- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Már 1x rákérdeztem, de kénytelen vagyok még1x...
Van itt két táp:
1.) Chieftec GPS-400AA-101A Profi tápegység
A cuccaimhoz szerintem elegendő a 400W(bár mondjuk tervezném egy kicsit húzni a CPU-t, akkor is??) Ez a táp nem melegszik?? Ami mellette szólna az estemben, hogy 6000HUF-ért újonnan szerezhetném meg...2.) Chieftec CTG40080PB Ez 10k újonnan, és 80% hatásfok..(a másiknak mennyi a hatásfoka?, azt sehol nem találom)
Üdv!, és bocs, hogy még1x felteszem, de azóta sokat olvastam mind2-ről, és elv a GPS hangos vagy mi??
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Két táp közül kéne választani csak nem tudom melyik a jobb:
1.) Chieftec HPC-420-302 DF 1 éves 4000 HUF
2.) Chieftec GPS-400AA-101A Új 5500 HUFA tanácsokat előre Köszönöm!
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Mit jelent egy tápnál az, hogy: Frekvencia: 47-63Hz
Amúgy egy Chieftec GPS-400AA-101A tápnak a leírásában olvastam.Jah, és had kérdezzem már meg, hogy a Chieftec CTG-400-80P miben jobb a már említett tápegységnél, mert árban közel azonosak, és mindketten 400W leadására képesek.
Köszi
red
[ Szerkesztve ]
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Chieftec GPS-400AA-101A tápot szeretnék venni használtan 5k-ért 6 hónap garival. A mostani egy Deer 500W-attos táp, de nagyon melegszik...Szerintetek a Ch is melegedne?? Vagy esetleg egy jó vételnek ígérkezne?Amúgy a 400W-attos táp elég a cuccaimhoz??
Üdv! redix
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Köszönöm a tanácsokat , akkor a CTG-400-80P táp lesz
Üdv: redix
-
sittes_redix
csendes tag
Hali, akkor most az alkatrészeim tekintetében hány W-os tápot lenne érdemes venni?? Ha mondjuk Chieftec-et nézünk?
red
-
sittes_redix
csendes tag
Jól néz ki az az FSB táp, csak még az lenne a kérdés, hogy az energonnal mi a helyzet, mondjuk szerintem inkább nem ajánlatos tápegység...De köszönöm
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
A cuccaim között láthatjátok milyen alkatrészeim vannak, és ehhez keresnék egy rendesebb tápot. A mostani egy Deer 500W-os tápegység, amit a qwerty-ben vettem mert ezt mondták "Ez egy megbízható jó táp, csak ajánlani tudom". Persze akkor még nem nagyon mélyedtem el a témában, és bennem volt az a feltételezés, hogy nem vernek át, de most hogy 1 kicsit mélyebben utána néztem rájöttem, hogy ez nem egy megbízhatónak mondható táp. Arról nem is beszélve, hogy mióta kicseréltem a CPU-t egy 4 magosra, ill new VGA, a táp elég durván melegszik, és ez nálam egy kis aggodalomra ad okot.
Viszont most szeretnék tőletek kérdezni pár dolgot ha lehetséges volna. Elolvastam a bevezető írást, és én mondjuk egy Chieftec 500 W-os tápot néznék a helyébe, de azért ki szeretném effelől kérni a véleményeteket(valószínűleg jobban értetek hozzá mint én ). Illetve most találtam egy olcsó tápot, de ez nem volt benne az elején levő listában, sem az javallott, sem az ellenjavallott részben: Energon EPS-650.
A tanácsokat előre is köszönöm
red
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Formula-1
- Gran Turismo
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest