-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz
deja vu #38137 üzenetére
Akkor még fogalmam nem volt semmiről...
De am bírtam a 600D-t, nagyon kézre állt. Ami miatt akkor úgy döntöttem, az az volt, hogy ki tudtam próbálni a MM-ban (ez volt a legnagyobb érv), ill. hogy "olcsók" voltak az obik hozzá és jól adapterezhető. De a Pentax még most is pakliban van, nézegettem K50-eket már.
Most is leginkább azon dilemmázok, hogy Canon vagy Pentax vagy mi?Most nézem, hogy Sony-sként Te ne szólj be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- iPhone topik
- Monitor hiba topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest