Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
"170-ért én sem venném meg, de 120-ért sem nagyon. Ha tudsz helyet, ahol 80-ért van, jöhet
(természetesen nem kell komolyan venni, ámbár én tuti nem adnék azért a kis gurigáért 120-at sem)"Ha 80 lenne a listaár, akkor mindenki 50-ért akarná :-) (Ami rendben van, mert én is, csak ettől még nem fogom annyiért megkapni)
Amikor meghirdetek valamit akkor is ezt látom. Hirdettem egy kompaktot 40-ért. 35-ért vitték volna "azonnal alku nélkül". Nem adtam. Egy hónappal ésőbb meghirdettem 30-ért. Ugyanaz az ember adott volna érte 25-őt. Így megy ez

Érdekes lehet ez a panoráma. (Nem látok belőle semmit :-), mert valamiért nem mutatja meg nagyban, de az ötletet kicsiben is látom és az tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(természetesen nem kell komolyan venni, ámbár én tuti nem adnék azért a kis gurigáért 120-at sem)"