Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoph08
csendes tag
Csak kíváncsiságból(mert már 7770 mellett döntöttem), de Hd7770 és Gtx 650 közül melyiket érdemes venni, melyik a jobb? (esetemben amd athlon x4 750k mellé)
-
membrandj
nagyúr
válasz Memora #27975 üzenetére
Sata-s az a winchester?
Alaplap: ASROCK B75M
Táp: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
Ram: KINGSTON 8192MB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX
Proci: INTEL Core i3-3220 3.30GHz 3MB 1155 BOX~73k. i5 az drágább lenne kb 20 ezer forintal.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
muszty
tag
válasz tikshow #28091 üzenetére
Elsősorban grafikai munkára kell és csak másodsorban játékra.
A procit majd a későbbiekben tuningolni akarom, ezért veszek K-sat.
Először GF 650 TI OC-t akartam venni, de aztán végül is kijött a 660 is, viszont a TI-re már tényleg nincs pénzem. Ráadásul a tesztek alapján meg sem éri a 20 ezer forintos árkülönbözetet. -
Peetta14
tag
Sziasztok,
segítségeteket kérném egy új gép összeállításhoz.
Adatok:
-nincsen semmilyen meglévő eszközöm hozzá, így monitor se, kivéve a bill, egeret.
-amit szeretnék: kis fogyasztású, ssd-vel szerelt, árához mérten, halk gépet, megbízható táppal, 22 Col körüli FHD hdmi-s monitorral
-alaplap a mai kor vívmányait tudja
-kizárólag net, film, és zenére lenne használva
-keret monitorral kb 130-140K HUFJelenleg már közel 7 éve nyúzom az általam összerakott gépet, mely már régóta megérett a cserére, de még mindig tökéletesen működik, így egy hasonló hosszútávú megoldást szeretnék.
Köszönöm, ha tudtok segíteni
-
muszty
tag
Megrendelés előtt gondoltam bemásolom ide a konfigot, hogy minden oké-e.
- Alaplap ASRock Z77 Pro-3 (Intel s1155)
- CPU Intel Core i5-3570K 3.40GHz BOX
- RAM CORSAIR Vengeance DDR3 8GB/1600 KIT (CMZ8GX3M2A1600C8)
- VGA GIGABYTE nVidia GTX660 2Gb OC (GV-N66OC-2GD)
- Táp Chieftec 500W BOX (GPS-500A8)Jó lesz?
-
Memora
senior tag
-
trickyy
senior tag
válasz Rambovits #28084 üzenetére
Szia!
LAP: ASROCK FM2A75M-DGS 15k
CPU: MD A4-5300 3.40GHz FM2 BOX
RAM: Corsair Vengeance DDR3 1866Mhz 2x4 Gb KIT 13k
HDD: van
VGA: integrált
ODD: van
TÁP: FSP 400-APN 9k
HÁZ: Sharkon Vaya 8k~57k
Nézz hozzá valami aprón vmi FHD monitort. Én vennék egy megbízhatóbb FSP tápot, apróról és egy értelmesebb házat, akkor talán kijönne egy A6 is.
kristoph08: FSP 400-APN elég lehet, CTG-400 semmiképp. Kábelmenedzsment jó persze.
[ Szerkesztve ]
-
kristoph08
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Xigmatek Asgard Pro-hoz elég hosszúak az FSP 400 vagy a Chieftec CTG 400 kábelei? Van benne kábel menedzsment, az számít ? -
TechN7ne
nagyúr
válasz Teseract #28036 üzenetére
Logikusan és értelem szerűen jobb,nem használsz annyi helyet a lapon és később majd ha szükséged lesz rá rakhatsz mellé még egy ugyan olyan darabot. Semmivel sem lesz lassabb mint egy dual chanel,sőt leírtam hogy mik az előnyei. Manapság 2013 ban ne fejlődjünk már vissza fele és felejtsük már el a 1-2GB os darabokat mikor ott vannak már a 4 és 8GB-osak.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Az az eset adódott, hogy bedöglött a laptopom, így gyorsan kell vennem egy gépet, amin tudok programozni, tanulni, netezni és kompromisszumokkal akár játszani is.
Adott a keret: 81619 Ft (Ennyi marad a számlámon, miután befizettem a tandíjamat)
Ami van: ODD, HDD, bill, egér, hangfal.
Ami kellene: CPU, alaplap, memória, táp, ház, és egy FHD monitor. Aprón ezt kb 25-ből megúsznám.
Mindenből újat szeretnék, használt alkatrészek nem érdekelnek.APU-ban gondolkodtam, hogy amíg nem lesz pénzem egy vga-ra addig is legyen valami.
A keret szűkös, de bízom benne, hogy sikerül valami jó megoldást találni.Üdv.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
balpis
őstag
válasz tikshow #28057 üzenetére
kis ellentmondás a válaszban? vagy a válasz és a kérdés közöt?
Mivel NINCS játék, ezért nem a játék miatt gondoltam erre a cserére.
Azt hittem, Miresz linkel valami tesztet, hogy amire most 2-3 mp-et várok a csak négy mag miatt, az még 1 sem lenne egy FX-szel.
És hogy az FX-ben nincs IGP, tudom, de talán egy alaplapra integrált HD4250 is elég lenne nekemnotebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #27920 üzenetére
No megvizsgáltam a másik oldalt is, hogy hasonló pénzből mit lehetne kihozni.
i5 3470 "nem K" + ASUS P8H77-V vagy ASROCK Z77 Pro4.
Ezek vannak egy árban, az asus ahogy nézem jobb minőséget képvisel, viszont az asrockban egy kicsit több szabadság van, ha egyszer esetleg bele kerülne egy K proci illetve a +4 szorzó állításának lehetőségét ki lehetne használni a sima 3470 segítségével is.
Ezt a sok dilemmát"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
trickyy
senior tag
válasz fenergie84 #28079 üzenetére
Azt észre se vettem. A tápot kellene először cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
-
Raizer001
csendes tag
Sziasztok!
Videokártyát szeretnék cserélni játékra kellene és ebbe a 2 kártyába gondolkodtam keret max 60k
most éppen 1 geforce 8600gts van ami nem teszi a dolgát rendesen felbontás (1280x1024)
Asus geforce gtx 650 Ti 1gb
ASUS ENGTX560 Ti 1gb
gép config.
p5k alaplap
8gb ddr2-s ram
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz
550w-s hkc táp
1tb vinyonem tudom h melyik kártya lenne a jobb ehhez a confighoz légyszi segítsetek
előre is köszönöm
-
trickyy
senior tag
válasz leviske #28067 üzenetére
Nem szoktunk APU-t ajánlani dVGA mellé. Ha a felbontásod marad, akkor:
LAP: ASROCK B75M-DGS 15k
CPU: INTEL Core i3-3220 3.30GHz 3MB 1155 BOX 29k
RAM: Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz low profil 2x4 Gb KIT 12k
VGA: Zotac GTX650 1GB GDDR5 30kGTX 650 64W TDP, i3 55W. HD7770 5-10%-al erősebb, ennek 80W a TDP-je, viszont egy árban vannak.
Asrock nagyon jó az utóbbi időben. Olcsó moduláris tápot nem ismerek.
-
muszty
tag
Tudnátok még mondani pár Chieftec 500W CTG-500-80P-val árban és minőségben megegyező tápot?
FSP Raider és Corsair CX430 v2 kilőve. Illetve, nem biztos. Ennek a Corsair 430 wattos tápnak a hatásfoka meg egyezik a Chieftec 500 wattoséval? -
ezjó
csendes tag
Tényleg, egy A10-es ki tud hajtani egy komolyabb VGA-t?
Én vagyok InterFox is! / A10 5800k 4.2Ghz / HyperX 2x4Gb 2600Mhz / Asrock FM2A55M-DGS 555 Xfast / SAMSUNG 120Gb SSD / X360 controller
-
trickyy
senior tag
válasz kornyiktamas #28066 üzenetére
Olyan, mint a legozás, nem könnyű elrontani, de 4k-ért nagyon sok szerintem az összeszerelés. Döntsd el te.
-
leviske
veterán
Na skacok. Van egy olyan problémám, hogy suli miatt tervezek albérletbe költözni, ahol számítana a fogyasztás. Emellett viszont nem szeretnék kiszorulni a későbbiekben a játékból (jelenleg BF3, ME3 későbbiekben esetleg DS3, BF4, DA:I, egyéb multi és coop), amit egy darabig 1680x1050 felett nem fogok tolni.
Gondolkodtam egy 5600K és HD7850 párosán, de nem tudom, hogy előbbi grafikus feldolgozó része mennyire lenne kihasznált. (Ugye nem vagyok szakértő, nem tudom hogy akkor is hozzáférnek-e az alkalmazások, mikor nem az alaplap kivezetését használom megjelenítésre.) Emellé azt sem tudom, hogy az AsRock tényleg annyira összekapta-e magát, mint amennyire nekem mostanság tűnt. Mindenesetre alaplapnak a FM2A85X Extreme4-et néztem, mivel elég korrekt felszereltsége van az árához képest szerintem.
Az FX-eken is gondolkodtam, de a fogyasztás nem mellettük szól, és ha az APU-t teljesen ki tudják használni így is a szoftverek, akkor még az esetleges video/audio kódolgatás sem szól az AM3+ mellett.
Alternatív véleményeket szívesen fogadok. Plusz olcsó moduláris táp javaslatokat.
-
kornyiktamas
aktív tag
hát az összeszerelés +4ezer..
hát én magamnak annyira nem értem.. sima procit stb raktam már be alaplapot is de nem akarom elrontani -
trickyy
senior tag
válasz kornyiktamas #28064 üzenetére
Értem, akkor veszel valami gagyi házat, és kapsz egy összecsapott szerelést, vagy megspórolod azt a pénzt is, és magadnak sokkal igényesebben összetudod rakni, ha kell segítünk is. Kijön máshol egy XIGMATEK Asgard Pro is.
-
nihill
őstag
válasz miresz #28051 üzenetére
Két procit épphogy kis felbontás mellett lehet a legjobban összehasonlítani. FullHD-ban már inkább a videókártyákat hasonlítod egymáshoz, nem a procikat. Látom nem esett le hogy itt nem játszani akartak a BF3-al, hanem tesztelni a gépeket, mennyire fekszik a CPU-nak a játék.
"199 vs 175 fps" Itt az eredmény ahogy írod is. Egyik ennyit tud, másik meg annyit. Ezt FullHD-ban sose fogod tudni kitesztelni, de attól még ott a különbség. -
trickyy
senior tag
válasz kornyiktamas #28060 üzenetére
Összeszerelést kérsz? Mert, ha nem egyszerűbb, ha rendelsz máshonnan egy házat. Ha igen, jobban jársz, ha te szereled össze.
-
kornyiktamas
aktív tag
de az oldalon nincs ilyen gépház és én onnan veszem..
-
trickyy
senior tag
válasz kornyiktamas #28058 üzenetére
Most írtam. Elég a 400 W, bőven elég.
-
kornyiktamas
aktív tag
Akkor a vga a 650 ti lesz
és akkor a táp/ház ügyben mit ajánlotok? kb 20ból a kettőt ki kéne hozni.. 400watt elég lesz ehhez?
és akkor melyik ház legyen pontsoan milyen táppal? köszi -
tikshow
addikt
válasz kornyiktamas #28054 üzenetére
A 650Ti erősebb egy kicsivel(10-15%), de az ára is sajnos borsosabb. A házat nem kommentálnám inkább, de találni se találtam náluk jobbat/rosszabbat annyiért. Viszont a Hexa 400 is elegendő ehhez a géphez.
balpis: Ha már van egy 2500K-d akkor csak játékra felesleges lecserélned, max 1-2 fps-t hozna néha, de szerintem még annyit sem. Inkább vannak játékban egálban. Viszont az AM3+-os procikhoz kell DVGA, mert nincs IGP.
[ Szerkesztve ]
-
trickyy
senior tag
válasz kornyiktamas #28054 üzenetére
Szia!
GTX 650 Ti egy kicsivel erősebb, mint a 7770, de drágább is. Vegyél egy Sharkon Vaya-t ~8k, USB3-as, és alsótápos, van benne kábelmenedzsment, tehát eltudod vezetni a kábeleket az alaplapi tálca mögött. Hozzá egy FSP 400-APN ~9k. HEXA-nak rövidek a kábelei. Igaz, hogy drágább a ház, de a táp olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
válasz Malibutomi #28020 üzenetére
szerintem Miresz saját méréseit elfogadja(ná) itt mindenki.
Amint publikálja.Lehet, figyelmetlen vagyok, de egy-két utaláson kívül mérésnek nevezhető anyagot nem láttam. Pedig valóban nagyon kíváncsi vagyok rá - érdemes-e esetleg most a 2500K-t lecserélni egy "8 magos" AMD-re, ha nem játszok vele, csak fotó, esetleg video bizgetésről van szó. (lightroom, NXcapture, stb.) És esetleg ki akarnám dobni a gépből a dedikált VGA-t is - mert ezekhez nem látom, hogy bármit is számítana.
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok!
A következő gépet raktam össze, de nem tudom milyen videókártya legyen benne, segítenétek?
a következő weboldalról kéne választani: pcx.hu
ilyen vagy hd 7770 nemtudom hogy melyik a jobb a következő configba kellene amit most fogok venni:Alaplap: Asrock B75 PRO3
Processzor: Intel Core i3-3220
Memória: Kigston Hyperx 4GB DDR3
HDD: 500GB Western
Optika: Samsung DVD író
Táp: FSP Hexa 500W
Ház: Ez vagy hasonló ha linkeltek 7 ezer forintba maxA videókártya ára max 36-38 ezer Forint egyen.
Köszönöm -
pohár
félisten
válasz Motaba78 #28049 üzenetére
ez nem mond semmit, single-ben van mérve...
hiába linkelitek a nagy oldalak tesztjeit, mind single teszt, ami semmit nem ér...[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
miresz
veterán
válasz nihill #28047 üzenetére
Mert nem tudjuk milyen felbontás,milyen beállítások,melyik konfignál mekkora az oc,meg eleve nem ugyan olyan kártyával mért.Tehát ez így minden csak nem objektív.
(#28052) nihill: Ki az aki 640x480-ba low-on játszik Bf3 multit? Annak is csak gratulálni tudok.Biztos sas szeme van,hogy különbséget tud tenni 199 vs 175 fps között.
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz Malibutomi #28043 üzenetére
Na jó akkor szépen sorba, mert már unom azt a baromságot amit hajtotok:
Prohardver
tom's hardware
HarwareHeaven
TechReport - Itt szerintem valami nem stim
HardwareSecrets
Rage3D - Ez is érdekes eredmény, hogy hirtelen plusz 10 fps-t hoz a proci.
LegitReviews
OverclockersClub
VR-Zone - Itt szerintem a CF bekavar.
HiTech Legion
KitGuru
PureOC - A vitatott teszt.Mint látható a 12 tesztből 8 tesztbe teljesen hasonlóak, 1 tesztbe van egy nüansznyi eltérés Intel oldalra, 1 tesztbe egyértelműen az Intel jött ki győztesen - ki tudja miért -, 2 tesztben pedig az AMD ver köröket az Intelre - ki tudja miért .
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Malibutomi #28043 üzenetére
pedig épp sokat mond a teszt... az erősebbnek titulált konfig szépen alulmarad...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nihill
őstag
-
muszty
tag
CHIEFTEC 500W CTG-500-80P tápot gyártanak feketében?
-
nihill
őstag
-
dorka16
aktív tag
Köszi a válaszokat. Most itt tartok. Persze a 130-e-ből kicsúsztam. Vélemény?
Alaplap ASROCK FM2A75 Pro4 1 db 19.806 Ft
Processzor AMD A8-5500 3.20GHz FM2 BOX 1 db 25.464 Ft
Memória CORSAIR 8192MB DDR3 1600MHz CL11 CMV8GX3M1A1600C11 1 db 12.002 Ft
Merevlemez SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002 1 db 14.897 Ft
Optikai egység LG GH24NS95 Fekete OEM 1 db 4.699 Ft
Billentyűzet GENIUS KB-110X USB Magyar Fekete 1 db 2.235 Ft
Egér GENIUS NetScroll 120 USB Fekete 1 db 1.556 Ft
Ház GIGABYTE Luxo M1004 1 db 10.224 Ft
Táp FSP FSP400-60GHN 1 db 13.056 Ft
Monitor LG E2242T-BN 1 db 30.709 Ft
Összeszerelés 1.905 Ft
Összesen: 136.550 Ft -
TechN7ne
nagyúr
válasz Trebron09 #28032 üzenetére
Ez hatalmas hülyeség, 1x4GB ugyan úgy megy,mint ha 2x2 GB dual chanel lenne,sőt még biztonságosabb mivel az alaplapnak egy darab memoval kell foglalkozni és nem befojtásólja egy másodlagos hogy dual e vagy nem. Szín tisztán,elsődlegesben kezeli.
Ráadásul nem foglalunk több helyet a lapunkon és később tehetünk bele még egy ugyan olyant![ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
-
PainKiller13
őstag
Erre valaki?
-
dfsz34
őstag
válasz miresz #28021 üzenetére
Eccerü a megoldás:
Időt és fáradtságot nem kímélve rakjál össze te is AMD-s konfigokat, ha valaki gépet keres. Az illető eldönti, hogy melyik konfig teccik neki, esetleg kér további érveket, de a döntés így is úgy is a vevőnél van.
Aztán ha téged anyáznak erősen (vagy az intelest), akkor kell elgondolkodni, hogy a világnak ezek szerint nem volt szüksége a bölcsességre ...
-
Trebron09
őstag
válasz Szethy_87 #28027 üzenetére
Ja értem
Akkor kérd a szerelést... Ipon-nál nagyobb "bakikat" még nem halottam szerelés ügyben, mondjuk annyiból jók, hogy a gép mellé megkapja az ember a cuccok dobozait/kellékeit is , nem úgy mint más boltoknál.
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
-
Szethy_87
csendes tag
válasz #98593280 #27797 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ez alapján már tudom, hogy mit kell vennem A monitorok közül megnéztem eg vidit, hogy mi a különbség az IPS és a TV panel közt, már tudom, hogy az IPS jobb
Még egyszer köszönöm a segítséget, sok pénzt és kellemetlenséget takarítottatok meg, hogy egy hibás konfit vettem.
Még egy utolsó kérdésem lenne az iponnal kapcsolatban, mert ilyen opciót nem találtam, de valahol olvastam, hogy 2000 Ft-ért össze is szerelik. Ezt rendeléskor lehet kérni esetleg?
Előre is köszönök minden segítséget
-
szasanyi
félisten
válasz Malibutomi #28020 üzenetére
Sajna az emberek hajlamosak arra, hogy a neki szimpi és/vagy a saját már meglévő hw-t akarják beállítani jobbként. Viszont itt a gond az, hogy ide hiteles és lehetőleg elfogulatlan infókért, tapasztalatokért folyamodnak emberkék. Ti. ők azt akarják megtudni, hogy neki a felhasználás függvényében melyik hw lehet a legjobb vétel a rendelkezésre álló összegért cserébe.
Ehhez elvileg mindenki teszteredményekkel alátámasztva javasol vmit, esetleg elmondja a véleményét és tapasztalatát is ha van . Azt ennyi! Minek tovább bonyolítani, erőltetni?
Bár lehet, hogy van AMD vagy INTEL részvénye vkinek, amiért érdemes erőltetni egyiket vagy másikat. -
Malibutomi
nagyúr
Nem kívánok belefojni a vitába, de kissé furcsa anomália, hogy miresz saját mérései nem igazak, meg nem mérvadók a cáfolatként felhozott tesztek ellenében, ellenben amikor ö linkel tesztet, akkor a teszt fals és nem mérvadó mások saját mérésével szemben...
-
PainKiller13
őstag
Srácok kezd összeállni a gépem, segítséget szeretnék kérni Alaplap + proci + ram-hoz. Ami megvan:
Ház: Sharkoon Vaya
Táp: Corsair CX430
SSD: OCZ 120GBprocit gtx 660 ti OC szintű VGA-hoz nézek(jólenne ha ajánlanátok i3at és i5öt is), alaplapból pedig asrockot néztem, usb 3.0st és olyat amin THX hangzású hangkari van (múltkor ilyet ajánlottatok de már nemtudom sajnos melyik volt )
-
tikshow
addikt
válasz #98593280 #28015 üzenetére
Hogyne! Egy 3770k-t egy GTX660-al behoz.
(#28016) Motaba78: Nem többet. Pontosan ugyanennyit. És ez nem csak az én tesztem szerint van így. Egy GTX660 körülbelül annyira képes reálisan BF3-ban - azok mellett a beállítások mellett -, mint amit a 3570k mellett látsz értéket.
[ Szerkesztve ]
-
dorka16
aktív tag
Hellóka!
Apámnak próbálok összerakni iponon egy teljes gépet. Max. 130e Ft (131e már nem jó), AMD-s vonal. 3 nap ötletelés után AM3+ alaplap és régebbi proci mellet döntöttem. Fogalmam sincs mire fogja használni egyelőre a netezés és a full hd videóvágás/szerkesztés tűnik biztosnak.
Erre jutottam:
Alaplap GIGABYTE GA-970A-DS3 1 db 17.697 Ft (uccsó két deszkám giga volt és beváltak)
Processzor AMD Athlon II X4 640 3.00GHz AM3 BOX 1 db 17.920 Ft (2-3 év múlva esetleg csere FX-re)
Memória CORSAIR 8192MB DDR3 1600MHz CL11 CMV8GX3M1A1600C11 1 db 12.002 Ft
Videókártya SAPPHIRE 11192-14-20G HD6670 1GB GDDR5 PCIE 1 db 19.710 Ft
Merevlemez SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002 1 db 14.897 Ft
Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM 1 db 4.521 Ft
Billentyűzet GENIUS KB-110X USB Magyar Fekete 1 db 2.235 Ft
Egér GENIUS NetScroll 120 USB Fekete 1 db 1.556 Ft
Ház CODEGEN Q3337-A11 400W 1 db 9.817 Ft
Monitor LG E2242C-BN 1 db 28.731 Ft
Összeszerelés 1.905 Ft
Összesen: 130.992 Ft (103.143 Ft + áfa)Esetleg a memória rovására táp nélküli házat vennék és valami márkásabb tápot. Vagy jó a codegen? Régen sokan szidták. Valami ötlet javaslat? Előre is köszi!
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz #98593280 #28003 üzenetére
Én nem vonom kétségbe a te szaktudásodat,(házak terén meg főleg)és az is tény,hogy itt a PH-n jobb ajánlatokat kapnak,mint bármelyik pc boltban.Csak azt mondom,hogy nem minden esetben vagy objektív,és,hogy AMD vonalon nem igazán vagy naprakész. Only read üzemmódba helyezem magam,de azért ha valami blődséget látok írok.
Egy teszt a sokból,hogy megnyugodj:AMD “Vishera” FX-8350Ui: (#28006) ShellKretor: "hozzáteszem annak is 8 magja van!!!" Tényleg ne tetézd....
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
-
törölt tag
válasz Ramos_ #28000 üzenetére
" hogy az iponon jelenleg vásárolható xigmatek asgardokból melyikben van kábelmenedzsment pro-n kivül?"
Egyikben sem, nem csak az ájponon, máshol sem.
CSAK A PRO-ban van kábel menedzsment és a PCGEAR-ben kapható!" hasonló 10-11k értékben melyik másfajta ajánlott alsótápos házban van?"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz miresz #27995 üzenetére
Amennyiben okosabbnak érzed magad egy ANANDTECH-nél vagy XBITLABS-nál, írjál nyugodtan cikket a Vishera fölényéről! Én el fogom olvasni. Csak sajnos nem igazán van miről írni, lévén hogy cirka 1 órája egyetlen egy tesztet nem tudtál találni a világhálón, ami a Vishera előnyéről szólna, mivel NINCS!!!
Valóban jobb lenne ha csak olvasnád a topikot!!! Én szeretném!!!
"ezt ajánlották,AMD vonalon,jó ez így?"
Kolléga előbb kap itt bárki MINŐSÉGI és JOBB ajánlatot, mint szinte bármelyik HAZAI PC boltban!!! Ezt már néhányszor én ki is derítettem, nem kevés munkát ölve bele!
"Mint írtam nem baj az,hogy te ajánlod az Intelt,mert én(is) ajánlom az AMD-t,"
Engem nagyon nem érdekel te mit ajánlasz, de hogy én az Intel-T NEM AJÁNLOM, AZ BIZTOS.
Azt ajánlok, ami szerintem az adott keretből az adott feladatra jó.
ÉN AJÁNLOK AMD-t is és INTEL IS. -
Ramos_
tag
válasz Malibutomi #27996 üzenetére
aha köszi az infot
esetleg a VGA-val kapcsolatos különbséget is tudod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest