- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Van zsebkompaktom - több mint egy éves, de alig pár expoval árulom, mert annyira kiábrándító egy DSLR minőségéhez képest -, van m4/3 rendszerem és van DSLR is.
A GF1 még kompromisszumos, de a legtöbbször már bőven vállalható minőség. Obik terén van még hiányérzetem, de a 20/1.7 a hibái ellenére is nagyon szerethető, a mZD 9-18 pedig jobb mint amit Nikonon használtam, ráadásul töredék súly és méret mellett. (Ami nagyon-nagyon fontos, mert egy D300+Tokina 12-24 nagyon sokszor nem volt velem, amikor a GF1+9-18 velem lett volna. Gyakorlatilag mindig hurcolom)
A GF1 még kompromisszumokkal teli, de a következő amit megveszek - GF4, GH4? :-) - sokkal jobb lesz. Obikból is lesznek jobbak. No para!
Az egyetlen igazi problémám jelenleg a m4/3 cuccokkal a többek által is emlegetett, szinte nem is létező használt piac. CaNikonhoz képest szinte nulla, de ha valaki nem türelmetlen, tud venni m4/3 cuccokat is a bolti listaár alatt. (Sem a vázért sem a 20/1.7-ért nem fizettem bolti árat, egy Pana 45-200-at kimondottan olcsón vettem ... egyedül a 9-18 volt kicsi fájdalmas, de az is csak annak 170ezer aki az első útba eső helyen megveszi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest