , hogy azért lesz még Januárban , hisz 1 éves csak ez a jól sikerült
Asus monitor széria. -
Saccco
nagyúr
Munkahelyen majdnem az összes Thinkvision. Nincs velük semmilyen gond. Szépek a színek. Nem láttam szerelési hibát sem. Mondjuk az enyémen a szélén a keret illesztésnél át lehet látni, ha nagyon közelről nézi az ember.
Utóbbit csak tegnap vettem észre, mert kezdtem nagyon megnézni, pedig már vagy egy éve ezen dolgozok.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Brekk
addikt
Mindkettő PWM mentes, mindkettőből van beilágítás nélküli, mindkettő IPS paneles. A fényes kijelző ha jobban tetszik akkor azt vedd, de azt tudnod kell, hogy eléggé tükröződik.
Én a P-t venném, de ha az S tetszik neked, akkor azt vedd.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
S2240, S2340, S2415, mindet nagyon szeretem, mikor kalibrálok valakinek itt a boltban mindig elámulok rajta, hogy milyen jó ez a fényes felület. De aztán felkapcsolom a villanyt, és pixelhiba keresésnél a saját arcomat látom, nem a pixelhibát. Tehát kipróbálás nélkül csak és kizárólag sötétbe tudom ajánlani. Persze simán van az a környezet, ahol ez nem jön ki, de ha igen akkor jön az elállás, visszaküldés... Az a vásárlónak se jó és a boltnak sem. Ez mindenkinek plusz költség.
PLS samsungoknak minden tulajdonsága kicsit gyengébb, sokat teszteltem, színátmenetnél rögtön látszik hogy ott nem minden sikerül úgy ahogy kéne. Persze nem sokkal rosszabb a mai IPS-eknél ( a PLS a Samsung IPS, csak az IPS az LG védjegy) de valahogy a 6+2 bit sokkal feltünőbb.[ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
VN279Q ASUS mnitor VA-s és ugyanaz majdnem mint a VX279 tudásban. Tökéletes homogén a fekete, de a színek annyira nem jók. Viszont sokkal kontrasztosabb.
A színezetet be lehet állítani, ha sárgás a kép azt egy pillanat alatt meg lehet oldani kalibrálással. Nomeg ott valószínűleg valami splitterre volt rádugva, az gyilkolta a képminőséget.
Bevilágítás midegyik VX, VC279-en megfigyelhető, habár szerintem nem vészes.
A VA-s az hibátlan ilyen szempontból.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
-
BogyóBP
addikt
Sejtettem mire gondolsz csak nem tudtam hogy a kávára gondolsz vagy a képre
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Szürkefekete az meg milyen?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Brekk
addikt
Szia!
Én a Dell-t választanám, de a benqval sincs semmi gond. Azt kel eldönteni, h netezés közben nem zavar-e a nagy pixelméret. Kicsit kevésbé lesznek szépek a betűk, a képek. PErsze ha megfelelő távolságból nézed akkor ezzel sem lesz gond.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Gery0505
aktív tag
Köszi a tanácsokat! Igen én is az IPS panelesre gondoltam, tényleg nincs értelme tökölni ezzel a monitorral, bár nagyon sajnálom, hogy nyugdíjaznom kell. Az a szívás a számítástechnikában, hogy ha fejlődni akar az ember, akkor mindent le kell cserélni. A mostani konfigomból semmit nem tudok megtartani, mert az új alaplap nem támogat semmit a régi konfigból. Pedig hibátlan az egész, csak eljárt felette az idő. Na mindegy nem mérgelődök, ez a fejlődés útja. Amúgy nem tudsz egy helyet ahol meg lehetne nézni milyen képe van a Dell moncsiknak? Esetleg az Iponban megmutatják, ha szépen megkérem őket?
"Failure is always an option." Adam Savage
-
Gery0505
aktív tag
Hát ettől félek én is, hogy nem éri meg az átalakító, mert drágább még a monitoromnál is. Azért szeretem ezt a monitort, mert nagyon jól kíméli a szemem, borotva éles képe van, és nagyon jó élethűek a színei. Nem tudom, hogy mire lenne érdemes váltani. Olyan monitor kellene, amit sokáig tudok nézni (napi 10-12 órát), nem fárasztja a szemem, nem vibrál, és élethűek a színei. Tudnál esetleg ilyet ajánlani?
-
Gery0505
aktív tag
Szia!
Ez a gondom nekem is, hogy itt van ez a tök jó Samsung Syncmaster 957MB monitor, semmi baja nincsen, és nem tudom rákötni az alaplapi videokimenetre, mert már nem támogatja semmi sem. Mondjuk azt sem tudom, hogyha vennék egy [ilyen] videókarit, akkor működne-e vele a monitorom? Én is néztem ezeket a [Display port - VGA] átalakítókat, valóban elég kemény áruk van, de nem tudom megérné-e a befektetés. Ez jó lenne szerinted? Mi erről a véleményed? Alaplapot nem nagyon szeretnék másikat választani, mert később még szeretném fejleszteni a gépet, persze ha lehet.
-
zack
nagyúr
De. Szeretem. De azért ne húzzunk már le egy monitort, mert fos az asztal. Nálam nem billeg és másnál sem, normális asztalon. Ettől még lehet az a véleménye ami, de ez azért alakult ki benne, mert asztalt kellene cserélnie. Erről a monitor nem tehet. Ugyanakkor az sem lenne szerencsés, ha mást pont ez bizonytalanítana el a vásárlást illetően.
Ettől persze tartom, hogy a talp szekció a leggyengébb pontja, amit írtam én is, de nem billeg.Azért, mert a hűtőd nem hűt rendesen, és megromlik benne a hús, szidod a hentest hogy rossz húst adott?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest