Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiipera
csendes tag
1.Mekkora összeget szánsz rá?
10-15ezer (ha picivel több, de minden igénynek megfelel, akkor OK)
2.Használt szóba jöhet?
igen
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Cougar K200, jó néhány éve szolgál és hangos(abb) lettA párom ultimátumot adott
Az ő hallása nem lesz rosszabb, úgyhogy új billentyűzet kell
4.Mire használnád a billentyűzetet?
home office munka (gépelés), casual shooter játék
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel?
ollós
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Cougar K200 lenne tökéletes, de már nem kapható sehol.
7.Milyen kiosztást szeretnél?
magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
normál, 100% méretű
9.Extra igények
nagy előny lenne az enyhe háttérvilágítás mint a K200-nál -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van egy vezeték nélküli microsoft billentyűzetem. Ehhez nem adtak gyárilag bt eszközt, így nekem kellett venni hozzá. Viszont néha van egy pici lagg, illetve induláskor biosba lépéshez nem tudom használni. Ez gyakori a bt billentyűzeteknél? Vagy a más gyártótól származó bt miatt lehet? Vagy valami op rendszer beállítás? -
nyunyu
félisten
Egyáltalán pár klasszikus mechán kívül használt más lépcsős Capsot?
Cherryken kívül csak az Alps BigFoot, meg az amerikai+európai IBM billzetek rémlenek.(Alps gyártott lépcsőset (BigFoot), meg nemlépcsőset is (klasszikus Applek, IBM PingMaster))
Gumidómoknál szerintem gyakoribb, legtöbb brand PC gyártó billzete lépcsős volt: Compaq, Dell, HP, IBM, Lenovo...
Persze kivételek is vannak, notóriusan nemlépcsős pl. Sun, Apple, FujitsuMittudomén 6 random Y2K környéki gumidómomból 5 lépcsős.
-
dqdb
nagyúr
válasz
spileraaa #60945 üzenetére
tetszik hogy a caps lock ugy van kialakítva hogy ne tud véletlenül benyomni
A lépcsős Caps Lock az egyik legjobb dolgok egyike, membránosnál még úgy-ahogy értem, hogy miért nem jellemző, de mechanikusnál szerintem hiba a telit erőltetni. Caps Lockként használva nem nyomod le véletlenül, ha pedig azt a gombot másra használod (például én Fn-re), akkor is nehéz félrenyomni. -
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #60899 üzenetére
na megjött ez Microsoft Wired Keyboard 600 átszámolva 4700 ft
nagyon csendes első benyomásra nagyon tetszik a billentyűzet viszont valahogy meg kell szokjam hogy az enter kisebb mint az előzőnél volttetszik hogy a caps lock ugy van kialakítva hogy ne tud véletlenül benyomni
-
nyunyu
félisten
Ducky One 2 White Editionömben van vagy 15 pengő rugós MX Brown
Nincs türelmem még egyszer a házát szétfeszeget, összes LED kiforraszt, összes kapcsoló kiforraszt, Outemu silent stem megkenve berak, csörgő acélplate alá hangtompító, összes kapcsoló visszaforraszt mókát eljátszani, mert nettó egy nap tömény szopás lenne.
Mondjuk abban a billzetben az MX Brown taktilitásával sincs gond, merev plate miatt nagyobbat üt, mint a platementes Cherry 1800-ba tett Outemu V1 Pink/Magenta (néha Purple) stem. (Ami az Outemu első próbálkozása volt MX Clear-szerű taktilitást biztosítani puha rugó mellett)
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Vezeték nélküli billentyűzetet keresnék. Valami hasonlót a Logitech G613 mechanikushoz. Arról nem olvasok túl sok jót neten. (A Romer-G switch-ek sem az igaziak, illetve van valami hardveres defektje ami miatt egy idő után elkezdi duplázni a gombokat)
50 ezer forint alatt.
2.Használt szóba jöhet?
Nope.
Logitech K120, inkább ne beszéljünk rólaEgy ideje szeretnék mechanikus billentyűzetet, most elhatározás is párosult hozzá. Illetve szeretnék vezetéket vágni, szeretem a minimal desktop vonalat.
Játékra legyen alkalmas (pubg). De ugyanakkor kell munkára is, programozni.
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Mechanikus.
A Logitech G613 tetszene ha nem lenne sz**.Nem kell semmi világítós csicsa, és teljes billentyűzet kiosztást preferálnám, bár talán a numerikus billentyűzetet még be tudom áldozni.
Ne legyen saját akkus, hanem AA/AAA ceruza akkuval menjen.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
UK kiosztás, magyar vagy német jöhet.
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Teljes méretűt ha lehet. Esetleg a numerikus billentyűk mehetnek, de a kurzor gombok ne legyenek szétbarmolva.
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Vezeték nélküliség. Világítás lehet, ha totál ki lehet kapcsolni. -
McDuglas
aktív tag
válasz
nyunyu #60938 üzenetére
Ja, hogy neked írtuk a kapcsoló kiszedési útmutatót, miután annyit szenvedtél
Még utána is szenvedés volt. Tényleg tök szívesen megnéztem volna, valaki jártasabb hogy szedegeti ki ezeket a konkrét switcheket ebből a konkrét billentyűzetből.
Valószínűleg nem a technikámmal volt akkora gond, mert volt néhány switch ami gyönyörűen kijött, meg egy csomó, ami meg se akart mozdulni. Ha lenne egy megfelelő tolómérőm, lehet megérné leméregetnem a socketeket meg a switch házakat, hátha lehet belőle bővebb konklúziót levonni.
-
Taoharcos
aktív tag
10k - 12k alatt
2.Használt szóba jöhet?
Nem
Sima
Programozás, netezés
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel?
Nem kell mechanikus,
nincs
7.Milyen kiosztást szeretnél?
magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél?
kell numpad, fn-sor, kurzor blokk, és jók lennének multimédia gombok(hangerő szabályzás a fontos)
9.Extra igények:
- Olyan világítás kéne ahol csak a gombon a világít a felirat. Sok gamer ezért esik ki, mert körülötte is világít.
- Ne kopjon le 1 év után -
dqdb
nagyúr
válasz
nyunyu #60939 üzenetére
Nem mintha a mostanában gyártott Cherryk jobbak lennének
A Cherryk "csak" reszelnek, de a rugójuk alapvetően rendben van, pengésre korlátozottan hajlamos.Ha minél halkabb működésre vágysz vagy simán járó kapcsolóra, akkor minden kapcsolót meg kell kenni, ez alól legfeljebb az NK Silk kivétel, ami gyárilag megfelelő minőségű kenést kapott (a legtöbb gyárilag kent vagy annak hirdetett kapcsolót ugyanúgy érdemes megkenni, mert vagy nem jó anyaggal teszik, vagy nem jól, vagy a rugó marad ki).
A listádból hiányzik a Kailh Box Silent Brown és az Aliaz, ha már olcsó/közepes árú és csendesebb taktilis kapcsolókról van szó.
-
nyunyu
félisten
válasz
spagettiCode #60936 üzenetére
Nekem jó választásnak tűnik az olcsó Outemu Silent Gray, de gondolom Outemu szokás szerint használat előtt nem árt szétszedni+megkenni a rugóit, különben kegyetlenül reszelne+pengene.
(Nem mintha a mostanában gyártott Cherryk jobbak lennének
)
Gateron Silent Brown nekem nem tetszett, puhább a rugója, meg a hangtompítója alul feleakkora, mint az Outemunak, bottom-out tompa koppanását alig csillapítja.
-
nyunyu
félisten
válasz
McDuglas #60931 üzenetére
Taktilis kapcsolók rugó keménysége szerinti sorrendben:
Gateron Brown
Kailh Box Brown *
Kailh Box Jade *
MX Brown
Kailh Brown
Kailh Speed Copper *
Outemu Brown
Outemu Sky 62gr *
Outemu Sky 68gr *
MX Clear *Amennyire értettem múltkor az Outemu Silent Gray fejtegetést, az egy hagyományos Outemu házba épített halkított V2.2 stem (ami a Sky Silent/"Silent Forest"-ben volt eredetileg), és 65gr rugója van.
Tehát kb. az Outemu Sky 62gr-nak felelhet meg a diagrammja, csak a vízszintes skála kb. 0.2 mm-mel későbbről indul, és 0.2mm-mel előbb ér véget, mint a nem hangtompított kapcsolónál (magyarul ebből a 0.2-3.6mm közti tartományt kell 0.2mm-mel balrább tolni.)Összehasonlításul az L K120/K200 família nagyjából a 68gr-os Outemuknak felel meg, az előtti kapcsolók puhábbak!
Taktilitás mértékét a rugó karakterisztikája által meghatározott egyenestől (0mm kezdőpont 3.8-4.0mm körüli végpont/bottom-out közti egyenes) való eltéréssel, illetve ettől hol, milyen szélesen, milyen magasan tér el, milyen meredeken esik le a csúcsról paraméterekkel lehetne jellemezni.
(Nagyon meredek kapcsolók erősebben kattannak!)Gyakorlatban itt MX Brown<Outemu Brown<Kailh Brown<Gateron Brown<Outemu Sky/Silent Sky/Silent Gray lehet a sorrend.
*-gal jelölt kapcsolókat max DIY billzetekben látni, nem épül rájuk boltban polcról leemelhető billzet.
(MX Clear határeset, elvileg létezik pár billzetben, gyakorlatban alig kapható.)(Ez kb. 22k huf + 19 € + várakozás a switchekre + szenvedés a túlméretes switchek kiszedésével - de legalább nem kellett még megtanulnom forrasztani...)
Ja, hogy neked írtuk a kapcsoló kiszedési útmutatót, miután annyit szenvedtél
-
spagettiCode
újonc
válasz
McDuglas #60931 üzenetére
Pedig reméltem, hogy egy picivel taktilisabb, mint a brown. Habár őszintén szólva az outemu brownt még nem próbáltam, de a kollégámnak van cherry mx brownnal szerelt billentyűzete, de az nem tetszik annyira, túlságosan kicsi az a taktilis hupli. A bottom out amúgy nem probléma. Egyébként nekem is munkára kéne, nem szoktam játszani. Azon gondolkoztam, hogy építek egy viszonylag olcsó hot swappes billentyűzetet aliexpresses alkatrészekből, és veszek bele valami olcsó taktilis kapcsolót, így került képbe a silent grey, de kicsit elbizonytalanodtam, hogy jó választás lenne-e.
-
dqdb
nagyúr
Meg láttam, hogy lehet most raktárról kapni Kailh Polia kapcsolót. Erről hallotatok valamit?
Ez a Kailh válasza a ciklikusan fellángoló Holy Panda-lázra. Custom vonalon eléggé nagy hallgatás övezi, semmi érdemi review-t nem láttam még róla, és az sem rémlik, hogy valaha is olvastam volna, hogy valaki erre épített billentyűzetet.A Halo True egy eléggé speciális karakterisztikájú kapcsoló, semmi máshoz nem hasonlítható, és mint ilyen, enyhén megosztó.
-
kistusik
tag
15-20k
2.Használt szóba jöhet?
Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz leginkább? / Miért cseréled le?
-
Gamelésre
5.Milyen tipusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Elsősorban jó lenne mechanikus
Redragonokat, HyperX. Ezeknekna stílusa tetszik. Ami csak a gombokig ér.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Magyar!
8.Milyen nagy billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
100%-os kéne! Multimédia nem kell.
9.Extra igények (világitás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság stb.)
Háttér világítás jó lennen. És lehetőleg ne a leghangodabb. Ha jol tudom a kék switches a leghangosabb. Olyan nem kéne. Szóval minnél halkabb annál jobb lenne. -
dtej
csendes tag
Rendben, onnan rendeltem, a kenővel együtt.
Meg láttam, hogy lehet most raktárról kapni Kailh Polia kapcsolót. Erről hallotatok valamit?
A Halo True kapcsolót nem érzem az igazinak, meg ez az első kapcsolóm is, szívesen kipróbálnék mást is, ha már egyszer hot swap a billentyűzet. -
McDuglas
aktív tag
válasz
spagettiCode #60925 üzenetére
A Silent grey taktilis, van egy érezhető hupli az elején, kb. teljesen olyan mint az outemu brown - csak hamarabb bottom outol. Viszont relatíve puha. Nyunyu kommentjének számait összevetve az enyémekkel látszik, hogy puhább, mint egy gateron és/vagy cherry brown. A rövidebb úttal együtt, ez több bottom outot eredményez, kifejezetten figyelni kell, ha az ember nem akar bottom outolni - a taktilis hupli után elgyengül picit a rugó és máris ott a vége. Nekem egyelőre bevált egy jó kis dolgozós billentyűzet lett a redragonom. Játékra mondjuk még nem próbáltam silent grey-el.
#60926steewcv65
Bolti nincs, én egy Redragon k579-ben "hot"swappoltam ki a switcheket brownokról. (Ez kb. 22k huf + 19 € + várakozás a switchekre + szenvedés a túlméretes switchek kiszedésével - de legalább nem kellett még megtanulnom forrasztani...) -
sentry0
tag
Sziasztok!
Elég sok időt eltöltöttem ma a fórum olvasásával. De pár dolgot inkább kérdezek, mert egy életet el lehet tölteni ezzel a témával kb mire valamennyire informált leszek.
Kb 30 ezerig milyen billentyűzetet érdemes venni, ha nekem lineáris, és red switch-ek jönnek be. De szeretném azért, hogy lehetőleg halk is legyen. Akár nem túl drága moddolással elérve is. (o-ring, folyadék, stb).
Mit ajánlanátok ilyen esetben? (TKL, vagy 100%)
Köszönöm előre is a választ! -
dqdb
nagyúr
remélhetőleg a kapcsoló lábát sem fogom elhajlítani
Hotswapnál az lényegében elkerülhetetlen, idegesítő, de orvosolható, csak legyen kéznél egy jó csipesz az egyengetéshez. Csak törni ne törjön le láb (előfordulhat sajnos), mert úgy rémlik, hogy a Drop nem szokott extra kapcsolót adni a készen árult billentyűzeteihez.Ha a Candykeystől rendelsz, akkor dobj bele egy ilyet a kosárba, hogy megkend vele a stabilizátorokat.
-
steewcv65
őstag
válasz
spagettiCode #60925 üzenetére
Van olyan magyar bill ami ezekkel van szerelve, vagy olyan ami uk kiosztasu es rovid shiftes?35000ft-ig
-
spagettiCode
újonc
válasz
McDuglas #60791 üzenetére
Szia! Úgy láttam, neked van tapasztalatod az outemu brown és silent grey kapcsolókkal is. A silent grey hangja nagyon tetszik, csak az a kérdésem, hogy mennyire taktilis a brown-hoz képest? Milyen érzés rajta gépelni? Ezekben 65g-os rugók vannak vajon, vagy könnyebbek?
-
-
dqdb
nagyúr
Sajnos a PCB mounttal ellentétben plate mountból nincsen nagy választék: van a Cherry, van az Everglide Panda és van csörgős noname (a Cherry is közepes legfeljebb, az Everglide passz, nem következtetnék inkább a PCB mount stabilizátorukból, ami az egyik legjobb a piacon). CandyKeysnél közelebb és olcsóbb szállítással nem fogsz szerintem találni semmit sem (kivéve ha valakinek a topikban van elfekvőben ilyesmi).
Az angol cégek duplán most elestek (brexit miatt köhög a szállítás, amire még rájött a hó), még német cégként a KeyGem lehet jó és ott a Durock plate mount stabilizátor (ugyanaz a megjegyzést tudom tenni a minőségére, mint az Everglide-ra).
Arra számítsál, hogy valószínűleg kapcsolók kiforrasztása is vár rád, legjobb esetben csak a problémás stabilizátor környékén.
-
dtej
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap bénáztam, és letörnöt egy darab az egyik stabilizerből (szóköz alatti, a baloldali műanyag rész keresztje).
Tudtok cseréhez ajánlani stabilizert (Cherry-style plate mount), ahonnan viszonylag hamar megjön? Most ezt néztem ki, ami van raktáron: [link] -
nyunyu
félisten
válasz
copass #60919 üzenetére
Ez meg milyen SA mániás boldog hekker?
[szerk:]Aha, csak a kupakot cserélte magasabbra a csendesített vezetéknélküli gumidómon.
-
copass
veterán
válasz
gaben88 #60916 üzenetére
én 2 rtg deskmatot használok, igazából ami alul van az tényleg csak arra kell hogy nyelje a zajt.
Taeha 6 réteget használ...
jött is a fricska: Taeha Types Be Like... (első komment!)
-
gaben88
őstag
Igen, magyar kiosztású Ducky Shinte 7, fekete, blackout edition lett a nyertes. A cél ugyebár egy halk, este is használható világítású, magyar kiosztású, minőségi billentyűzet volt teljes méretben. Elég leszűkűlt így a kör, de végül a drágábbik Ducky-val kezdtem és eddig nem bántam meg. Akinek belefér, annak ajánlom erre a felhasználásra. Mivel már voltak itthon átlátszó O gyűrűim, így tegnap meggyűrűztem a bill-t, de minimálisan változott csak a dolog, felesleges, sőt érzésre gyűrűk nélkül jobb volt, de most már egy darabig így marad, nem szedem le az összes kupakot megint.
Asszony is azt mondta, hogy ez király, tényleg halk ha nem figyelünk rá oda, akkor sem zavaró, egy picit talán a rugók hangját lehet csak hallani. Ha este pedig egy picit az ember odafigyel, akkor meg kb hangtalan is tud lenni. Deskmat pedig még úton van...
RGB-je király, szoftverjét fel se raktam, mindent be tudtam állítani bill kombókkal!
A bill takaró/védő pedig tök jó, így ha melóban vagyok, legalább nem porosodik!Köszönöm még 1x az ajánlást!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az alábbiak szerint keresnék billentyűzetet.
ez nehéz kérdés, de legyen max15-20k, de nem baj ha olcsóbb az sem
2.Használt szóba jöhet?
Igen ha garisat tudok venni, de elsősorban új
egy dell gyári billentyűzet, szeretnék kipróbálni, használni valami minőségibb darabot
netezés, excel, word
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
ezt nem tudom megmondani kényelmes gépelést szeretnék
nem kerestem hozzátok fordultam ajánlásért hátha tudtok több fajtát ajánlani és abból választok
magyar mindenképpen
kell numpad is
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
vezetékes mindenképpen, jó lenne valami háttérvilágítás a gomboknak nem kell csilivili színes csak sötétben ha szükséges lássam a billentyűzetet kb. mint egy laptop világítás -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
30k környékén keresek billentyűzetet,de a kriterium az lenne,hogy silent switches legyen!Nem számit,hogy angol vagy ilyesmi....Remelem tudtok segiteni,mert elvesztem a piacon.Talaltam egy hp pavilion 800 billt amire a gyarto azz irja ,hogy csendes piros kapcsolos(valakinek van rola bovebb infoja)?
-
dqdb
nagyúr
Ennél olcsóbban csak úgy úszod meg, ha olyan kitet választasz, ahol nincsen ház, a nyákon nincsen MCU (helyette Pro Micro/Elite-C kerül majd fel) és a diódákat is neked kell beforrasztani. Egy ilyen billentyűzet kettő vagy három FR4 rétegből áll: felül a plate (ami opcionális is lehet), középen a tényleges nyák, alul a ház alja, oldalról nyitott az egész.
Ilyen például ez az Iris kit.
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Ergonomikus "split" billetnyűzetet keresnék. Nem kell világítás és magyar kiosztás sem.
Ergodone-t néztem, de az 150 USD + switch árba menne.Esetleg valami alternatíva lenne? A mechanikus kapcsoló nem kötelező.
Árban olyan 30 ezer forint körül maradnék.
Köszi!
-
Barnahalo
tag
Nagyon jó lett az összkép. Bár én nemhiszem, hogy nekiállnék így szétszedni. Esetleg kapna egy réteg szivacsot, meg bekenném a stabokat... Ha nem jön majd be a Gateron red, akkor switch cserén is elgondolkoznék. De ez egyelőre csak jövő. Várom, hogy mikor lesz leárazva a a K8 vagy C1.
-
McDuglas
aktív tag
-
dqdb
nagyúr
[link]
"build" stream a válaszban szereplő hozzászólás első billentyűzetéhez, 50 euró, Kailh hotswap, 5 pines kapcsolótámogatás, csak ANSI, high profile ház, SMD LED (de délre néző, szóval korlátozott csillámpóni, cserébe tökéletes Cherry profil támogatás). Ha a szokásos Twitch policy miatt a videó eltűnik 14 nap múlva, akkor itt lesz majd megtalálható valószínűleg.Nem néztem meg a streamet, így a billentyűzetről nem alkotnék véleményt (papíron szerintem nagyon jól néz ki), olyan építette meg a billentyűzetet, aki rendszeresen épít customokat, szóval annak tükrében érdemes hallgatni a véleményét (ami gőzöm nincsen, hogy mi, mert ugyebár nem néztem meg a streamet
). Íme a végeredmény GMK Honeywell kupakokkal és egy Salvun artisannal (amelyek önmagukban többet érnek, mint a billentyűzet, de itt most nem ez a lényeg).
-
nem_tom
őstag
Tehát ha magyar kiosztású billentyűzetet rendelek egy típusból az mindenképpen ISO kiosztású lesz, a kétsoros enterrel?
-
Mr.Csizmás
titán
G.SKILL KM360 Professional Tenkeyless Mechanical Keyboard Cherry MX Red ABS Dual Injection Keycap (White) ~22k
ps. berendeltem az emlegetett Razer pbt keycap-ekből egy fekete szettet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest