Hirdetés
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
- Raspberry Pi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Aktív témák
-
v.tom
őstag
Egyébként ha már itt tartunk, azonos áron melyiket ajánljátok inkább? A sokszor említett Seasonic S12 II 430W tápját, vagy egy corsair vx450-et?
-
v.tom
őstag
válasz
stage69 #23912 üzenetére
Egyetértek veled. Nem megszivatni akarjuk őket, hanem egyszerűen szeretnénk azt, amit megvettünk (gyk. kötöttünk szerződést a rendelésről, amiben az ár is fel van tűntetve).
Egyébként egy bolt mit tenne, ha pl. a vásárló mondaná vissza a rendelést? Nem lenne annyival elintézve, hogy "Bocsi, elnéztem." -
v.tom
őstag
Még senkinek semmi hír a az "Év Üzletével" kapcsolatban?
-
v.tom
őstag
Nah, már tényleg nem csak poén szinten jó lenne ha valóban megjönne a megrendelt két táp. Úgy néz ki visszamondták a vx450-et, és elég égetően kéne egy új.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet.
Szerintem egyébként annak, aki megrendelte a tápot, annak a készlet erejéig kötelesek lennének ilyen áron el is adni, mert a webshop ajánlattételnek minősül, és ezért nem tarthatják fenn az árváltoztatás jogát ilyen esetben. De ki tudja.
-
v.tom
őstag
Igazából ilyen ár mellett, szinte mindegy, hogy 25k, 18, vagy akár 10.
Mostmár csak a hívást kell várni. Remélem valami olyasmi a helyzet, mint a Dead Space témánál volt a Tesco-ban. Mondjuk az szegény Red Tower-nek nem jó. Lehet, hogy bevásároltak pár száz darabot, és most "hu*-ér-sza*ér" eladják őket.
-
v.tom
őstag
Hello!
Lenne egy kérdésem hozzátok: Melyik tápot érdemes megvenni
-Corsair VX450
- FSP Epsilon 500W (láttam, hogy az epsilon szériának csak a 600-as és 700-as tagja ajánlott. Megkérdezném, hogy az 500-asban mi a hiba?)Természetesen ha kb ebben az árkategóriában tudtok ajánlani jobbat, szívesen veszem!
Előre is köszi!
-
-
v.tom
őstag
Helo! Lenne egy kérdésem! Nem tudtok nekem ajánlani egy olyan tápot, adaptert, vagy valamit, ami nagyon kicsi, és le tud adni elég teljesítményt hogy meghajtson pár neon invertert(kb 3-at), pár ventit, meg pár ledet? Csak 12V és 5V kimenetek kellenek. Kb 50W teljesítmény elég is lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest