-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
Végre megjött a monitorom.
Acer Nitro VG240YSbmiipx
Köszönöm szépen az itteni ajánlásokat, bekalibrálva, pixelgarival. A szinek remekek és irdatlan nagy a különbség a 60hz után.
Ámde az örömbe kis üröm is került, ezért félig offként kérdeznék itt, sokan ugyis kivülről betéve képben vannak ezekkel a dolgokkal.
Az első kérdésem miért van az, hogy kb 10 másodpercig csak a felső sarokban irogatja nekem, hogy hdmi2 /displayport és miután megtalálja a dp-t utána indul a win?A második egyben idegesítő: a kártya egy rx 570, a driver talán a legújabb. A kapott dp kábellel kötöttem össze. A win alapból 144hz-en nyomatja ámde csikoz már a háttérképem is.....a chrome ha megnyitom epilepsziás rohamig elkezd vilogni, nagyon durva. Ha leveszem 120hz-re a problémák megszünnek.
A kapott profilt feltelpítettem, a képen látszik is, hogy kalibráltabb, de a hiba ugyanúgy megvan.
Van egy rivatrunerem amiben limitálva van az fps, beállítottam 165-re.
A driver kiirta, hogy a freensyncet bekapcsolta automatikusan.
A monitor menüjében freesync on, VRB, refresh rate, aimpont off.
És itt tartok.Ha valaki találkozott már ilyennel megköszönném ha eligazitana, mert sejtésem szerint ez nem a monitor hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG FLIP (LH65WMBWBGCXEN) 165CM 4K SIGNALE SMART ÉRINTŐS MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER ! AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest