- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Meg láttam, hogy lehet most raktárról kapni Kailh Polia kapcsolót. Erről hallotatok valamit?
Ez a Kailh válasza a ciklikusan fellángoló Holy Panda-lázra. Custom vonalon eléggé nagy hallgatás övezi, semmi érdemi review-t nem láttam még róla, és az sem rémlik, hogy valaha is olvastam volna, hogy valaki erre épített billentyűzetet.A Halo True egy eléggé speciális karakterisztikájú kapcsoló, semmi máshoz nem hasonlítható, és mint ilyen, enyhén megosztó.
-
dqdb
nagyúr
remélhetőleg a kapcsoló lábát sem fogom elhajlítani
Hotswapnál az lényegében elkerülhetetlen, idegesítő, de orvosolható, csak legyen kéznél egy jó csipesz az egyengetéshez. Csak törni ne törjön le láb (előfordulhat sajnos), mert úgy rémlik, hogy a Drop nem szokott extra kapcsolót adni a készen árult billentyűzeteihez.Ha a Candykeystől rendelsz, akkor dobj bele egy ilyet a kosárba, hogy megkend vele a stabilizátorokat.
-
dqdb
nagyúr
Sajnos a PCB mounttal ellentétben plate mountból nincsen nagy választék: van a Cherry, van az Everglide Panda és van csörgős noname (a Cherry is közepes legfeljebb, az Everglide passz, nem következtetnék inkább a PCB mount stabilizátorukból, ami az egyik legjobb a piacon). CandyKeysnél közelebb és olcsóbb szállítással nem fogsz szerintem találni semmit sem (kivéve ha valakinek a topikban van elfekvőben ilyesmi).
Az angol cégek duplán most elestek (brexit miatt köhög a szállítás, amire még rájött a hó), még német cégként a KeyGem lehet jó és ott a Durock plate mount stabilizátor (ugyanaz a megjegyzést tudom tenni a minőségére, mint az Everglide-ra).
Arra számítsál, hogy valószínűleg kapcsolók kiforrasztása is vár rád, legjobb esetben csak a problémás stabilizátor környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest