- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axillar
csendes tag
Még egyszer meg akartam köszönni a segítségeteket. Végül megvettem a Samsung NX1000-et. Nagyon meg vagyok vele elegedve
. Gyors és nagyon szép képeket csinál, és vaku is volt hozzá, ami meglepett, mert nem tudtam, hogy kapok hozzá. Egyetlen negatívum, hogy videò módban az AF lassú, de erre fel voltam készülve, nem is arra vettem. Arra ott a videókamerám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest