-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Van egy Ducky 7 Shine 7 kupakszettem. Ezt szeretném rárakni egy TKL méretű MX Brown méretű boardra. Tudtok valamit ajánlani? RGB nem szükséges de nem baj ha van. (max. 30k-ig)
Köszi előre is!
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Ergonomikus "split" billetnyűzetet keresnék. Nem kell világítás és magyar kiosztás sem.
Ergodone-t néztem, de az 150 USD + switch árba menne.Esetleg valami alternatíva lenne? A mechanikus kapcsoló nem kötelező.
Árban olyan 30 ezer forint körül maradnék.
Köszi!
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Das Keyboardot megéri még venni? Elég sok rosszat olvastam az új példányok minőségével kapcsolatban. Csak arra lennék kíváncsi mivel tud többet, mint egy CM Masterkeys L? Csak USB portok +20k ért?
Esetleg valami fullsize ISO board 50 ezerig? Világítás nem preferencia. MX brown jöhet szóba.Köszi a segítséget!
-
MaNR
tag
válasz
nyunyu #38916 üzenetére
Szia!
Ha nagyon szépen megkérlek tudnál nekem egy hasonló összeállítást csinálni egy TKL billentyűzethez?
Forrasztás megy csak nem vagyok biztos benne hogy ha én válogatnám össze az alkatrészeket akkor nem ütköznék kompatibilitási problémákba.
Nem tudom PCB-k esetén mennyit számít, hogy rendes nagyenteres ISO kiosztást szeretnék.
Switchnek az általad is említett Gateron Silent Brown-t használnám.Előre is nagyon köszönöm a segítésget!
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Adott egy Filco Majestouch Minila Air Mechanical billentyűzet MX Cherry RED kapcsolókkal. Maga a billentyűzet kialakítása nagyon tetszik viszont az MX cherry RED nem nagyon tetszik (munkában Brown-t használok, azt szoktam meg).
Kérdés: tudok valahogy a pirosból barnát csinálni? A kapcsolók plate-mounted-ek szóval elvileg nem lenne gond levenni a felső részüket!
Köszi!
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Jelenleg ismét mechanikus billentyűzet vásárlása előtt állok.
(Régebben volt egy CM Quickfire TKL MX cherry RED-es billentyűzetem de megváltam tőle - nem jött be a red switch.Jellemzően programozásra/e-mail/hosszabb szövegek írására a cél. Jelenleg Cherry Stream 3.0-ákat nyúzok (itthon és a melóban is). Gondoltam ismét visszamerészkedek a mechák világába.
Ezt a billentyűzetet néztem ki:
- CM Masterkeys S MX brown + o-ring, azt hiszem ISO kiosztássalA kérdésem az lenne, hogy irodai környezetben (telefonálás, beszélgetések, tehát normál irodai zaj), mennyire lehet zavaró egy ilyen billentyűzetet használni?
Ha túl hangos, akkor Ti milyet ajánlanátok?
- Lehet TKL de sima full keyboard is.
- Határ 40-50k.
- Lehetőleg legyen visszafogott kinézetű
- Ne lineáris switch-el legyen (nem ragaszkodok a Cherry switchekhez)
- Lehetőleg Mo-n belül kapható legyen
- legyen halkKöszi a segítséget!
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Most jött meg a CM Storm Quickfire Rapid (red) billentyűzet. Gyorsan megvolt az o-ringezés, így kb annyira hangos, mint egy sima membrános billentyűzet. Különösen tetszik, hogy nincs rajta numpad, így igen kompakt. Merem ajánlani bárkinek. Nem tudsz vele mellényúlni.
Ha bárkinek kérdése van a billentyűzettel kapcsolatban nyugodtan írjon privátban.
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Coolermaster quickfire rapid (RED) vagy Coolermaster quickfire TK (BROWN)?
Mivel gépeléshez kéne (minimális játék), ezért jobban tartanám a TK-t az mx cherry brown kapcsoló miatt, viszont a rapidnak sokkal jobb a minősége, ellenben félek a red kapcsolótól (azt hallottam nem túl jó gépelésre). Szerintetek?
Köszi!
-
MaNR
tag
Sziasztok!
A következő mechanikus billentyűzetek közül Ti melyiket választanátok?
- Gigabyte osmium (red)
- QPAD MK-50 (red)
- CM Storm QuickFire Pro (red)Köszi a segítséget!
-
MaNR
tag
válasz
Khaosz55 #13289 üzenetére
Köszi!
A kapcsolók működésével tisztában vagyok, csak youtubeon látott videók alapján a hangját nem annyira tudtam meghatározni. A billentyűzet világítást azért tartom feleslegesnek, mert csak akkor nézek a billentyűzetre ha valami speciális karaktert akarok írni. Az ozmiumon meg a NUMPAD feletti világítós makró gomb szerintem eléggé idegesítene. Az US kiosztással, viszont sokáig tartana megbarátkoznom (gondolok itt a CM billekre)... -
MaNR
tag
Sziasztok!
Mechanikus billentyűzetet szeretnék venni. Jó lenne magyar kiosztás + NUMPAD is. Két darab ilyet találtam a Durandal-t és az Osmiumot.
Nem szeretnék világítósat, neme az túl csicsás (Osmium kiesik). Legfőképpen gépelésre lenne használva, de fontos szempont a csendesség is (Cherry brown + O-ring - úgy gondolom ez így elég halk lesz, de javítsatok ki ha tévedek). Ezt a Tesoro márkát nem ismerem, fórumban olvasgattam, de elég semleges kritikákat olvastam. Szerintetek?Szemezek még a COOLERMASTER QuickFire TK (brown switch) és a COOLERMASTER Storm QuickFire Pro (red switch) billentyűzetekkel is (tudom ezek US kiosztásúak, de csak jókat olvastam róluk).
Ti mit ajánlotok? A red switch sokkal hangosabb mint a barna?Köszi a segítséget!
-
MaNR
tag
Sziasztok!
Egy CSENDES vezetékes billentyűzetet keresek. Kb. 3-4 ezres keretem van a dologra.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest