Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #92075 üzenetére
Az a helyzet hogy ha lehet kerülöm a modern átlagos dolgokat. Nem kétlem hogy jobbat össze is lehet rakni (sőt biztosan jobbat össze lehet rakni). De az a fajta vagyok aki szeret különcködni hardvereknél.
Az igaz hogy nem tudom hogy egyáltalán el fog-e férni az M122. (de a bill tartót lejjebb tudom rakni ha túl magas)
Gépházból is régi cheftec-et használok, de az is igaz hogy nem találtam hasonló masszív
házat normális áron, na meg felsőtápos sincs már nagyon.
Monitorból is egy régi HP 30" 16:10-es van 1600p 10bit 60hz.
Így is sokat feladtam hogy i9-es procim van és nem xeon, de legalább az ecc reg ramokat tudom használni ezzel is igaz kellett hozzá egyedi bios.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest