Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
Synthwave #91951 üzenetére
A Daye a juharleveles AFSA verzió, ugye?
Ez az AFSA egy jól sikerült profil koppintás, ahogy korábban már beszéltük, én is kedvelem a hangját és a tapintását is. Ráadásul sokszor az eredeti készleteknél sokkal jobb kittinggel érkeznek.Az Akko MDA-kkal van valakinek tapasztalata?
Megtetszett a Cream készletük. Valami hasonlót keresek már egy ideje, ami kissé papír szerű off-wite. S
árgább verzióban is gondolkodtam. Az Origami szuper lett volna, de arról sajnos lemaradtam, a Voynich meg elképesztő a képeken, de egy kissé húzós lenne egy megfelelő készlet belőle.
Viszont az MDA amúgy is fent van a listámon már jó ideje, csak nem tudom, hogy az Akko mennyire követi hűen a profilt.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest