Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok van 1 db AMD 8320e processzorom 1 db GTX1060 3gb-os vga-m az lenne a kérdésem hogy ha megvenném ezt az alaplapot https://www.asus.com/Motherboards/M5A78L-M-PLUS-USB3/specifications/ akkor rendesen működne mert most egy asrock 970es ....ar alaplapba van és folyamatosan gondom van vele újraindul kék képernyő stb stb. Ha esetleg ajánlanátok másik lapot örűlnék neki mert elég karcsú lett a kinálat AM3 foglalathoz a ryzen miatt sajnos új configra nem szeretnék beruházni az anyagiak miatt.
-
törölt tag
válasz
palfitom #84186 üzenetére
A B150-es változatokról mit gondolsz?
B250-est nem találtam használtan, legalábbis azokat nem amiket leírtál.A b150-es verzióból viszont van
- asus b150m pro gaming
- msi b150 mortar
- asrock b150m Pro4sEzekről mit gondolsz? Képesek arra amiket fentebb írtam?
"
-1151 LGA
-Micro-ATX
-Intel speedstep (800mhz terhelés nélkül)
-CPU feszültség állítási lehetőség
-Min. 4 memóriafoglalat
-4 db. USB port
-4 DB Sata 3 (2 db SSD + 2 db hard drive)
-Min. 2 PCI expressz (1db a VGA-nak, 1 db a Wireless adapternek)" -
azazbeza
tag
Sziasztok, ismerosom is pc ujitast tervez. Intel 1151 7.generacioig.
Az alabbi lapot nezte ki.
ASUS ROG STRIX B250G GAMING.
Errol a laprol mi lenne a velemenyetek? Megeri a mostani 26000ft-os arat? Egy g4560 mellett szeretne hasznalni.
Kesobb ha lepne erosebbre, mondjuk 6700 hogy nagy kulonbseget irjak, a lap birna?
Vagy van ennel jobb ar erteku most a piacon 26000ft-ig? Plussz cpu 22000ft-ig? -
Nzothan
tag
üdv.
csak megerősítésképpen:
Asrock H110M-DVS R3.0 ez alapból ugye kezeli a g4600-at ?nem kell biost frissíteni? -
palfitom
félisten
Ha később sem lesz tuning (és fejlesztés), akkor szinte mindegy. Én mindenképp valami hűtött VRM-mel rendelkező Asus-t, MSI-t vagy Asrock-ot választanék, pl: MSI B150M Bazooka PLUS, MSI B150M MORTAR,
ASRock B150M Pro4, ASRock B150M Pro4V vagy Pro4S.
Természetesen ha belefér a keretbe, akkor mehet B250, vagy komolyabb Z-s lapok is. -
törölt tag
Sziasztok,
Melyik lapot ajánlanátok ezek közül?
Amit ki kell szolgálnia
-1151 LGA
-Micro-ATX
-Intel speedstep (800mhz terhelés nélkül)
-CPU feszültség állítási lehetőség
-Min. 4 memóriafoglalat
-4 db. USB port
-4 DB Sata 3 (2 db SSD + 2 db hard drive)
-Min. 2 PCI expressz (1db a VGA-nak, 1 db a Wireless adapternek)Amiket én találtam:
Gigabyte B250M-Gaming 3
https://www.pcx.hu/gigabyte-b250m-gaming-3-alaplap-780515Asus Prime B250M-Plus
https://www.pcx.hu/asus-prime-b250m-plus-alaplap-976709MSI B250M Mortar
https://www.pcx.hu/msi-b250m-mortar-alaplap-131918MSI B250M Gaming Pro
https://www.pcx.hu/msi-b250m-gaming-pro-alaplap-627746Asus Prime B250M-A
https://www.pcx.hu/asus-prime-b250m-a-alaplap-301237Gigabyte GA-B250M-D3H
https://www.pcx.hu/gigabyte-ga-b250m-d3h-alaplap-218435Asrock B250M-Pro4
https://www.pcx.hu/asrock-b250m-pro4-alaplap-563306MSI B250M Pro-VDH
https://www.pcx.hu/msi-b250m-pro-vdh-alaplap-881558 -
EczkE
veterán
Sziasztok!
Egy AMD A6-5400K ala kellene nekem egy koltseghatekony megoldas. Uj kellene mindenkepp.
Koszi elore is!
-
Cry0
őstag
sziasztok!
intel Core I5 6500 mellé milyen lapot ajánlotok ?
használtan szeretnék vásárolni így a ráfordított keret maximum 25 ezer lenne. -
palfitom
félisten
válasz
#Morcosmedve #84181 üzenetére
-
apple87
senior tag
válasz
#Morcosmedve #84179 üzenetére
Akkor elég nekem a Extreme 4
Koszi a választ
-
apple87
senior tag
válasz
#Morcosmedve #84177 üzenetére
Annyira nem vagyok benne a témában
De játszani nem nagyon játszók gépen
Csak programokat használok 3d
Nem tudom miben tudnám jobban a drágábbat kihasználni!? -
apple87
senior tag
válasz
#Morcosmedve #84173 üzenetére
A 8700 vagy 8700k hoz is ajánlott ez a lap?
-
PeTeR_33
tag
válasz
#Morcosmedve #84173 üzenetére
Megkérdezhetem,hogy te minimális tuning mellé melyiket ajánlod 6600K-hoz.?
ASUS TUF Z370-PLUS GAMING
ASUS ROG STRIX Z370-H GAMING
Bármilyen szépen próbálom kérdezni nem kapok választ a kérdésemre.
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Tudnátok Intel Core i5-8600K proci hoz
Ár értek arányban alaplapot ajánlani, amit érdemesebb megvenni ? -
PeTeR_33
tag
Üdv srácok!
Alaplapot szeretnék vásárolni i5 8600k-hoz.
Kettő alaplap között vacilálok.
Tuning nagyon minimális lesz ha lesz egyáltalán.ASUS TUF Z370-PLUS GAMING
ASUS ROG STRIX Z370-H GAMING
A kívénalmam csupán annyi a lappal szemben,hogy beton stabil legyem.2-3 évig nem szeretném piszkálni a gépet.
Nem tudom eldönteni van e értelme kifizetnem a felárat.
Melyiket válasszam?
-
dugo_
veterán
válasz
SoulReaver #84169 üzenetére
Ebben az árkategóriában az Asrock Fatality K6 / Taichi népszerű a fórumon. CL topikban vannak már tulajok.
-
SoulReaver
veterán
Szóval akkor az eredeti kérdésemre nem tudtok valami infót?
Aorus ultrának nagyon fikázzák a vrm hőmérsékleteit, olyat azért nem akarok.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
t72killer #84162 üzenetére
Az SLI esetében természetesen a kárty 8/8-ba vált,de lehet elnéztem valamit,mert én nem látok csak egy szimpla 1080-at és szóba került az 1080ti amire simán elég a fenti setup.
SLI-ről én biza nem olvastam egy szót sem,csak egy vga+hangkar+ssd-ről.
A 100-asnál igy van,de a 200-as 16+4+4-et tud egyidejűleg használni,így nem korlátozza a vga-t. -
azazbeza
tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
djrozsomak #84143 üzenetére
Belépő szintű Z-s deszka.Ha nem akarsz túl sokat tőle akkor elégedett leszel vele,bár lehet én inkább a Fatal1ty K4-et venném,alig drágábban.
Memóriát az alaplap gyártójának az oldalán lévő memory qvl-ből kéne választani,mert csak azzal garantált a működés és emlékeim szerint a te szetted nincs benne.Érdekesség képpen a memória gyártó listája szerint meg mindkét fent említett lap kompatibilis vele,így elvileg okés.
A többi kérdés más topickba való (milyen házat,léghűtést,stb....). -
Milka 78
nagyúr
-
t72killer
titán
válasz
SoulReaver #84156 üzenetére
Valóban, tesztprogikkal a 4.6GHz-re húzott 4790k és a 4.9GHz-re húzott 7700K között ki is mérnél úgy 10%-ot erősen cpu-kritikus alkalmazásokban.
-
t72killer
titán
válasz
SoulReaver #84154 üzenetére
Ha a 4790k-t tuningoltad, akkor a 7700k kb zéró előrelépés lenne...
-
dugo_
veterán
válasz
SoulReaver #84152 üzenetére
Mert megvariálta az Intel a lábkiosztást, hogy véletlenül se menjen.
-
sas55
aktív tag
válasz
SoulReaver #84145 üzenetére
Azért arról tudj hogy z370-ben nem megy a 7700k csak z170 vagy z270-ben.
-
t72killer
titán
válasz
SoulReaver #84149 üzenetére
Ok, csak jeleztem, hogy a HEDT-nek semmi hátránya az s1151-el szemben, még csak nem is drágább.
-
t72killer
titán
válasz
SoulReaver #84147 üzenetére
Ok, így valszleg csak 8 sáv jut a VGA-nak, bár ez 1080ti alatt nem hiszem, h bárminek gondot jelentene. Viszont a z370-es lapot kukázhatod ha 9. generációra váltanál.
-
t72killer
titán
válasz
SoulReaver #84145 üzenetére
"Később M.2 ssd-t is akarok." <- nem gondoltál inkább LGA2066 irányban nézelődni? Szűkössé válhat a helyzet PCIe csatik terén. Amennyibe ezek a lapok kerülnek kb kapsz tuningképes HEDT lapot is (az 100% tuti, hogy a procijelöltjeiddel ekvivalens 7740x és 7800x tuningolása nem lenne gond).
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Januárban váltok ddr4-re.
Egyenlőre egy 7700k-t szánok procinak, de ha addig csökken az ára, akkor 8700k-is lehet belőle. ezért akarok 300-as szériát.
Deszkának ezeket nézegettem eddig... Maradnék a gigánál, mert azt ismerem.
Jól tuningolható lapot szeretnék. Nem néztem még teszteket, csak a paramétereket.
Később M.2 ssd-t is akarok.
lap,proci,ram -ot cserélek. MInden más marad, ami az adatlapomon van.
deszka 1
deszka2 -
wassabi11
senior tag
válasz
Milka 78 #84140 üzenetére
Köszi, rá nézésre 0 szak tudással én is vélekedtem erről a dologról.
Csak youtuben van egy emberke és ő mondta hogy az impact lap nem jobb mint a giga és ezért vegyék azt...De akkor jól éreztem hogy annak az embernek 0 a szaktudása( Pedig még hangoztatja is hogy nagyobb szaki mint aki a pcx-nél egyéb ilyen helyen dolgozik). Csak tudnám hogy a vak minek vezet világtalant...
Köszi a választ
-
djrozsomak
tag
Sziasztok!
Vétel előtt állok, erről a konfigról tudnátok véleményt mondani? (belefér e így ebbe a házba, kell e változtatni), amitől félek hogy a procihűtő nem megfelelő..COOLERMASTER Hyper T4 RR-T4-18PK-R1
FSP HYPER S 600
BITFENIX Neos ablakos fekete vagy BITFENIX Neos fekete
INTEL Core i5-7600K 3.80GHz 1151 BOX
ASUS PRIME Z270-K
GIGABYTE GV-N1060WF2OC-3GD GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 PCIE
G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GVKB -
azazbeza
tag
Sziasztok,
Egy ASRock AB350M Pro4 alaplaprol mi a velemenyetek? Erdemes vasarolni? Mennyire birja a huzast, ha jo lapnak gondoljatok, meddig kepes kezelni hiba nelkul a cpu-kat?
Am3+ fx8350ről szeretnék átállni ryzenre, gtx1060 strix mellett üzemel, ha játékra, netezésre, otthoni használatra lenne szánva egy Ryzen 3 1200 elég lenne nekem a mostani helyett elsőre? Játékok stabilabban futnának? Képes kihajtani a vga-m?
Ha lap megfelelő lenne milyen ramokat ajánlanátok bele? Akár használtan is. 8gb ramot szeretnék első körben. -
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
I5 8600K mellé keresek alaplapot.
A maximális keret 60.000ft.
A gépben 1 SSD 2 vinyó 1 VGA semmi más extra nincs.
Tuningolva max 10-15%-ot lesz a CPU.
A lényeg,hogy beton stabil lap legyen.
Én személy szerint erre a lapra gondoltam:
ASUS TUF Z370-PLUS GAMING
Mi erről a lapról a véleményetek??
Corsair Vegance 3200 LPX mehet bele??
-
Milka 78
nagyúr
válasz
wassabi11 #84138 üzenetére
Almát a körtéhez.Az Impact az itx deszkák koronázatlan királya,ami méretéhez képest nagyon komoly oc tulajdonságokkal bír (de ettől függetlenül csak egy itx lap),míg a Giga egy full fapad,belépő szintű Z-s deszka ami nincs agyon zsúfolva és ha nem akarsz ű er tuningot akkor akár még jó is lehet.
-
Milka 78
nagyúr
Sajnos a 4x4gb ram miatt ki is esett a legolcsóbb még ajánlható darab (ASRock H81M-G ),így kb tök mindegy melyik más deszkát választod,mert olcsóért csak full fapad,gyenge vrm-el rendelkező deszkákat kapni.
ASUS B85M-G-t pl sokan vették,legyen az,de lehet használtan értelmesebb lapokat is ki lehet fogni. -
wassabi11
senior tag
Sziasztok.
Minap hallottam valami érdekeset és tőletek szakiktól ki kérném a véleményetek.Szerintetek ez a 2 lap egyenlő?
-GIGABYTE GA-Z270-HD3P
-ASUS MAXIMUS VIII IMPACTEgy youtubes nagy szaki azt mondja hogy a giga lap is bírja annyira a tuningot mint az Asus, de én nem nagyon tudom ezt elhinni.
Véleményetek szerint is annyira jó az a Giga lap mint az Asus?
-
Jigli
csendes tag
Kedves fórum társak!
Eljött az ideje hogy váltsak 775-ről! Szaggatott a PUBG
Kipróbáltam a saját VGA-al a haverom gépekben és hát majdnem dupla de alapon másfélszer annyi fps-t produkált úgy hogy be is szereztem egy i7 4770-et illetve hozzá 4*4 GB 1600 MHz-es ram kittet. Ehhez kellene egy 1150-es lap.Ami számomra kérdés hogy mely chipkészlet lesz a nyerő. Játékra lesz a gép úgy hogy amit szeretnék az max minimális overclock a ramra és procira. Az is inkább akkor ha már lesz combosabb VGA a jelenleginél illetve mindenképpen kell a 4 db ram foglalat. Van még egy Asus DGX-em ami nagyon hozzám nőtt úgy hogy egy PCI express csati is jól jönne. Persze nélküle is megvagyok ha csak ezen múlik.
Kb ennyi. Sosem lesz crossfire a gépben úgy hogy nem kell a 2 pci-e sem.
Én B85-re vagy B85-re gondoltam. A kérdés hogy az ennél alacsonyabb sorszámmal elnevezett lapok is eleget tennének az igényeimnek? Egyáltalán mi a különbség b/h 81 és 85 között illetve van e értelme beinvesztálnom mondjuk egy Z87 vagy Z97-re?
Köszönöm előre a válaszokat!
(Miért erre váltasz, van ennél újabb és olcsóbb megoldás is kérdéseket megelőzve: mert a ram+proci 40 000 ft-ba került összesen!) -
dani_golf
tag
köszönöm uraim...akkor agyalok ...azt majd lesz vmi..thx
-
Milka 78
nagyúr
válasz
t72killer #84133 üzenetére
A 1151-nél még különteszt és prémium komponensek jellemzik (ja láttam a 300-as lapokat ott bizony felejtős) a deszkákat.Különösen jó kis deszka a Z270 Tuf Mark 1-is (a Mark 2 feljthető).Az oldalukon még kint van az 5 év gari,de nem vágom a további regisztrációs folyamatot.
Kát volt leépíteni ezt a sorozatot,mert az 5 év gari miatt vonzó alternatíva volt,de így... -
-
dani_golf
tag
hello all
olyan help kéne hogy röviden és tömören a 1151 es lapoknál plul a z270 eseknél (is) mik a különbségek az alábbiak szerint?:
Prime
Strix
Tuf
Rogelöre is thx
-
Cées
csendes tag
Köszönet mindenkinek aki segített a konfig összerakásában!!Nélkületek nem ment volna!!
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Hozzá jutottam egy i7-3770 hez Asrock z77 pro 3 kiséretében!
Jelenlegi félkonfigom váltaná ami i5-2500k és Asus p8z68-V lap+proci kombóból áll!
Kérdésem melyik alaplapot tartanátok meg?Asrock z77 pro 3
vagy
Asus p8z68-V
Persze az i7-3770 mellett! -
t72killer
titán
válasz
#Morcosmedve #84126 üzenetére
Javaslat? Esetleg valamelyik Fatal1ty?
-
t72killer
titán
válasz
#Morcosmedve #84119 üzenetére
Tény, hogy nem olcsó, viszont szimpatikus hogy jól megpakolták usb 3.1 gen2 csatikkal és a VRM-borda is használhatónak tűnik. Egyéb gond van vele? Amit "olcsó" kategóriában nézegettem az a micro-ATX-es MSI Mortar z370M, viszont mintha ezen kevesebb fázis lenne, ami tuningnál hátrány lehet.
Árán kívül van egyéb gyengéje az Asus-nak?
-
palfitom
félisten
válasz
daredar562 #84123 üzenetére
Ne vegyél hűtetlen VRM-mel rendelkező lapot, inkább ezekből válassz:
Asrock AB350M Pro4 ~24k
MSI B350M BAZOOKA ~25k
MSI B350M MORTAR ~26k
MSI B350M MORTAR ARTIC ~27kHa ATX is mehet, akkor:
Asrock AB350 Pro4 ~28k
ASUS Prime B350 Plus ~30k
ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4 ~31k -
daredar562
tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy szerintetek egy ASUS PRIME B350M-A alaplapra megéri konfigot építeni ? Ryzen 3 1300x-et szeretnék majd bele venni, ahogy elnéztem alap bios-szal vinnie kéne.
-
palfitom
félisten
válasz
encory #84117 üzenetére
Bocs, ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING-re gondoltam.
-
t72killer
titán
i7 8700k alá keresek tuninglapot, az Asus Maximus X Hero-ról mi a vélemény?
-
warren
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem alaplap ügyben ( és esetleg proci ), szeretnék összerakni egy "játszós" gépet, de nem a mai modern hiper-szuper kornak megfelelő játékoknak, hanem erősen régebbi configban gondolkodom ( COD 2-3, stb. korabeli játékok ) van 2db Asus HD3650 Top kártyám amit CF-ben szeretnék hajtani, az lenne a kérdés milyen alaplapot kellene beszereznem 5-8 évvel ezelőtti lapok simán szóba jöhetnek illetve milyen procival tudnám kihajtani őket rendesen? ( monitorként a TV-t használnám HD-ben )
Előre is köszönöm a segítséget
üdv -
minas
aktív tag
válasz
palfitom #84110 üzenetére
Megrendeltem az ajánlott asrockot (H110M-HDV R3.0) Köszönöm a segítségeteket.
Erősen elgondolkodtam a javasolt G4600-on is (közben olvastam a G4560 körüli mizériát, annyiért sajnos már nem a legjobb vétel, amennyiért még fellelhető, de kóser lett volna az eredeti áron).
Szóval hajlok a G4600-ra a G4400 helyett - bár tényleg nem tudom, hogy mennyire tudnám kihasználni a korábban említett irodai célú pc-ben - ha tuti nem kell már a biossal szórakozni. -
Hauptmann
veterán
84104-re esetleg valami javaslat? Annyi kiegészítés, hogy micro-ATX, vagy ATX méretű lap lenne jó.
-
palfitom
félisten
-
encory
tag
Hello,
Irtam mar korabban, de nem irtam specifikaciot.
Alaplapot keresek, kicsit utanna neztem es a kovi 2 kozott vacilalok:
MSI Z370 GAMING PLUS vs ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING
Ugye van 20k difi a ketto kozott, kerdes az, hogy megerne-e a dragabb, vagy esetleg valami mas hasonlo.
Jatekra lesz a gep, komolyabb jatekra...
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
40-50e esetleg 60.
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
GTX 1070Ti + i5 8600K
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
ATX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
legalabb 1 M2 SSD-nek, HDD nem lesz NAS miatt
5. Milyen a monitorod csatlakozása?
144Hz DisplayPort-on keresztul
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
minimalisan
7. Használt, vagy új alaplap?
UjKoszi,
Dani -
atty76
csendes tag
-
palfitom
félisten
Ezek ajánlott mATX lapok, válogass kedvedre:
Asrock H110M-DVS R3.0 ~14,2k
Asrock B250M Pro4 ~23k
MSI B250M Mortar ~24k
Asus Prime B250M Plus ~24k
Asus ROG Strix B250G Gaming ~26k
ASRock Fatal1ty B250M Performance ~27kHa i3-at vennél, akkor gondold meg a Pentium G4600-at, ugyanúgy 2 mag / 4 szál, mint az i3.
-
Hauptmann
veterán
Van itthon egy i3 2120-asom, ehhez keresek valami olcsó, használt lapot innen az apróról. Nem kell semmi extra, a leendő gép netre, youtube-ra lenne használva.
Tudnátok vqlami konkrét típust ajánlani?
-
RnJ
tag
Sziasztok,
a gyerekeknek szeretnék összeállítani egy gépet, semmi flanc, meg gémer, a lényeg, hogy kis mértékben bővíthető legyen a konfig, ehhez keresek olyan alaplapot, aminek hátul van 2x USB 3 csatija és előlapra is van legalább 1 USB3-as kivezetés és DDR4-es Ramot kezelje.
1. Mennyit szánsz az alaplapra: nettó 8000-13000 HUF
2. Milyen hardverek alá szeretnéd: i3 7100, i3 7300, i5 6400 vagy 6500, 1x8GB DDR4 (később bővítés esetén + 1x8GB), 1TB HDD, DVDRW, semmi extra, talán később lesz egy 120-as SSD.
3. Milyen méretű lapot szeretnél? micro ATX szerintem bőven elég
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...): hátul min 2x usb3 (+min 1 előlapi USB3), 1x PCI-E 16x (később tervezem egy GTX 960 vagy 970-es VGA vételét)
5. Milyen a monitorod csatlakozása?: DVI, VGA
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? NEM
7. Használt, vagy új alaplap? mindegyKöszi
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Asus lapok mennyire megbízhatóak/ Mennyire szoktak meghibásodni?
Volt néhány rossz tapasztalatom Asrock márkával, Asust annyira nem ismerem. Konkrétan egy "régebbi" Z77-es lapot szeretnék venni a gépbe.Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest