Hirdetés
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem 4 gigás SP2 van, es 10 honap alatt egyetlen egyszer futottam bele olyan uzenetbe h elfogyott a ram. Akkor epp nyiva volt egy Photoshop, es egy adobe FIreworks, mindkettőben több, parezerszer parezres sok layeres fileok voltak nyitva. Persze ezek melett futott a Chrome kb 10 nyitott lappal, egy sublime, utorrent, winscp, posta, és pár Windows Explorer ablak. Amugy ezek mindennap futnak nalam igy egymas mellett gond nelkul. A fő gond igazabol az volt hogy a 80-100 megas PSDket megnyitja ugyan a Fireworks, de sokkal nagyobb memoria igennyel mint mondjuk a Photoshop. Bezártam két nyitott PSD-t es meg is oldódott a problema. Szerintem suman elegendo a 4giga ram is. Persze ez attól is függ ki mire használja

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- OTP Bank topic
- Anime filmek és sorozatok
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 M2 Wifi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest