Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Beleásom én is ebbe magam, de lehet, hogy ezt azzal hidalták át, hogy a tápegységen van egy USB aljzat. Végül is én azt használom.
Sztem megoldottam. Van egy rejtett könyvtár az Application Data alatt, ami xml-ben tárolja az összes Wifi-s hálózatot. Mindet kitöröltem és Voilá. Működik... Képes kikapcsolt állapotból is magától visszakapcsolódni a Wifire. Nagy élmény

Kihúzom a töltő kábelt és magátol átvált. Ez nem mindig sikerül neki. Főleg alvó állapotból töltő kábel nélkül képes nem energiatakarékos módban elindulni. Ezt egyébként az XP után sikerült Microsoftéknak elszúrniuk.
A számítógép-kezelés/lemezekezelésre gondolsz nem? No jó de én magam akarom eldönteni utólag, hogy a C: az csak 100GB legyen. Kötet zsugorítása, nem? Vagy van vmi extra feautre, amit életem során még nem láttama Windowsban?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs