Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Na most már hogy jó pár napja boldogítjuk egymást, írok róla pár szót.
Nem ment minden zökkenőmentesen...
Első nap este energiatakarékos üzemmódba kapcsoltam hogy ne merüljön még le, de ettől kb meghalt az egész rendszer. Igaz akkor még nem tudtam hogy ez volt a ludas. Ki-be kapcsolgattam nulla sikerrel. Indulás után 3-6 másodpercig volt responsive az egész, majd szinte semmire nem volt hajlandó, vagy csak egy perces késésekkel. Szerencsére recoveryből újra telepítette a rendszert ekkor megszűnt a probléma. Azonban másnap megint előjött, ekkor jöttem rá hogy az energiatakarékos üzemmódtól van a dolog. Mondanom sem kell eléggé elszomorodtam hogy baja van a gépnek, de kis netes utána olvasás után kiderült hogy elég sokaknál ezt produkálta a gép akinek már az új 4300-as proci van benne, de a frissítés megoldja a problémát. És így is lett. Azt hittem az automata frissítések bekapcsolása első indításkor elegendő, de igazából semmit nem telepített fel, mindent nekem kellett kézzel.
Aztán akadtak eleinte gondok a type coverrel is. Ami néha még mindig előfordul, egyszerűen nem reagál semmire. Általában nem elmegy hanem indításkor már nem működik, ilyenkor fel le csatolom és jó. Ez kb 3x fordult elő 1 hét alatt. Picit zavaró, de ezzel együtt tudok élni.Azért a kezdeti nehézségek óta tényleg szépen végzi a dolgát, nagyon tetszik. Az anyaghasználat fantasztikus, a képernyő gyönyörű, a billentyűzet, nagyon kényelmes, és nagyon gyorsan lehet vele gépelni.
Sokan elégedetlenek a windows skálázásával, de én megvagyok vele elégedve (igaz régebben ilyennel nem volt dolgom, 8.1 az első ahol használom)
Apropó nincs valami megoldás arra hogy külön skálázza a képernyőt és a rákötött monitort? Vagy legalább hogy megjegyezze ha rá van kötve monitor vegye le a felskálázást.
A Chrome csak nálam iszonyat rusnya? (a betűk szét vannak mosva, és pixelesek is)Amúgy még az akku amivel kicsit elégedetlen vagyok, de lehet csak azért mert többet vártam. Nálam átlagos netezéssel is kb 4-5 órát bír csak (energiatakarékos módban szinte minimum fényerőn), míg a tesztekben 7 órákról számolnak be...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest