Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
Sziasztok,
Lehet, hogy nem pontosan ide tartozik, akkor előre is bocs az OFF-ért.
Van valakinek ötlete, hogy egy LG G12AH (tudom, régi és trágya, de ez van) beltéri egység mitől csöpöghet a ventilátor terébe?
A kondenzvíz elvezetésével nincs baj, a tálcából kifolyik, csak sajna nem oda csöpög ez a rondaság.
Van benne egy függőleges és egy ferdén elhelyezett hőcserélő, és szerintem a ferdéről nem a tálcába csöpög a víz, hanem a ventilátorba (egy fél óra után), és ez jól az arcunkba permetezi, ill. folyik le a ventilátor tér hátulján.
A ferde hőcserélő alján nincs semmi, ez közvetlenül a venti felett található. Ahogy néztem 1-2 videót, ez a normális állapot.Már szét is kaptam, de nem lettem okosabb hogy mi okozhatja.
Eddig már egy klímás volt kint kétszer, de nem oldotta meg, ellenben elkérte az árát, egy második már nem is vállalta, hogy kijön, amikor vázoltam a problémát.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, már kezdek agyérgörcsöt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Nyaralás topik
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó Bontatlan új Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete, kék vagy fehér színben
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR