Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Nekem volt mindkettő, egyetértek veled. Bár az 5100 inkább kis zsebkészülék, nagyon szerettem egyébként, de EVF hiánya pont a napsütések miatt, végül átvitt anno a6000-re. Plusz 5100 -on nem kikapcsolható a hosszú záridős zajszűrés az a6000 -en pedig igen. Anno ez is sokat dobott az éjszakai fotóknál. Végül nagyon nem bántam meg a váltást, 180 fokos kijelzőnek semmi értelmét nem láttam anno, nekem nem adott semmi pluszt, viszont a nyomkodós kijelzőt szerettem az 5100-on, az hiányzott később kicsit a 6000-en. Összességében a6000 felé billen a mérleg bőven, főleg az ár miatt. 5100 úgy érte meg anno, hogy 90-ért vettem meg bontatlanul, annyiért jó vétel volt, igaz rájött még 20k -ért egy kitobi.
[ Szerkesztve ]
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
Új hozzászólás Aktív témák
- Meyer Optic Görlitz TRIOPLAN 2.9/50 mm Bokeh Monster
- Sony A6000 2 éves 10k expo dobozos 16-50 OSS objektív fényképező Alpha 6000
- Sony SLT-A58 DSLR + 18-55mm objektív! Fox/Packeta az árban
- CANON EF 85mm F1.4 L IS USM 85mm + adapter UV szűrő
- Garanciális Canon RF 24-105 mm f4 L IS USM 24-105mm dobozában + UV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest