Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Beleásom én is ebbe magam, de lehet, hogy ezt azzal hidalták át, hogy a tápegységen van egy USB aljzat. Végül is én azt használom.
Sztem megoldottam. Van egy rejtett könyvtár az Application Data alatt, ami xml-ben tárolja az összes Wifi-s hálózatot. Mindet kitöröltem és Voilá. Működik... Képes kikapcsolt állapotból is magától visszakapcsolódni a Wifire. Nagy élmény

Kihúzom a töltő kábelt és magátol átvált. Ez nem mindig sikerül neki. Főleg alvó állapotból töltő kábel nélkül képes nem energiatakarékos módban elindulni. Ezt egyébként az XP után sikerült Microsoftéknak elszúrniuk.
A számítógép-kezelés/lemezekezelésre gondolsz nem? No jó de én magam akarom eldönteni utólag, hogy a C: az csak 100GB legyen. Kötet zsugorítása, nem? Vagy van vmi extra feautre, amit életem során még nem láttama Windowsban?

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest