Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Gargazsul
üzenetére
utánanézek, de eszközkezelőben a power management fülön az USB-nél szerintem megoldható...bár speciális energiabeállítás van ezekben az alaplapokban, szóval lehet itt más a leányzó fekvése, de utánajárhatok, bár istenigazából nem létszükségletem nekem ez.
Korlátozott wifi eléréssel még nem találkoztam mondjuk, lehet szerencsés vagyok. Csak egy wifin használod vagy több wifin is ilyet proukált?
Akksis üzemidőt teljesen még nem mértem ki de 8 óra körül alakul nálam

A Power mode-ok közötti váltogatást hogy érted? Hol nézed? Most az kicsit nem tiszta nekem mire is gondolsz

Particionálás? Disk management tool, mint beépített eszköz nem jó Neked? Szabad területből csíphetsz le, csinálhatsz partíciókat...vagy másra gondolsz?
Amúgy annyira jó a OneDrive integráció és tegnap újabb fejlesztéseket jelentettek be, hogy minden fontos dolgom oda is szinkronizálva van. 1,3TB-on elférek még

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest