Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Már 1x rákérdeztem, de kénytelen vagyok még1x...
Van itt két táp:
1.) Chieftec GPS-400AA-101A Profi tápegység
A cuccaimhoz szerintem elegendő a 400W(bár mondjuk tervezném egy kicsit húzni a CPU-t, akkor is??) Ez a táp nem melegszik?? Ami mellette szólna az estemben, hogy 6000HUF-ért újonnan szerezhetném meg...2.) Chieftec CTG40080PB Ez 10k újonnan, és 80% hatásfok..(a másiknak mennyi a hatásfoka?, azt sehol nem találom)
Üdv!, és bocs, hogy még1x felteszem, de azóta sokat olvastam mind2-ről, és elv a GPS hangos vagy mi??
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Két táp közül kéne választani csak nem tudom melyik a jobb:
1.) Chieftec HPC-420-302 DF 1 éves 4000 HUF
2.) Chieftec GPS-400AA-101A Új 5500 HUFA tanácsokat előre Köszönöm!
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Mit jelent egy tápnál az, hogy: Frekvencia: 47-63Hz
Amúgy egy Chieftec GPS-400AA-101A tápnak a leírásában olvastam.Jah, és had kérdezzem már meg, hogy a Chieftec CTG-400-80P miben jobb a már említett tápegységnél, mert árban közel azonosak, és mindketten 400W leadására képesek.
Köszi
red
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Chieftec GPS-400AA-101A tápot szeretnék venni használtan 5k-ért 6 hónap garival. A mostani egy Deer 500W-attos táp, de nagyon melegszik...Szerintetek a Ch is melegedne?? Vagy esetleg egy jó vételnek ígérkezne?Amúgy a 400W-attos táp elég a cuccaimhoz??
Üdv! redix
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Köszönöm a tanácsokat
, akkor a CTG-400-80P táp lesz
Üdv: redix
-
sittes_redix
csendes tag
Hali, akkor most az alkatrészeim tekintetében hány W-os tápot lenne érdemes venni?? Ha mondjuk Chieftec-et nézünk?
red
-
sittes_redix
csendes tag
Jól néz ki az az FSB táp, csak még az lenne a kérdés, hogy az energonnal mi a helyzet, mondjuk szerintem inkább nem ajánlatos tápegység...De köszönöm
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
A cuccaim között láthatjátok milyen alkatrészeim vannak, és ehhez keresnék egy rendesebb tápot. A mostani egy Deer 500W-os tápegység, amit a qwerty-ben vettem mert ezt mondták "Ez egy megbízható jó táp, csak ajánlani tudom". Persze akkor még nem nagyon mélyedtem el a témában, és bennem volt az a feltételezés, hogy nem vernek át, de most hogy 1 kicsit mélyebben utána néztem rájöttem, hogy ez nem egy megbízhatónak mondható táp. Arról nem is beszélve, hogy mióta kicseréltem a CPU-t egy 4 magosra, ill new VGA, a táp elég durván melegszik, és ez nálam egy kis aggodalomra ad okot.
Viszont most szeretnék tőletek kérdezni pár dolgot ha lehetséges volna. Elolvastam a bevezető írást, és én mondjuk egy Chieftec 500 W-os tápot néznék a helyébe, de azért ki szeretném effelől kérni a véleményeteket(valószínűleg jobban értetek hozzá mint én
). Illetve most találtam egy olcsó tápot, de ez nem volt benne az elején levő listában, sem az javallott, sem az ellenjavallott részben: Energon EPS-650.
A tanácsokat előre is köszönöm
red
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Gyúrósok ide!
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 216x Fekete! Ingyé MPL!
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest