Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Gargazsul
üzenetére
utánanézek, de eszközkezelőben a power management fülön az USB-nél szerintem megoldható...bár speciális energiabeállítás van ezekben az alaplapokban, szóval lehet itt más a leányzó fekvése, de utánajárhatok, bár istenigazából nem létszükségletem nekem ez.
Korlátozott wifi eléréssel még nem találkoztam mondjuk, lehet szerencsés vagyok. Csak egy wifin használod vagy több wifin is ilyet proukált?
Akksis üzemidőt teljesen még nem mértem ki de 8 óra körül alakul nálam

A Power mode-ok közötti váltogatást hogy érted? Hol nézed? Most az kicsit nem tiszta nekem mire is gondolsz

Particionálás? Disk management tool, mint beépített eszköz nem jó Neked? Szabad területből csíphetsz le, csinálhatsz partíciókat...vagy másra gondolsz?
Amúgy annyira jó a OneDrive integráció és tegnap újabb fejlesztéseket jelentettek be, hogy minden fontos dolgom oda is szinkronizálva van. 1,3TB-on elférek még

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Projektor topic
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest