- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Hogyan tudnám aktiválni a 10 bites színeket? Írtam az amd tech supportnak, de azt írták vissza, hogy a radeonok nem tudják a 10 bitet, ezért vegyek workstation kártyát. Viszont a specifikációk alapján tudja a hdmi deep colort, ami ha jól tudom ugyanaz, most akkor tudja a kártya a 10 bitet vagy sem? Vagy hdmi csatlakozással tudja, displayporton nem?
-
18956
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,hogy 50 ezer ft körül milyen 23-as monitort kaphatok ! Az a lényeg,hogy pokerhez szeretném használni valami olyat ami nem fárassza le annyira a szemem ! Köszönöm
-
d@minator
addikt
Legyen a szép kép mértékegysége a Dell.
Egyébként én is arra gondoltam, hogy a panelstruktúra miatt lehet jobb IPS ugyanis hiába vetettem össze az amva-ips paramétereket nem jöttem rá, hogy az amva-ra miért mondják, hogy fakó. Lehet a szembe másképp jutnak a fénysugarak stb. és azt jobbnak látjuk. Ugye egy időben egy pixelből 3 féle frekvenciájú fény jön és ha a szemen nem ugyan oda esik...de ez már okoskodás. -
El Kebir
őstag
válasz
korcsi #22788 üzenetére
"Amúgy a kérdés tökéletes, miért más egy TN egy VA meg egy IPS képe, ha az alapvető "hibáit" (láthatósági szög, black crush, glow, stb.) nem nézzük."
Ilyen megközelítés nem lehetséges, mert pontosan a láthatósági szögből következnek a különbségek. (a pixelek szögfüggő tulajdonságaiból) .
-
Isual
veterán
válasz
korcsi #22788 üzenetére
ja igen... vmiért a kalibrálatlant és kalibráltat nem olvastam el, pedig tényleg ott van
igen, logikailag elvileg így helyes, de pont ezt a logikát törnöm meg azzal, hogy nem csak ezen múlik egy IPS - és egy TN - által megjelenített kép precepciós lecsapódása az emberben....
valszeg az eltérő pixelstruktúrában lehet valahol a válasz, s a fizika tudná ezt nekünk megmondani, amihez én nemigen konyítok (pontosabban biofizikához igen, minden egyébhez csak olyan szinten, amit magam is szégyellek
), s pont ezért nem lehet kivonni az adott panelre jellemző erősségeket/gyengeségeket mert valszeg - a teoretikusan ugyanolyan eredmény ellenére - végül épp ezek szolgáltatják majd a percepciós különbséget nekünk... szerintem... amúgy passzolok
-
korcsi
veterán
Nah, még egyszer, a mondatom teljes pompájában:
"Ha a dE értékek határoznák meg az általatok emlegetett "dimenzióban" (élthűbb) a monitor minőségét, akkor egy kalibrálatlan IPS rosszabb képet ad mint egy kalibrált TN panel, e gondolom ez nem így van."
És most a lényeg kiemelve:
"Ha a dE értékek határoznák meg az általatok emlegetett "dimenzióban" (élthűbb) a monitor minőségét, akkor egy kalibrálatlan IPS rosszabb képet ad mint egy kalibrált TN panel, de gondolom ez nem így van."
A dE értékekből következtettem ezt ki, feltételes módban és nem állítottam.
"De én valamiért úgy hiszem, hogy akkor is látnánk, hogy melyik az IPS és melyik a TN "
És ha az árcímkét is letakarjuk?
(csak vicc volt)
Amúgy a kérdés tökéletes, miért más egy TN egy VA meg egy IPS képe, ha az alapvető "hibáit" (láthatósági szög, black crush, glow, stb.) nem nézzük.
Esetleg az elektróda elrendezése az IPS-nek szerencsésebb, mert csak egy oldalon egy réteg van, míg TN és VA panelnál a folyadékkristályok mindkét oldalán van ilyen.
-
Isual
veterán
válasz
korcsi #22786 üzenetére
"akkor egy kalibrálatlan IPS rosszabb képet ad mint egy kalibrált TN panel" - én csak azt nem értem ezt miből gondolod, honnan szedted?
@Nyugdíjas
Egyébként ez a dE-s érdekes kérdés. Mert ez egy elég jól definiált referenciához - megfelelő eszközökkel és segédprogrammal - elég jó közelítéssel állít be színeket. Na mármost, elvileg dE 2 alatt az emberi szem nem lát két szín közt szignifikáns különbséget. Szerintem két monitort -egy TN és egy IPS - be lehet úgy kalibrálni (mindkettő standard gamutos, hasonló színtérrel), hogy hasonló avg és max dE-ket kapjunk egy elég precíz eljárás után és teoretikusan egy szín/árnyalat se legyen dE 2 felett. Ilyen kor elvileg tökugyanolyan képe kéne legyen számunkra a két eltérő paneltechnológiájú monitornak - hiszen egy nálunk sokkal érzékenyebb rendszer mérései mondjatják ezt velünk. De én valamiért úgy hiszem, hogy akkor is látnánk, hogy melyik az IPS és melyik a TN - pl letakarnánk mindkettőt úgy, hogy csak a kijelzőfelület látszódjon. Ez - ha így lenne - akkor miért lenne így? Ez ötlött csak be most nagyhirtelen nekem... -
-
Isual
veterán
válasz
Nyugdíjas #22784 üzenetére
Szvsz túl nyakatekert... és azt gyanítom, hogy végül nem is igaz.
Teszemazt: kalibráljunk be egy TN-t (TheChos3nOne egész szép eredményeket ért el a BenQ-jával anno) és rakjunk méllé egy hasonló dE avg-re kalibrált pl U2211H-t. Szerintem nem lesz ugyanolyan élethű a két monitor képe, mégha ugyanolyan programmal, egy azon koloriméterrel, ugyanabban a szobában, hasonlóra kalibráltuk is (persze a program és a koloriméter szerint). Szerintem, de Én nem fogom ezt a kísérletet megcsinálni, már most jelzem... -
haarmaan
tag
Sziasztok a 22762-re valaki?
-
Isual
veterán
válasz
"Infinity" #22781 üzenetére
Számított volna, ha lett volna rajta Displayport... így nem
-
Isual
veterán
válasz
"Infinity" #22777 üzenetére
Milyen VGA-d van? A válaszidős "(ál)problémádra" meg az első hsz linkjei között találsz egy meggyőző választ!
-
Coolmat
őstag
válasz
"Infinity" #22777 üzenetére
Esetleg LG IPS235P? Jó áron HDMI-vel hasonló képeségekkel mint a Dell U2312HM.
-
Isual
veterán
válasz
sumermen88 #22773 üzenetére
Úgykörül mozog, ~52k. Igen, érezhető, sőt látvanyos!
"5ms vagy 8ms válaszidő között??" - Lásd első hsz - végén, linek között!(#22774) "Infinity": Hidd el, a jót könnyű lesz megszokni. Nyernél egy kis plusz területet az U2412-vel és nem lennének böhömnagy pixeleid. Méretek összehasonlítására: [link] - nem olyan vészes ez sztem, én aszondom mozdulj rá az U2412M-re (ha belefér, akkor pixelgarival és kalibrációval együtt)!
(#22775) korcsi : csak ismételni tudom magamat, az élethű színek az mindenkinek más és más, nincs erre mérőszám.
A gamutokra van, de az megint más tészta.
-
Isual
veterán
válasz
sumermen88 #22770 üzenetére
45 ezer faktoriális rengeteg pénz (márpersze HUF-ban
), abból csúcs IPS-re is futja
Na komolyan, egy U2312HM-ig jó lenne valahogy kitolni / várni és összegyűjteni a hozzávalót, megérné!
@korcsi: mit szeretnél te az "élethűn" számszerűsíteni? Ez egy élmény, tapasztalat és még ígyis szubjektív. De ha tudsz valami referencia rendszert, szólj!
Kalibrálás nélkül is jobban jár a Dell-el, no meg azt utána is el lehet végez(tet)ni. A tag bp-i, szóval még helyben is vannak az ajánlható személyek/boltok.
-
korcsi
veterán
válasz
sumermen88 #22770 üzenetére
LG ips-ek kijönnek ennyiből.
@#22769 Isual: Kár, szeretem a számszerűsíthető dolgokat, így kicsit olyan mint a hifi téma.
(OFF)@#22772 Isual: az plusz egy tizes, mert ha nem kalibráltatja akkor ... (/OFF)
-
sumermen88
tag
Sziasztok! Monitort szeretnék venni olyan 23-24" között, játékra, filmnézésre elsősorban! Sajna az IPS-t nemtudom megfieztni, a keretem 45k! Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Isual
veterán
válasz
korcsi #22768 üzenetére
Nincs mérőszám, legtöbb (több paneltechnológiát is szemrevételezett) embernek - s ezen túl a legtöbb laikusnak is - az IPS képe adja a leginkább élethűbb képet. Nincs rá mérőszám, szubjektív tapasztalat. Persze, ha valaki az ordító túlszaturáltsághoz van hozzászokva a saját elállított TN-én, az lehet másképp éli majd meg a dolgokat...
Ezek a számok egy referencia színtérhez viszonyított gamut-ot (színtér lefedettséget) adnak meg, nincs közvetlen összefüggésben a szubjektív képével. (A legtöbb TN is hasonló gamuttal bír, mégis az IPS-nek van szuvjektíve "szebb" képe...
)
-
korcsi
veterán
"Ja és az IPS az gyárilag "csak" élethű(bb)" van erre valami mérőszám, vagy ilyesmi amivel ezt mérni lehet?
pl.: Az u2312-nél írják:
"Standard gamut (~sRGB),
73% NTSC, 96.9% sRGB, 76.0% Adobe RGB"Ezek számok tükrözik ezt a képességét?
De például.: Benq xl2410t specbe: sRGB / ~72% NTSC colour gamut (W-LED)
Ezek a számok tükrözik a monitor "teljesítményét"?
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Igazából nem monitort vennék hanem csak talpat keresek egy fajtához. Neve: Hkc 2219A LCD wide monitor. Ehhez a fajtához keresek talpat. Bármilyen jöhet amit fellehet szerelni rá. Fontos lenne mert elszeretném adni. Köszönöm.
-
Isual
veterán
válasz
"Infinity" #22765 üzenetére
Egy U2412M-mel szerintem nagyon is jól járnál, méretben is jelentősen nagyobbat kapnál - milyen monitorról akarsz egész pontosan váltani? - (s nem is annyival kisebb egy 27"-esnél), s a itt (kép)minőségre meg nem lehet panasz.
Ja és az IPS az gyárilag "csak" élethű(bb) - munkától függetlenül -, nem színhű, színhű (ha kell munkához) csak akkor lesz, ha kalibráltatod. Ez esetben ezt el is hagyhatnád, mi csak azért szoktuk mégis ajánlani mert a két (valszeg) legprofibb hazai üzletben egy jóideje akciósan adják a pixelgaranciával együtt, csekély felár ellenében.
-
Isual
veterán
válasz
"Infinity" #22763 üzenetére
Igaz is meg nem is... inkább a nagyot vagy jót esete ez, ezért mérik az IPS-hez, mert annyiért már jót is lehet kapni, csak 1-2-3"-et fel kéne áldozni a kiváló (kép)minőség oltárán...
size or image quality...
make your choice
-
haarmaan
tag
Sziasztok monitort szeretnék venni, ehhez kellene a segítségetek.
A felhasználási terület kb. így oszlana fel:
50 % - böngészés
15 % - online videók nézése (vimeo youtube)
15 % - online póker
15 % - fényképek és Full HD videók szerkesztése (Sony Vegas, Photoshop, stb)
05 % - játék.Ami fontos lenne, hogy lehetőleg olyan megoldást keresnék, ami a hangszórókkal is egybe van építve, vagy praktikusan megoldható, elég volt a sok kábelből. Jó lenne, ha lenne rajta HDMI bemenet HDCP-vel, esetleg később egy konzolt is lehessen csatlakozatni hozzá. Valamint később szeretnék még egy monitort pluszba venni és azt kiterjesztett monitorként használni az online póker miatt.
Eddig ezeket néztem ki:
Dell U2312HM:
[Dell U2312HM]
nagyon dicsérik, bár a fórumokat olvasgatva sokan vannak azok, akiknek nem jött be és többet vártak tőle. Ami még feltűnt a fórumokat olvasva, hogy rengeteg embernek volt vele kisebb nagyobb gondja, és azért ennek is vannak hibái. Ami miatt vacillálok, rajta hogy nincs rajta HDMI, és a többi általam kinézet monitor szolgáltatásban többet tud (TV, médiaplayer, stb) valamint a csatlakozók terén is elmarad az a többihez képest.LGM2352D:
[LG M2352D]
Eddig erre hajlok a leginkább szinte minden benne van (mediplayer, tv, bőséges csatlakoztatási lehetőségek, beépített hangszórók, stb) és ez is IPS paneles, mint a Dell. Viszont mivel ez gyakorlatilag egy új modell a képminöségröl nem tudni sokat még.Aztán van még egy pár jelöltem, amik szóba jöhetnek még:
Ha van valakinek tapasztalata bármelyikkel, az leírhatná, sokat segítene vele. Valamint a fentebb leirt felhasználási területre melyik, lenne a legjobb választás szerintetek.
Előre is kösz a segítséget: -
korcsi
veterán
válasz
"Infinity" #22760 üzenetére
-
"Infinity"
aktív tag
Üdv.
Ehhez a monitorhoz volt már valakinek szerencséje?
BenQ GW2750HM 27" LED Monitor VA Panel 1920x1080 DSUB DVI HDMI Hanszóró (9H.L8NLB.QBE) Benq LED Monitor
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Tudja valaki, hol lehet Samsung 2233 RZ monitort venni újonnan, vagy használtan? Ha nem lehet már kapni(legalábbis én nem találtam szinte sehol a neten) van olyan monitor, ami 50, max 60k és 3D megjelenítésre alkalmas, ráadásul ugyanolyan, vagy jobb, mint az általam keresett 2233 RZ?
Am mi a véleményetek az nvidia 3d vision technológiáról? Érdemes rá költeni?
-
eastsider
nagyúr
sziasztok!
mi a véleményetek erről a monitorról?
DELL U2312HM
felhasználás: főleg képszerkesztés, fotosop, lájtrúm, film, játék nem...
szóval fontos az IPS panel...
csak új játszik (fát leírom) -
Isual
veterán
válasz
El Kebir #22751 üzenetére
Bizonyosan túl van misztifikálva a dolog, mindazonáltal, ha nekem 45-50k-ból kéne monitort vennem és egy vond-hoz hasonló user árulná az U2311H-ját, akkor vagy 2212HM-et vennék vagy a 2311-et... S ha 23-24" kéne, akkor nincs is kérdés mire esne a választásom... magánvélemény persze, s van neked is igazságod, ami a túlmisztifikálást illeti (az élettartam miatt nem aggódnék annyira egy 1-1.5 éves monitor sztem még nincs sz#rrá használva).
-
-
Isual
veterán
válasz
Teaway #22749 üzenetére
A tftcentral jövő hétre írta a monitor megérkezését a UK-ba, aztán hogy onnan mikorra ér ide hozzánk azt nem tudom, de sztem szeptemberben már bőven itt is kapható lesz...
@vond: egy jó kezekben lévő, 1.5-2 év garis, pixelhibamentes - esetedben még kalibrált - példányt még 50-ért is, lazán...
-
Isual
veterán
Én még mindig úgy gondolom, hogy egy igényes usernél lévő 1-2 éves U2311H (term. pixelhibamentesen - kalibráció ide vagy oda), az aranyat ér, s ~45k-ért tuti fogás. Persze ebben nagy szerepe van a kissé elbaltázott utódnak is, de az még maradni fog egy ideig szóval erről kér is szót ejteni...
(#22746) Teaway: gondolom nemrég, mondjuk angol nyelven már egy ideje fent volt
-
Teaway
veterán
Ez mikor került fel a DELL honlapjára? Csak most futottam bele ---> U2713HM
-
vond
MODERÁTOR
válasz
matepalfi #22739 üzenetére
Hali!
DVI bemenetes 19" 1366x768-as Philips-ek vannak pont ennyiért (gyári oldalon 13W körüli fogyasztással):
- PHILIPS 196V3LAB
- PHILIPS 196V3LSB7
- PHILIPS 196V3LSB
- PHILIPS 197E3LSUEzeknél jobbat nem nagyon tudok ennyiért...
Persze ha használt/outlet cucc is játszik, akkor lehet... -
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Egy Benq G2420HDBL-t szeretnék minél kisebb ráfordítással IPS paneles 23-24"-os monitorra cserélni. Főleg filmezek, játszok, pdf dokumentumokat olvasok rajta. Használt, nem túl régi, garanciális monitor is szóba jöhet. Melyik típusok ajánlottak? -
matepalfi
aktív tag
udv! tudnatok ajanlani 19es monitort max 23e forintig ami keveset fogyaszt! max 10w fogyasztassal kellene.
-
blackburn
csendes tag
válasz
korcsi #22731 üzenetére
Netezés, filmezés, játék. De ha az arányokat nézzük akkor
40% net, 30% film, 30% játék. De mostanában egyre több filmet nézek és valamivel kevesebbet játszok. Tehát Net+Film.(#22732) El Kebir: Erre nem gondoltam, de eddig se volt TV a szobámba és így valószínűleg lemondok róla és inkább monitorba fektetem az árát. A szétnyújtott kép lehet nem nagyon tetszene (igaz nem sok lehet a torzulás) és mint mondtam a nagyobbik monitor jobban vonz.
Köszönöm a válaszokat. Valaki tudna boltot(Hajdú-Bihar) vagy jó webshopot ajánlani?
A 16:10-es arányt játékok mennyire támogatják? -
K_Gabor
tag
Am ha mindenképp fel akarok állítani mindent figyelembe véve egy "melyik a legjobb " sorrendet (22-23-2412hm között) akkor harmadik helyezett a 2312,második a 2212 és a legjobb a 2412? Bár az ilyesmit úgy gondolom elég nehéz megitélni.
Figyelgetem a topikot és egy ideje valamiért ez a gondolat alakult ki bennem.Amit mondok/kérdezek azt laikus ként teszem,ezt kérem figyelembe venni
Mondjuk teljes mértékben meg vagyok elégedve a 2312-vel,csak kíváncsi vagyok. -
El Kebir
őstag
válasz
blackburn #22729 üzenetére
Ha veszel mellé tunert, akkor vedd figylembe azt is, hogy ha jóltudom az u2412m nem tud aránytartó képet produkálni, 16:9-et szétnyújtja, és biztos, hogy a tuner ilyet fog küldeni, gondolom digitális adáshoz kellene. (tehát emiatt inkább a kisebbik 16:9-es u2312 az ajánlott)
Habár ha az enyhe torzulás nem zavarna, akkor nem szóltam.
-
blackburn
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok és nézegettem mindenféle monitort. Először TV tuneres IPS paneles monitort akartam, de aztán meggyőzött a DELL jobb minősége.
Két monitor között nem tudtam dönteni az U2312HM és az U2412M között.
Mik az előnyei és hátrányai a 16:10-nek a 16:9-el szemben?
És megér-e 20k-val többet a 24"-os monitor?Én a 24"-os felé hajlok, de szeretném "meghallgatni" a szakértők véleményét.
A TV tunerre vissza térve valószínűleg a közeljövőben veszek hozzá egy különálló tunert.És kb. mennyibe fáj egy távirányítós jó minőségű tuner?
És nem tud valaki egy jó boltot Debrecenben(és közelében) ahol megtudnám vásárolni a monitort vagy akár iPON-ról is tökéletes?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
horush
addikt
válasz
JoseyAdams #22725 üzenetére
LG IPS225V, AOC i2252Vwh? Ezekkel sokkal jobban járnál. TN panel helyett normális ips.
-
JoseyAdams
csendes tag
Hello!
Szakavatott tanácsotokat szeretném kérni.
Az alábbi monitorok között hezitálok, de jelentős különséget nem találok...
- SAMSUNG SyncMaster S22B150NS
- BenQ G2222HDL
- Samsung SyncMaster S22A300N
Előre is köszönöm.
-
Isual
veterán
válasz
Turbomann #22719 üzenetére
Milyen presetben vagy, fényerő, kontraszt mekkora?
Csináltál valamit a monitor OSD menüjében és/vagy a windows-ban, ami után ezt a fakóságot észlelted?
Illetve mióta is használod ezt a monitort (korábban mit használtál) és mihez képest találod most fakónak a képét?Próbálj értelmes, tőmondatokban válaszolni a feltett kérdéseimre!
-
Nyugdíjas
nagyúr
OK, jöhet az úthenger!
-
d@minator
addikt
válasz
umisu80 #22705 üzenetére
Amire szükséged van/lehet olyat válassz. A Samsug businessnél el lehet forgatni a képernyőt 90 fokkal, matt a keret, oldalsó csatlakozók, van amelyiknél külső táp van ami ha elromlik könnyen cserélhető, magic angle stb. Ajánlom a gyártói oldalakat.
A BenQ GL941M sem rossz választás.A DVI kiküszöböli a zavarokat és automatikusan igazítja a képet ezért jobb képet adhat.
LED: jobb meghibásodási mutató, hosszabb élettartam, öregszik nem csökken a fényereje annyira stb. -
Turbomann
tag
válasz
stranger28 #22714 üzenetére
Hát nem szép színes a kép! A cod4 bejövős képe se spenót zöld, hanem fika zöld például.
Isuál: Akkor lehet szóban is segíteni nekem.
-
Turbomann
tag
Van egy kis gondom.
Lehet az is gond, hogy kifakult a monitorom? A másik rendszeremmel szép képet kaptam, de most sajnos el vesztették a színüket. Tudnátok valami icc profil ügyben segíteni köszönetem.
Tipus: Dell Ultra jó készülék Ubul 2312 HM Köhönöm
-
umisu80
csendes tag
válasz
d@minator #22704 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, én is így gondoltam.
lássuki a lehetőségeket
pl.: ezek közül?28k
19" BenQ G951A
19" LG W1942S-PF29k
19" BenQ GL941M LED
19" BenQ GL951AM LED
19" ASUS VW199DR32k
19" Samsung S19A200BW LED monitor35k
19" Samsung S19A450BW 16:10 LED
19" Samsung LS19B420BW LEDvagy más alternatíva?
Persze valamennyire árérzékeny az ügy de az ár érték arány fontos.Misi
-
umisu80
csendes tag
Sziasztok,
Olvastam az elejét, de nekem 19" monitor kéne mert csak akkora fér el.
Az ajánlottak pedig 22" ak.Továbbá kérdés,
Csak érzésben van különbség a 16:9 vagy 16:10 között?
Illetve a 1366 x 768 és az 1400*900 között?Irodába kellene nap pár óra munkára, főleg office + némi képszerkesztés...
Köszi előre is a gondolatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest