Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radioactive
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy szerintetek érdemes most ilyen NovaThor ST-Ericsson-os kétmagos telefonokat venni? Mert azért ez jóval szokatlanabb és kevesebbet használt hw mint a Snapdragonok... És ha igen, akkor nekem a Sola ideális választás lenne (bár nem tetszik, de hardverre tökéletes...), de elég 512mega RAM egy upper-medium használathoz? Vagy várjak inkább kicsit, és mivel a P-t megengedhetném magamnak (csak a microSIM-es marhaságot én nem tolerálom) ezért várjak míg másik telefon is érkezik két maggal, jó árban 1 giga RAM-mal?
Mindezek után még egy keresztkérdésem lenne... ha egy értékálló, 3-4 évre is jó telefon után néznék, akkor már ne gondolkozzak egymagos verzióban (pl. SEXRay
) semmiképp, ugye? Azt hiszem az árkategóriát már belőttem, 8x.000 lenne a lélektani határ, nem szeretnék már 90 felett kiadni telefonért...
Szerk: Ja igen, ami fontos az a két mag, szép kijelző, de nem batár nagy, a tepsifonokat nem szeretem... A RAM-ot megértem én, hogy az OS takarítja maga alól, ha majdnem tele, de azért csak hoz az gyorsulást ha több... A kamera se oly fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest