Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Beleásom én is ebbe magam, de lehet, hogy ezt azzal hidalták át, hogy a tápegységen van egy USB aljzat. Végül is én azt használom.
Sztem megoldottam. Van egy rejtett könyvtár az Application Data alatt, ami xml-ben tárolja az összes Wifi-s hálózatot. Mindet kitöröltem és Voilá. Működik... Képes kikapcsolt állapotból is magától visszakapcsolódni a Wifire. Nagy élmény

Kihúzom a töltő kábelt és magátol átvált. Ez nem mindig sikerül neki. Főleg alvó állapotból töltő kábel nélkül képes nem energiatakarékos módban elindulni. Ezt egyébként az XP után sikerült Microsoftéknak elszúrniuk.
A számítógép-kezelés/lemezekezelésre gondolsz nem? No jó de én magam akarom eldönteni utólag, hogy a C: az csak 100GB legyen. Kötet zsugorítása, nem? Vagy van vmi extra feautre, amit életem során még nem láttama Windowsban?

Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Formula-1
- BMW topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest