Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigobert

tag

Sziasztok!

Új vagyok. Türelmet kérnék, de főleg segítséget. :)

Gépet szeretnék venni. Célom, hogy Diablo 3-mal tudjak játszani 1920*1080p felbontásban, és lehetőleg max beállításokkal (AA meg a többi, amiről nem si tudok).
    Kb. 150k a keretem. Ettől azért el lehet térni picit, ha jó az ár/érték arány. Viszont nincs semmim, tehát se ház, se monitor...

Elsősorban a beltartalomhoz kérnék tanácsot. Van egy elképzelésem, hogy mit szeretnék, de szívesen venném,ha megcáfolnátok, mert egy optimális, arányos rendszert szeretnék. A későbbi bővíthetőség, kompatibilitás fontos lehet.

Amire általánosságban gondoltam:
    -alaplap: Sata 3, SSD csatlakozás, USB 3.0, integrált videókari nem kell.

-memória: szerintem elég a 2*2GB DDR3, a MHz gondolom az alaplaptól függ? 1333, 1600MHz elég lehet?

- videókártya: 1GB DDR5 256bit sávszélesség (ASUS Radeon HD6850 DirectCU 1GB 256bit DDR5 PCI-E EAH6850 DC/2DIS/1GD5), vagy 2GB DDR3 128bit? Crossfire később jól jöhet.

-szeretnék 64GB SSD-t. Kérdés, hogy lenne értelme? Jobban fut tőle a Dio3?

-HDD 7200rpm?

-a tápról lövésem sincs.
    -házakat nem ismerem, de jó lenne elöl USB kimenet (USB 3.0 nagyon megdobja?)

-monitor: hozzá vagyok szokva a rossz körülményekhez, szóval az 1920*1080p elég, viszont 22"-os képernyő jól jönne, ami nagyobb felbontással jár úgyis. Mit kell nézni a monitornál? Kontrasztarányt?

Miből érdemes használt alkatrészt keresnem, és miből ragaszkodjak az újhoz?

Szerintem többet kérdezni sem tudok :(

Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák