Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nem_tom

    őstag

    Sziasztok! Kicsit elvesztem a kínálatban, szóval szeretném a véleményeteket kikérni.

    1.Mekkora összeget szánsz rá? 20k max
    2.Használt szóba jöhet? Nem
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Hama uRage Illuminated / Kicsit már öreg, plusz jobbat szeretnék
    4.Mire használnád a billentyűzetet? Gaming, plusz gépelés
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) Mechanikus, Brown switch
    6.Van konkrét modell ami tetszik? SoG K500
    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) ISO mindenképpen, mivel vakon gépelek.
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) Teljes méret, numpad, fn-sor, kurzorblokk, minden.
    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) Előny ha van háttérvilágítás, RGB igényem nincsen, de az se zavar ha van. Csuklótámasz szintén előny, de ha nincs az se dráma, max veszek külön. Multimédiás, meg egyéb programozható gombokra nincs igényem.

    Szóval ezek alapján érdekelne, hogy Ti mit ajánlanátok. A fentebb említett SoG K500 -at néztem ki először, mivel minden kritériumomnak megfelel és elég népszerű cucc, de tartok tőle, hogy gagyi switchekkel operál. Persze tudom ilyen árba prémiumot nem kapok. A másik a Tesoro Durandal G1N, pont benne van a költségkeretben, Cherry MX Brown switch-el ahogy tájékozódtam nem lőnék mellé. Csak egy dolog zavar, hogy nincs háttérvilágítás és csuklótámasz (de azt ha kell meg tudom oldani), de ha nagyon megéri akkor hajlandó leszek kompromisszumot kötni.

    Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák