- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
stage69
csendes tag
Nem sértődök meg, csak most az albitársam 350-es FSP-ja gyűri a gépet, ő meg jön vissza vasárnap, és sürgősen kell egy táp
A másik meg mondom, jöv7 végére ér ide sajna. Viszont, az FSP-vel simán meg...most futtatom majd a 3dmarkokat,kis terhelésre. Jah, és persze ott a para, hogy én meg áttettem a 400W-os cedegenem az ő gépébe addig, egész nap szépen ment, net,film,zene...Tehát a codegen is elvisz egy 3600+ X2-t, 2GB rammal, persze nem kér sokat, mert alaplapi videókarival megy
Ott csak nem meg...
Amint bent lesz a SeaSonic, írok.
Ja, még vmi. A SinoTech-ről azért kérdezgettem, mert már annyira mondtátok, hogy a codegenem annyira vacak, hogy már elkezdtem félni tőle, így 2-3 év után
És ha 3000ért be tudom szerezni a SinoTech-et is,azaz elbizniszelem, nem is fizetek érte, akkor az mégiscsak jobb lesz a másik gépbe, mint a codegen. Vagy rosszul gondolkodok?
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Nyomtató topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest