Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Ha N97 miniről Xperia pro-ra váltanék (ami valószínű), akkor hogy másolom átt azt a 970db névjegyet, 1300sms-t + jegyzeteket, naptárat stb a sony-ra?
-
tomy86
addikt
válasz
vilmaboy #3488 üzenetére
SK17i = Xperia Mini Pro
mk16i = Xperia Pro
X10 mini Pro az egy évvel korábbi modell. összeahasonlítás: SK17i vs. X10 mini Pro, Xperia Mini Pro (SK17i) vs. Xperia Pro (MK16i) -
HuMarc
veterán
-
-
Salak
aktív tag
Sziasztok!
A nemrégiben felvetett kérdésem kapcsán immár 5 tagúra bővült a lehetséges készülékek köre, így ezzel a listával kapcsolatban szeretném a véleményeteket kérni, hogy szerintetek melyik készülék lehet a legjobb választás ár/érték arányban.
1. Sony Ericsson Xperia U
2. Motorola Atrix 2
3. Samsung Galaxy Ace 2
4. Samsung Galaxy W
5. Alcatel OT 995Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
-
Greentea
senior tag
Üdv!
Ez a kérdés nem konkrétan a telefon tanácsadásról szól hanem arról:
Aki Windows phone-t használ konkrétan a lumia 800, 900 ra gondolok, annak mennyire gyors a böngészője, a Safari-hoz, vagy máshoz képest?
Lumia 920-at terveznék. -
Rotate
veterán
válasz
vilmaboy #3485 üzenetére
rá lehet, és minden aspektusban kilométereket ver az X10 mini pro-ra, igen, prociban ishülye vagyok... félreolvastam amit írtál... leginkább méretbeli különbség van a kettő közt... mini pro elég kicsi, de ha megfelel a méret, akkor nem biztos, hogy van értelme a másikat venni
-
alpihun
senior tag
Látom nagyon sokan ajánljátok a Tipo-t. Mobilarénás tesztben eléggé lehúzták akku miatt. Azóta változott ez vagy csak az a példány volt hibás? Megéri megvenni amúgy? Xperia mini / lww / tipo-ban gondolkodom. Tudom, hogy ezek közül melyik a jobb viszont minél több készülékkel kéne számoljak, mivel nem biztos, hogy hozzájutok egy lww-hez, mivel netes rendelés kizárva és a közeli kisvárosban sincsenek nagy készletek.
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Bocs, ha már volt hasonló témáról szó, de megkérdezném: milyen telót javasolnátok a következő paraméterekkel:
-Android OS
-CSAK telefonálni és WIFi/mobilnet teethering-re kell.
-Ennek megfelelően: olcsó legyen
Minden más szempont elenyésző.
Köszi! -
vilmaboy
őstag
a SonyEricsson MK16i Xperia PRO és a SonyEricsson SK17i Xperia Mini Pro miben különböznek egymástól ezeken kívül?
MKban:
- Belső memória nagyobb az ok az MKban, de az mindegy szerintem. úgyis bővítem.
- 480x854 ---> 320x480 helyett
- 8Mp kamera ---> 5 helyett
- Adobe Flash 10.1
- Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1 GHz processor ---> 1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU,
Qualcomm MSM8255 Snapdragon helyettMegéri a 10k többletet az MK?
-
maggi1886076
addikt
válasz
Geri985 #3478 üzenetére
Ami belefér:
Huawei Ascend G300
HTC Desire C (ez már 56990)
LG L3
Motorola Defy Mini
Samsung Galaxy mini2
Samsung Galaxy Y
Sony Xperia TipoEsetleg még itt körül nézhetsz: [link]
Vagy ha használtakat is néznél jobbak is szóba jöhetnek.De ezek, amik itt fel vannak sorolva nem a legjobb készülékek.használtan közel újat is találhatsz. -
Geri985
tag
Sziasztok újra!
Megnéztem hogy milyen tarifacsomagok vannak Vodafon -nál és T-Mobil -nál és ezek alapján a T-mobile kiesett. :/ Így a ZTE Grand X IN isÚgyhogy marad a Vodafone, mert noname boltokban sose vennék telefont. Szóval a kérdés újra: Milyen mobilt válasszak a Vodafonnál, feltöltőkártyában 50-55 000 -ig?
-
Geri985
tag
40 000 alatt mi a legjobb választás?
50 000 alatt mi a legjobb választás? -
Geri985
tag
Sziasztok!
Milyen készüléket ajánlotok Vodafon -nál vagy T-mobil -nál, feltöltőkártyában, 55000-ig?Eddig a Sony Xperia Tipo -t és a (Vodafone -hoz nemrég érkezett) Sony Xperia Miro -t néztem? Akadnak-e más alternatívák szerintetek ebben az árkategóriában?
Köszi a válaszokat! : ) -
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt állok.50.000ft-ig.
Segitsetek,hogy milyet lenne érdemes.
Elvárások.
minimum 5mp kamera.
autófókusz
vaku
android rendszer
Az akku minimum 2 napot birja.Köszönöm.
-
sztomi89
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok (vagyis bnőmnek nézegetek), kb 40-45e Ft lenne max előfizunál a vodánál, amik szóba jöhetnének: Xperia Miro (eddig úgy tűnik, ez lehet a befutó), HTC Desire C, Samu Galaxy Ace,
Nem sok igény van, arányaiban tűrhető akku, 3.5"-s kijelző kb ennyi
Segítségeteket köszönöm! -
Willie
őstag
Sziasztok!
Van egy HTC EVO 3D-m, aminek elgondolkoztam a cseréjén. Nem biztos, hogy leakarom cserélni, csak szeretném tudni, hogy milyen lehetőségek jöhetnének szóba.
Kártyafüggetlen okostelefont keresek.A következő paraméterek lennének nagyon fontosak: 1 GB RAM, minimum 720p videórögzítés, esetleg egy kamera exponálógomb, FM-rádió, sokat bíró akkumulátor, minimum ICS támogatottság
Maximum 100.000 Forintot áldoznék rá, a mostanit ha lecserélném, akkor úgy is eladnám.
Én a következő telefonokat néztem:
Samsung Galaxy S II
Sony Xperia P
Samsung Galaxy S AdvanceMindnek van valami kisebb problémája, de sajnos tökéletes telefont nem gyártanak...
A fenti három közül melyiket éri meg a legjobban megvásárolni? Illetve a fenti hármon kívül mit tudnátok még esetleg javasolni?
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
20k körül keresek használtan egy jól kezelhető Androidos okostelót, alap feladatokra (telefon, sms, email, böngészés, gps), Vodafone függő vagy függetlenül. Mit ajánlotok? Az sem hátrány ha van rá még valami gari.
-
tom_tol
addikt
Sziasztok
lányomnak (10 éves) keresek telefont
Samsung Galaxy Gio-ra gondoltam de más készülék is szóba jöhet
minden tanácsot megköszönök
Üdv -
s4tch
veterán
válasz
SziberTomi #3441 üzenetére
Nagyobb és jobb felbontású kijelző, jobb pixelsűrűség, több RAM, nagyobb felbontású fényképező, fullHD videó, gyárilag ICS (a Samsungra ez kimarad, egyből JB-t kap majd), NFC, meghát a ZTE-ben Atom processzor van, ami a teszteket elnézegetve nem is olyan hülyeség, mint amilyennek elsőre tűnik.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok a ZTE Grand X IN mennyivel tud többet mint az SGS Advance?
-
s4tch
veterán
Tanulni és szokni kell mindent. Ha ragaszkodsz a symbianhoz, hajrá; de ha használnál 2 hétig valami mást, akkor azok után lassúnak, körülményesnek, logikátlannak tűnne. Pl. az miért van symbianon, hogy egyes dolgok dupla, mások szimpla pöttyintésre indulnak? Miért jegyzi meg a billentyűzet az utolsó állapotát, ha kikapcsolod a kijelző forgatását? Miért nincs egy normális, gyors böngésző az opera minin kívül? Miért logikátlan a hívásinfó? Stb. Ezen kívül az 500-nak van egy olyan kellemes szokása, hogy bejövő hívásnál random módon képes normálisan viselkedni, illetve csörögni, de a kijelzőt nem felkapcsolni; magyarul hallod, hogy hívnak, csak nem látod, kicsoda. Funky.
A barátnőm pár hónappal ezelőttig sosem használt érintős telefont. Kerítettünk neki egy Nokia 500-at, mondván, "szűz agynak" könnyen szokható lesz. Kb. két hét után azt mondta, vigyem a francba, ez használhatatlan, kéri vissza a gombos telefonját. A munkája miatt napi bő 3 órát lóg a telefonon, ez neki munkaeszköz. Mivel akkor vettem az Xperia P-t, felszabadult a régi Samsung Wave-em, mondtam neki, ezt még próbálja ki; augusztus óta elégedetten használja. Pedig az egy bada rendszer, nekem két év után a hajam hullott tőle, de még így is jobb, mint a symbian. Utóbbin sajnos nagyon látszik, hogy eredetileg nem érintőképernyőre készült, csak a szükség hozta, hogy azon használod.
(#3434) bara17
pl. http://sonymobilewebshop.hu/mobiltelefonok -
petyaaa6
tag
válasz
lsebestyen #3438 üzenetére
aztmonondod megeri megvenni az SLt?
-
petyaaa6
tag
válasz
descence #3435 üzenetére
Szerintem is S,de akkor esetleg érdemesebb még 3-4et rászánni. Énis most fogok venni St,de nem St hanem SL-t. S enyhén fejlesztett változata(+200mh/mag),gyári ICSvel egyből(nemnagydolog mer updateolod az S-t azt ua az)
Viszont itt lenne egy kérdés : Androidos ismerősöm aztmondta, ne vegyek Xperiat mert eléggé szoftver hibásak. sokan jártak vissza vele hogy szar,hetenként. Mit gondoltok igaz ez? Mert én csak csupajót olvastam róla,sőt és többnapja nézegetem.
-
descence
tag
Sziasztok! Megint én vagyok, és megintcsak nem tudok dönteni. Szóval. Adott ez a 3 telefon.:
HTC One V (61 703)
Huawei Ascend G300 (23 655)
Sony Xperia S (85 490)Amik közül nem tudok választani. Ha csak ezek közül lehetne választani, ti melyiket vennétek meg? (Djuice-os árak a zárójelben), vagy ha ezek közül egyiket sem, akkor hasonló kategóriából melyike(ke)t?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
bara17
tag
Sziasztok!
Nincs valami tippetek ,hogy, hol lehet kapni legjobb áron gyári garis Sony Xperia P telefont?
Ugyanis én valahogy ódzkodom a bolti garanciás telefonoktólvagy esetleg nem kellene?
-
South Velen
addikt
A "véletlen" programelindításra annyit tudok mondani, hogy szerintem a kapacitív kijelző volt fura a rezisztív után. A kapacitív sokkal "érzékenyebb" és szerintem 10000x jobb, nem véletlenül nem hoznak már ki rezisztív kijelzős telefonokat. De tény, h kell idő átszokni. Azt meg igazából elmondani sem lehet, mennyivel van előrébb az Android... nem véletlen tart most ott a nokia, ahol...
-
Egon
nagyúr
A sógoromnak van egy Lumia-ja, nézegettem a Windows Phone-t. Kábé 5 perc után úgy kellett lefognia, hogy össze ne törjem. Egy katasztrófa volt az 5800 után: ha görgetni akartam, programot indított, kilépni sem bírtam semmiből, halálra idegesített. Ha ilyen a többi is, akkor inkább visszaváltok butafonra...
Nem tudom mi a kínszenvedés egy Symbian-os, érintős mobillal.HuMarc: köszi, megnézem azért azt is.
-
s4tch
veterán
Hátizé, ha szeretted az 5800-at, akkor bepróbálkozhatsz a Nokia 500-zal. Van egy a családban, használtam eleget, csomó erénye van: szép a kijelzője, baromi jól összerakták, az akksija sem rossz, imádom a felvevő-letevő gombját (ami droidokon sajnos nincs), szóval alapvetően jó a koncepció. Viszont a symbian érintős felületen egy kínszenvedés az androidhoz/windows phone-hoz/ios-hez képest. Ezt mondjuk csak akkor fogod megérteni, ha huzamosabb ideig használod a frissebb, modernebb rendszereket, úgyhogy a relatív tudatlanságban akár boldog is lehetsz egy Nokia 500-zal.
-
Egon
nagyúr
Hi all!
A jól bevált Nokia 5800-asom sajnos elhalálozott a minap, az utódját keresem. Új készüléket szeretnék, 30-35K-t szánok a projectre (T-s vagyok, hűség nélküli feltöltőkártyás telefon szóba jöhet a kínálatukból). Első körben a Nokia 500-at szúrtam ki magamnak (eddig is elvoltam a Symbian-nal, nem vágom fel az ereimet, ha nem Android-os telefonom lesz). Zömében telefonálásra, SMS-re, pici netezésre (wi-fi), és némi játékra használnám.
Van esetleg valami más, használható alternatíva ebben az árkategóriában? 35K az nagyonmax, annál többet egy fillérrel sem akarom telefonra költeni. -
petyaaa6
tag
igen igen,tudom,köszi
azért az úgy mégiscsak 400mhz
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
petyaaa6 #3423 üzenetére
Az SL frissített verzió, foltozott, ott nincs sárgulás esélye a kijelzőnek ami gyári hibás az első generációnál.
Szerintem megéri a 2e ft-ot az hogy tuti nem sárgul a kijelző illetve alapból magasabb órajel.
Az hogy fehér nem jelent semmit elhasználódás ugyanolyan mint a fekete színűnél max ha dohányzol számít talán.(#3425) petyaaa6: az csak 200mhz ugye magonként.
-
petyaaa6
tag
Srácok,tudnátok segíteni?
xperia S - SL a kérdés. ua az a 2 csak sl ugye 2x200mhz-val gyorsabb. Melyik éri emgjobban? 2e ft a különbség. Mennyivel lesz gyorsabb és mennyivel lesz kevesebb azaksi ? Tehát hogy arányaiban megéri inkább az SL-t ?
Illetve hogy ha Fehéret veszek,lehet ebből bármi hátrányom? (könnyebb kopás,külső hatás jobban látszik elszíneződés stb.. de persze,vennék tokot, fóliát)
Köszönöm! -
Krisz79
őstag
Kérhetnék segitséget,hogy a képen látható Samsung teló melyik tipús?
Köszi.#3422) marcusa
Akkor ezért látszik a méretbeli különbség is.
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Van valami best-buy androidos teló mostanában 30-40 körül?
Feltételek:
- min 800x480-as felbontás
- max 3,7 col
- min 512MB ram
- jó üzemidő
- alacsony meghibásodási arányKifejezetten előny, ha van rá stabil CM10.
Motorola Defy+-t akartam venni a T-nél, de elfogyott.
Használtan csak akkor jó, ha szinte új. T-Mobile-os kártyával szeretném használni.Köszi!
-
HuMarc
veterán
válasz
unyadavid #3415 üzenetére
Xperia Tipo a több RAM, a nagyobb akku, a nagyobb ppi miatt (180 vs. 167, bár az is igaz, hogy a Tipo-nak kisebb a kijelzője és emiatt nagyobb a ppi) és a 4.0.4 miatt (ami akadás mentesen fut, respect érte a Sony-s srácoknak, hogy ilyen HW-n ilyet alkottak!) Más ajánlat nincs is ilyen árban a T-mobile-nál... Ja de persze van Galaxy Mini, ami TÁVOLRÓL KERÜLENDŐ!
Megj.: Az OFF = zárójel, csak így átláthatóbb az egész!
-
unyadavid
senior tag
-
Viper26
nagyúr
válasz
lsebestyen #3412 üzenetére
Ebben van valami...
Én is úgy voltam vele, hogy felesleges a HD film telóra, de most már a sorozatokat is úgy nézem. -
Spiggy
csendes tag
és az lg meg a motorola,amiket én néztem? érdemes ilyen célokra ilyet venni?
-
Spiggy
csendes tag
válasz
CharlieDrop #3403 üzenetére
nem tudom, 2 kollégámnak az van és nem minden résszel elégedettek (nyílván olyan nem lesz,ami tökély). Tapasztalat szerint hajlamos belassulni, fényképező résszel nem elégedettek..
-
petyaaa6
tag
olyan nemsokara lesz elado egyebkent nekem,ha erdekel
(reszleteket pmben ha teleg erdekelne
-
Spiggy
csendes tag
Sziasztok.
Megérett az idő a telefonom cseréjére, és szeretnék jól (jót) választani. A netes utánolvasások után két telefon felé hajlok, de biztos akadhat új variáció is. Jelenleg egy Galaxy 3-at használok.
Ami eddig közelít, ahhoz amit szeretnék:
LG Optimus 2X
Motorola AtrixTehát a megadott szempontok szerint:
-új telefont vennék, vélhetően függetlent (vagy T-mobilost)
-Android jöhet szóba
-kb 4"-os kijelző, valami normálisabb, szebb felbontás és kijelző
-Telefonálás, netezés, játék(Értekezleteken jól jön :-) ) amire használnám elsősorban
-Fényképező nem nagy kritérium, de azért egy 5 MP, autó fokusszal, villanóval nem ártana
-Videó felvétel nem nagy kritérium, de nem baj, ha lehet nézhető felvételeket készíteni
-Zene lejátszás nem lényeges
-Fontosnak érzem, hogy a telefon ne egy csiga tempójával üzemeljen, talán ezért is tetszettek meg a két magos telefonok, bár lehet, hogy nem igazán használnám ki.
-Nem gumitokos készülék kellene, de mivel iparban dolgozok, és a telefon erősen munkaeszközöm, azért nem hátrány ha nem túl érzékeny (IP65 nem kell, de nem baj, ha nem karcolódik meg mindentől)
-Árban kb. 50-60k HUF,amit rászánnék, de nem szeretnék no-name és támogatás mentes készüléket venniElőre is köszönöm a jó ötleteket, javaslatokat. Üdv. Spiggy
-
petyaaa6
tag
válasz
CharlieDrop #3400 üzenetére
jo persze ez oes,nemis erre gondoltam
hnem hogy valoban mobiln nezni. nem kivetiteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest