Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
adika4444 #22465 üzenetére
Normálitlanul röhejesen drága van nekik 5G-s, ráadásul nagy. otthonra jó, de hurcolászni nem. Chateau-ból van nekik. Ja. A többi ilyen vackuknál is úgy van, hogy nem igazán lehet rábízni, hogy melyik LTE sávon menjen. Ha automatán van, sokszor kapaszkodik olyan sávba, amin alig van térerő, pedig közben van egy másik, ami sokkal jobb. Én fixre állítottam. PIN-t meg eleve kikapcsoltam, mielőtt beleraktam a sim-et, így indításnál biztos felmászik hálóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest