- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
v.tom
őstag
Egyébként ha már itt tartunk, azonos áron melyiket ajánljátok inkább? A sokszor említett Seasonic S12 II 430W tápját, vagy egy corsair vx450-et?
-
v.tom
őstag
válasz stage69 #23912 üzenetére
Egyetértek veled. Nem megszivatni akarjuk őket, hanem egyszerűen szeretnénk azt, amit megvettünk (gyk. kötöttünk szerződést a rendelésről, amiben az ár is fel van tűntetve).
Egyébként egy bolt mit tenne, ha pl. a vásárló mondaná vissza a rendelést? Nem lenne annyival elintézve, hogy "Bocsi, elnéztem." -
v.tom
őstag
Még senkinek semmi hír a az "Év Üzletével" kapcsolatban?
-
v.tom
őstag
Nah, már tényleg nem csak poén szinten jó lenne ha valóban megjönne a megrendelt két táp. Úgy néz ki visszamondták a vx450-et, és elég égetően kéne egy új. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet.
Szerintem egyébként annak, aki megrendelte a tápot, annak a készlet erejéig kötelesek lennének ilyen áron el is adni, mert a webshop ajánlattételnek minősül, és ezért nem tarthatják fenn az árváltoztatás jogát ilyen esetben. De ki tudja.
-
v.tom
őstag
Igazából ilyen ár mellett, szinte mindegy, hogy 25k, 18, vagy akár 10. Mostmár csak a hívást kell várni. Remélem valami olyasmi a helyzet, mint a Dead Space témánál volt a Tesco-ban. Mondjuk az szegény Red Tower-nek nem jó. Lehet, hogy bevásároltak pár száz darabot, és most "hu*-ér-sza*ér" eladják őket.
-
v.tom
őstag
Hello!
Lenne egy kérdésem hozzátok: Melyik tápot érdemes megvenni
-Corsair VX450
- FSP Epsilon 500W (láttam, hogy az epsilon szériának csak a 600-as és 700-as tagja ajánlott. Megkérdezném, hogy az 500-asban mi a hiba?)Természetesen ha kb ebben az árkategóriában tudtok ajánlani jobbat, szívesen veszem!
Előre is köszi!
-
-
v.tom
őstag
Helo! Lenne egy kérdésem! Nem tudtok nekem ajánlani egy olyan tápot, adaptert, vagy valamit, ami nagyon kicsi, és le tud adni elég teljesítményt hogy meghajtson pár neon invertert(kb 3-at), pár ventit, meg pár ledet? Csak 12V és 5V kimenetek kellenek. Kb 50W teljesítmény elég is lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest