Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Megjött a DxO frissítés... úgy tűnik, G1, GF1 tulajok örökre lemondhatnak erről a raw-konverterről.

http://www.dxo.com/intl/photo/dxo_optics_pro/for_your_equipmentDe ha már raw: ki, mit tudna ajánlani arra az esetre, ha az egyszeri júzer fekete-fehér mániás?
Jó kis progi a váz mellé adott Silky, de bw-re sajna el tudnék képzelni ideálisabb progit is.
(Főképp olyan érdekelne, ahol vannak előre definiált szűrők - nem rossz a csúszkatologatás, de én filmes vázon, színszűrőkön nőttem fel, nekem ilyen lenne ideális!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Canon EF 50mm f/1.8 II objektív eladó
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó kis progi a váz mellé adott Silky, de bw-re sajna el tudnék képzelni ideálisabb progit is.
(Főképp olyan érdekelne, ahol vannak előre definiált szűrők - nem rossz a csúszkatologatás, de én filmes vázon, színszűrőkön nőttem fel, nekem ilyen lenne ideális!
)