Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
doser0717 #19911 üzenetére
Egyik váz se fog korlátozni nagyon-nagyon sokáig, az biztos.
Nézegesd az obikat is kicsit a rendszereken, hogy melyikek lennének szimpatikusak. Alap zoomokból mindjét rendszerre vannak egész jó alternatívák, viszont natív fixekben a Nikonok szerintem jobbak. Fényerősebb telékben meg a Canonok. Illetve ha régi manuál obikkal akarsz szórakozni, akkor a Nikon felejtős (a túl nagy bázistáv miatt). Bár a 18-105 szerintem univerzálisabban használható obi, mint a 18-55-ök, azt a +30-35k-t megéri az az obi. Canonnál a 18-135 STM obival nézd inkább a szettet.
Nézz körül az ismerősök közt, kinek milyen van, ha esetleg kölcsön kell kérni valamit tesztelni, kipróbálni, ...stb akkor jól jöhet egy ismerős azonos rendszerrel.
Nikon vázakra a 3 év gari azért elég sokat megér.Viszont ha ezek után se tudsz dönteni, akkor vedd azt, amelyik szimpatikusabb amikor a kezedben van. Tudom, hogy itt nagyobb már az árrés, de annó hiába volt olcsóbb a Canon 1100D mint a D3100, akkor se vettem volna meg, mert nagyon nem tetszett sehogy sem, pedig ár-értékben lehet, hogy jobb volt. A végén az lesz a drágább cucc, amit megveszel, de mégse használod, mert nem jó érzés kézbe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest