Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S 2-őt tudnék venni 90 ezer forint körüli áron.Igaz Vodafonos,de nekem a két év gyári gari a lényeg.Megéri?Teljesen új készülékről van szó. -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #1295 üzenetére
sose szégyeld.....ez előfordulhat..
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #1293 üzenetére
kicsit megkésve,de fő,hogy válaszoltál... A 6 éves válaszadást ,már úgyse lehet megdönteni...
-
slayer93
tag
Én is azt néztem magamnak. De nem vagyok benne biztos, hogy mennyire jók a mai SONY telók. Nekem a tapis előtt egy se w890en volt és imádtam. Nem akarom lerombolni egy esetleges rossz termékkel az eddig jó tapsztalatokat. Gondolom egy Galaxy 3 után nagy előre lépés lenne a SONY telefonja?
Nekem a 2Gb is sok. A 3,5 col meg nekem pont jó. Nem szeretem a leszálló pályákat.
-
slayer93
tag
Sziasztok.
Egy telefont ajánlatot szeretnék kérni tőletek. A keret az olyan 50 kila lenne és vodafonenál előfizura. Általában netezés, zene hallgatás, youtube-ozás, és néha gps. Minden képen csak is Android lehetséges, minimum 2.3.7 az os. Az elvárásaim nem kell nekem olyan hatalmas telefon, max 4 colos legyen a képernyő átmérő. A kamera az számomra másodlagos, de azért vaku legyen hozzá. Ha van rá lehetőség akkor 2 magos telefon legyen. A színe az csak is fekete lehetséges. Számomra mostanság nagyon tetsző az új SONY xperia sorozat.
Remélem mindent leírtam.
Előre is köszönöm.
-
bigdady
nagyúr
hali
szerintetek? (nőnek fehér szin, voda kasszik csomag)
Samsung Galaxy Star III 15 e Ft vagy
Samsung Galaxy Y 22 e FtEsetleg hasonló kizárólag 25 e alatt voda vagy fgtlen, fehér? Én nem találtam (használt, voda smart nem igazán játszik)
-
válasz
mohotol #1252 üzenetére
Na megfogdostam ma a Lumia 710-et, érdekes találkozás volt.
Elég furcsa még ez a WP7, nem volt még dolgom vele ezelőtt, de nem is biztos, hogy leszElég furcsa rendszer ez nekem, nem igazán jön be ez a "dizájnos" kilóg a betű a képernyőből dolog.
Gondolom nem lehet eltüntetni ezt a mesés felületet, és csinálni egy ócska menüt -
ejnyebejnye
tag
Én most átmehetnék a T-mobilhoz vagy a Telenorhoz, de a Vodánál a Sony Xperia U nekem most 19eFt, a Huawei Ascend G300 meg csak 10eFt lenne. Ezzel maradásra bírnak.
-
Remiel
őstag
válasz
ejnyebejnye #1278 üzenetére
és mivel frissített a Voda?
mert ahogy látom újítani nem akar, nagyon gondolkozom hogy elhúzok tőlük, mert készülékben pocsék a választék...
-
s4tch
veterán
válasz
ejnyebejnye #1278 üzenetére
Miután Ace2 nincs a vodánál, és úgy látom, a Solát is kivezették, marad a U.
-
ejnyebejnye
tag
Ahogy nézelődöm, a HTC egyre kevésbé tetszik.
A Huawei és a Sony között viszont nem tudok dönteni. -
ejnyebejnye
tag
Szevasztok!
Vásárlási tanács kéne.
Most frissült a Vodafone előfizetéses árlistája, ahol 3 készülékre szűkítettem az igényeimet, de nem tudok dönteni. Az biztos, hogy a vodánál fogok venni telót, kihasználva egy nagy csomó kedvezményt, ami nekem most éppen jár.
- HTC Desire C
- Sony Xperia U
- Huawei Ascend G300Javaslatok, tapasztalatok?
(jelenleg butatelefonom van, androidosat szeretnék folyamatos internethez, a játék és a videó/fényképező nem érdekel) köszi -
twine
veterán
Sziasztok...
Asszony nem bír kibékülni az érintő képernyős telefonokkal,,,utálja őket...
A kérdés az, milyen telefont ajánlanátok, ami "gombos", gyors, és tudja a google szolgáltatások egy részét,,,
Leginkább a Talk, g-mail, lenne fontos, valamint ha volna valami egyszerűbb webböngésző is,,az sem volna hátrány....
Nagyon nem ismerem bill.zetes telefonokat,,,,Android Fan vagyok már egy ideje,,,így az egyéb rendszereket sem....segítsetekMIt ajánlanátok?
Köszi -
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #1272 üzenetére
Az a 768 MB az ram, nem rom. (persze, az is lehet, hogy a kérdező sem tudja, hogy mi a különbség, és ramra gondolt)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
nagypasztor #1269 üzenetére
Maximum használtam legfeljebb. De még úgy is necces.
-
mohotol
aktív tag
válasz
nagypasztor #1269 üzenetére
Első gen. wp7-es telók biztosan. Omnia7, Optimus7,...
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Megkérhetnék egy hozzáértőt, hogy mondjon telefonokat, amikben több, mint 512 mega ROM van, és 30 körül van az értékük? Vagy ilyen nem létezik a használt piacon? Köszi
-
mohotol
aktív tag
válasz
maggi1886076 #1260 üzenetére
a 710 meg mondjuk 40.
(#1255) andrás47: L7 hw harmatgyenge, inkább a 2x.
(#1254) GR44: One S jó telefon. úgy mondjuk könnyebb lenne alternatívát mondani, hogy ha megmondod hogy mennyiért adják neked.
-
Blyan
félisten
válasz
M_Tomi0227 #901 üzenetére
del
-
Cyberpunk
félisten
válasz
milanmylo #1262 üzenetére
Xperia Mini-t mondtam.
Az az újabb verzió az X10 Mini-k azok a közelében nincsenek. Mert ebben egy 1GHz-es Snapdragon proci van Adreno 205 GPU-val.
Hát szerintem az érzésed meglesz Jelly Bean-el meg főleg, lényegesen nagyobb tudás van a Note 2-ben a szifon az mindig is egy korlátozott képességű rendszert futtat, s ez van hol jó, de van hol kevés. Ezt is te tudod, hogy neked mi kell, de a Note 2 esetében a sebességre nem lesz panasz azt garantálhatom. Viszont kipróbálni még nem tudod, majd csak októberben rajtol.
-
HCgamer
csendes tag
2 simes androidos telefonok közül szerintetek melyiket lenne érdemes vennem?
-
milanmylo
aktív tag
válasz
Cyberpunk #1261 üzenetére
Nem nyűgösek az x10 minik? Nem tudom, hogy van-e különbség de 2 ismerősömnek is volt pro-ja, és mindketten voltak egyszer szervizben velük. Bár lehet, hogy csak egyedi.
A tablet nem hülyeség, de várok még vele. Valószínűleg fel fog kavarodni az állóvíz a karácsonyi szezonban. A microsoft billentyűzetes tablete nagyon izgatja a fantáziám, szóval a nexus7 és közötte fog eldőlni. De a mindennapokra mindenképp a Note II lehet a legjobb megoldás. Csak nem tudom, hogy meg lesz-e az az out of the box érzés a note-tal is, mint mondjuk egy szifonnál. Azt hiszem ma szétnézek a városban és megnyomkodom mindkettőt.. -
Cyberpunk
félisten
válasz
milanmylo #1250 üzenetére
Kis készüléknek, mondjuk egy SE Xperia Mini megteszi.kicsi, de azért annyira nem gyenge és gagyi, hogy az ember legszívesebben földhöz vágná, mint a többit.
Nagynak meg a Note 2 a legjobb vétel én szerintem. Főleg ha internetezésre használnád a másodkészülékedet, bár ha nem gond, akkor lehet logikusabb lenne itt már egy 7"-os tablet.
Szerintem egy 4"-os készülék me, annyira jó ide, szóval a szifont ejtsd is ki a körből. Ha meglesz a másik kettőből valamelyik, akkor majd rájössz miért is mondtam ezt.
A Note 2-nek fejeltebb a kijelzője mint az SGS3-nak valahol a pentile és az RGB elrendezés között van. Beégni, hát nekem az előd van, 7-8 hónap alatt egy deka beégés sincs, de persze ez függ attól, hogy mennyire statikus a háttér, ha néha átvariálod a homescreent, akkor ez sem gond. Van S-Pen elég fejlett megoldásokkal, stb...Hát idén nem jön új Android főverzió, de persze vannak pletykák, hogy több gyártó hoz ki egy saját referencia modellt. Hogy mikkor az jó kérdés....
-
freddyadu
senior tag
válasz
maggi1886076 #1257 üzenetére
És androidos készülékből mi lenne, amin érdemes lenne elgondolkoznom?
Mondjuk egy kicsivel többet adnék érte, ha annyival jobb is... -
kungzi
veterán
-
freddyadu
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung Omnia 2-őt nyúzok, most már két éve.
Szeretném lecserélni a gépet.
Javaslatot várok, mert nem igazán vagyok képben mostanában.
Amire használom:
- telefonálás
- navigáció
- játék
- fénykép, video (amikor nincs nálam fényképezőgép)
Fontos, hogy ne kelljen "piszkálni", gyors legyen!
Az árkategória max. 50k.
Ha bármi pontosításra szorul, kérdezzetek!
Köszi! -
andrás47
senior tag
válasz
korpicschess #1226 üzenetére
Sziasztok !
Érdemes még LG L7 (erről ugyan nem túl jókat olvastam)vagy LG 2 x-et venni ?
De pont az L7 4,3-as a 2x csak 4-es kijelzővel
Ha igen inkább melyiket,szinte azonos áron vannak ?
Elmegy még rajtuk aránylag minden ?
Főképpen netezés,és telefon funkciókra kellene ?
Vagy milyen új készüléket ajánlanátok még 50-60 között a kijelző jő lenne legalább 4,3-as ha lenne,nem ragaszkodom az LG-hez.
Köszönöm. -
GR44
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek a Vodafone kínálatában egy HTC One S-el. Ebben az árkategóriában a szolgáltatóknál elég szűkös a felhozatal, az új telefonok megjelenésére pedig hosszú hónapokat vár az ember. Tudtok alternatívát mondani a One S-re? Sony Xperia S nem jön be nekem. Köszi előre is a válaszokat.
-
mohotol
aktív tag
válasz
milanmylo #1250 üzenetére
A német viszonyokat ugyan nem ismerem, de olcsóbbnak egy SE Xperia Lww, esetleg Ray. Nem túl nagyok, és normális a hardwer bennük. Ha tényleg csak wifi hotspot kell, akkor inkább Lww, az az olcsóbb (és az általad említetteknél bőven sokkal jobb).
Zászlóshajóban pedig neked kell dönteni, de itt már szinte csak nüanszok, meg az, hogy melyiknél kap el leginkább a must-have érzés. Hamarosan jön az LG Optimus G és Nokia Lumia 920, ezeket nézd még meg mindenképpen. Az általad nézett kettő közül: Note II is 2 GB rammal van (mint az LG), szóval SGSIII helyett én azt venném. Az összes közül pedig, ha nem derül ki valami kapitális hiba, akkor a Nokiát.
@(#1251) Klepti: a wp8-at nem fogja megkapni, ahogy semmelyik jelenlegi wp-s teló sem.
wp7.8-ra mindenképpen frissíthető lesz, de a Nokia hozzáállását ismerve, valószínűleg az után sem leszünk elhanyagolva, példásan foglalkoznak a supporttal.
(azt, hogy részleteiben a wp7.8 mit takar, még nem tudni, egyelőre az új kezdőképernyő biztos, és azt rebesgetik, hogy jobban fog bánni az akkuval a teló. a többi egyelőre kérdés.) -
milanmylo
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit hosszabb hangvételű lesz az írásom, mivel két telefont szeretnék venni. Kezdem az egyszerűbbel. Mivel külföldön élek, valami olcsó, de megbízható és hosszú üzemidejű androidot keresek wifi hotspot miatt. Két telefont fogok magamnál tartani. Az olcsóbban a német kártya, mobilnettel, a másik valami high-end ami az olcsóbb wifijét használja mobilnetként, abban magyar kártya lesz. Milyen tippetek van az olcsóbb telefonra? HTC wildfire s-t, valamint galaxy y-t néztem, de ha van racionálisabb ajánlásotok szívesen meghallgatomA második zászlóshajó vásárlás már erős kérdés. Előre leszögezem, nem szeretnék flame wart indítani, hidegvérű racionális érveket szeretnék. Karácsony környékéig, esetleg januárig szeretnék várni maximum a vásárlással. Jelenleg SGS 2-m van több, mint egy éve, de már ráuntam egy kicsit. 3 telefon jött idáig számításba. (Most meg fogtok kövezni) I5, SGS3, Note II. Egészen az iphone megjelenéséig mindenáron iphone-t szerettem volna. Sosem volt még, ezért szerettem volna egy igazi out of the box telefont, minőségi, elegáns házzal és nem mellesleg nagyon sok ismerősnek is alma van, így sok közös dolgot lehet csinálni velük. Ami kiverte nálam a biztosítékot az a maps. Tulajdonképpen a leggyakrabban használt alkalmazásom androidon és itt münchenben el sem tudnám nélküle képzelni az életet. (Jó maradjunk a realitások talaján, el tudom, de azért valljuk be, nagyon megkönnyíti...) Ami nagyon tetszik benne, az a kiterjesztett notification rendszer, a gyorsaság, a gördülékenyésg stb stb.. Ami ugye az almákra jellemző. De hát a maps, és ez nálam hatalmas minusz, továbbá, hogy csak 1 év garancia van az iphone-ra további negatívum. Ami még az iphone mellett szól nálam, az a kijelző.
Az SGS3 és a Note II voltaképpen egy kaptafa. Kijelző, és a stylus adja a különbséget, valamint pár extra funkció a Note II javára. A méret nem érdekel. Szerintem mindegyik megszokható, bár tény, hogy a note több megszokást igényel, valamint a barátok "te jó isten mekkora" beszólásait is el kell viselni egy darabig. Megmondom őszintén legjobban a note II felé húz a szívem, mert talán ez elégíti legjobban az igényeket, ha eltekintünk a hatalmas kijelzőtől. Az SGS III design-ra nem jön be igazán, minden másban viszont remek. Kicsit félek mondjuk az AMOLED panelek beéégésétől, csíkozódásától, de ezek igazából garanciális cserék.
Nem vagyok elvetemült android fan és apple hater (idáig csak androidom volt) mindkettő tábornak megértem az érveit, ezért szeretném ha tudnátok segíteni a kérdésben. Talán kicsit vegyétek le a terhet a vállamról, mert nem tudok dönteni
ui: Jah és egy titkos favoritom is van amit még várok. Az új nexus. Mikorra várható kb?Előre is köszönöm a segítségeteket és, bocsánat a kisregényért
-
maggi1886076
addikt
válasz
lsebestyen #1246 üzenetére
most rohogtok, de lehet, hogy megeljuk
-
mohotol
aktív tag
válasz
lsebestyen #1246 üzenetére
Akkor inkább Huawei
-
mohotol
aktív tag
válasz
maggi1886076 #1239 üzenetére
Ezt tudom, meg nem is volt
akkoratragédia, de azért hogy az legyen az első gondolat egy középkategóriás HTC-nél, hogy rögtön romolni..ezzel kívül esik a nálam ajánlhatókból.@HuMarc: az mondjuk laza lenne. Xperia meg LG Nexus engem is érdekelne
-
HuMarc
veterán
válasz
hallerlaller #1243 üzenetére
Nagyon köszönöm! Én az Xperia Nesus-ra lennék kíváncsi
-
arn
félisten
lehet dragabb is... a wp7tel az a bajom, hogy zsakutca. androidos telobol is lehet azert lenne jobb valasztas a korabbi toptelo, mert annak tovabb van supportja. ha nem a gyarto reszerol, akkor a kozosseg reszerol. szerencsere a nexus s romjat meg mindig portoljak galaxy sre.
ev vegere rebesgetnek tobbfele nexus telot (asszem harmat), talan lesz kozotte olyan, ami nem egy batar. perpill inkabb hajlok egy 4.3as galaxy s2 vagy majd a kozeljovoben megjeleno sony v fele.
az alcatel es az acer minosegben tuti alatta van az ingerkuszobomnek
a htc pedig kb annyira "jovoallo", mint a mostani telom a keves ram miatt. megtapogatva a sola tetszett a legjobban - kicsi, eleg jo a minosegerzet (jobban tetszik, mint a samu topteloi ilyen szempontbol), ha ketszer ennyi ram lenne benne, lehet eltekintenek a tobbi hibajatol.
-
HuMarc
veterán
válasz
mohotol #1237 üzenetére
A ˝nem túl˝ az egy tízes skálán mennyit jelent? De erről nem tudtam, amennyi ideig én használtam (pár perc erejéig) nem tűnt olyan rossznak. (És az ismerősöm, akié a készülék, sem mondott semmi ilyet.) De ebben az esetben visszavonom a Szerk.: részt a #1236 számú kommentemből.
-
HuMarc
veterán
Árkategória? Úgy 60-70 környékére saccolom a felsorolt készülékek alapján, de jó lenne tudni, mennyi az abszolút maximum, amit telefonra szánsz.
Ha WP7 is szóbajöhet, akkor szerintem (amennyiben elég az 5MP-s kamera, a 150 mAH-al kisebb akku és a 8 GB tárhely) Lumia 800 helyett inkább a Lumia 710-ben gondolkodj.
Ha kell az 1 giga RAM, akkor Acer Liquid Gallant Duo, vagy Alcatel OT-993D.
Ennél feljebb csak márkásabb (Sony és Samsung) gyártók forgalmaznak itt. AZ ő kínálatukban az 1 GB RAM viszont csak magasan kezdődik, a Sony Xperia P-nél (kb. 90 000 Ft.)Szerk.: Eszembe jutott a számodra tökéletes készülék! HTC One V! Egy mag, stabil rendszer, szép kijelző, 512 RAM (sajnos nem 1 GB
) Sense UI. A leírásod alapján ez pont neked való.
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik telefon a jobb, melyiket érdemesebb megvenni: Iphone 4 (8 gb) vagy Xperia S? Tudom h nem mindenben összehasonlíthatóak az eltérő op. rendszerek miatt, de mégis.... ti melyiket választanátok inkább?
Én egyébként legfőképp netezésre és zenehallgatásra illetve játékra, filmnézésre, használom a telefonomat, ezekre a dolgokra melyik a megfelelőbb? -
arn
félisten
3.8-4 col meretben nem jon minosegi androidos telefon? nem erdekelnek a flopsok, xmag, viszont android ala kell az 1g ram, illetve igenylem a jo minosegu kijelzot es megjelenest.
ket eves lesz a galaxy s, vmit kellene keresni helyette, de nagy bajban vagyok, mert nem kell tepsitelefon, viszont amik kijonnek ilyen meretben azok mind olcsositott telefonok. gyakorlatilag hasonlo a technikai szint (ertelmetlen cserelni). mediamarktban megnyomkodtam a telokat - es mindennel a 3.8 kornyeki tunt idealisnak: galaxy ace 2, nokia 800, sony sola.
ket otletem van... hatha jonni fog ujabb ace, vagy sola, de kicsit szkeptikus vagyok hogy nem kezdik el ezeket is novelni, es sajnos minosegben sem hozzak a szinvonalat. a masik, hogy 4.2-4.3as merettel kibekulni, ott talan nagyobb a mozgasi terulet.
otlet, tipp, kozeljovoben jeleno telefonok?
-
w.miki
veterán
(#1217) Cyberpunk: ezek közül azért Defy a legjobb ár/értékben, igaz? néha hirdetik 35e-ért is. a + megér + 15-öt?
(#1218) maggi1886076 : azért egy okosteló legyen már bővíthető... az S-ek nekem túl nagyok.
50-ért hol hirdetnek új Defy+-t?(#1221) Švejk: Vision. azt nem ismerem, milyen? hirdetik?
-
törölt tag
esetleg a tipo es a miro kozul melyiket ajanljatok? Vagy azoknal jobb a ray? melyiknek mi az elonye es a hatranya?
a kamera nem szamit, azt soha nem hasznalom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Zimmi91 #1219 üzenetére
Ha raksz hozzá még 2K-t, akkor kijön egy Optimus Black is. A kijelzőjével emelkedik ki a többi közül. 4"-os IPS Nova kijelző, elegáns, letisztult megjelenés.
De az a gond, hogy nem sokkal drágábban meg már ott vannak a 2magos idei készülékek is, kisebb-nagyobb kompromisszummal.
korpicschess nah, ez is igaz. De Ő a telenornál nézi, nem tudom, hogy van-e ott 2X, ráadásul ennyiért. A Black-et is ezért ajánlottam......
-
törölt tag
Sony telefont szeretnek uj allapotban kartyafuggetlenul venni, 50 korul (max 60).
Ami fontos: jo minosegu zene, jatek, netezes, bovitheto memoria.
Mit ajanlanatok? -
maggi1886076
addikt
-
w.miki
veterán
50.000 Ft alatt milyen (használt független/voda) okostelefont ajánlanátok?
Lehetőleg minél többet tudjon, minél olcsóbban, de a legfontosabb: nem lapátméretű telefont szeretnék, hanem zsebbe férőt (<4").
Nekem a M Defy1, vagy a SE Ray, jutott eszembe, de talán van még ezen kívűl bőven, ajánlható. -
jaPe
tag
válasz
korpicschess #1203 üzenetére
Én azt olvastam, hogyha az akku "teljesen" feltöltődött onnan az akku lényegében lekapcsol és a hálózatról megy a telefonod. Tehát miután feltöltött és rajtahagytad az akku pihen így nem használódik el idő előtt. Ez a hálózatról megy dolog tényleg így van... volt hogy a töltőkábellel lerántottam a telefonom és kirepült az akku de a teló ment tovább... szóval megalapozottnak tűnik...
Bocs az off-ért
-
HuMarc
veterán
válasz
Zimmi91 #1211 üzenetére
Nem, nem éri meg. Igen, van rá iOS 6, de az új alkalmazások nagy része nem fut a készüléken. Ennek az az eredménye, hogy bár az új szoftvert megkapta, tulajdonképpen a támogatás már az i4 érkezésekor feleződött és az i4S érkezésekor megszűnt.
A ZTE Atlas egy igen gyenge készülék így a '12Q3-ban, helyette inkább Sony Ericsson-os körökben nézelődnék (Live with Walkman, Xperia Mini/Mini Pro) ilyen árkategóriában. Vagy ha az sokba kerülne, akkor Xperia Tipo, ami már Sony-vonal.
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne megéri még iPhone 3GS-t venni?
Mennyire jönnek ki rá új dolgok ? Mennyire jó a kezelő felület? (ZTE Blade után venném)
Mennyire gyors? Telefonálásnál a hangereje mennyire hangos?
Jó áron tudnék hozzájutni azért gondolkozom a vételen!(42.000Ft, teljesen új, 1év garival)Akinek lenne 3GS az kérem ossza meg velem a negatív és pozitív véleményt a telefonról!
Vagy ZTE Atlas 3,5 W-t néztem még!
Erről valakinek vélemény?Köszi!
-
Én is nézegettem amikor megjelent, azóta lejjebb ment az ára
SGS nem az én stílusom, vonz az ár teljesítmény, meg a jó hangzás is, de az már nagyon műanyag nekem, sokat fogdostam..
És mi a vélemény a badáról alias Wave és Wave II ? jó kis gépnek tűnnek, a badáról nem sokat tudok. Meg lehet oldani rá jó térképet már?
Esetleg mit mondtok még a Defyn kívül?
-
Sziasztok!
Elgondolkodtam, hogy lecserélném (talán) az N86omat.
Mostanában lemaradtam az új készülékekkel, úgyhogy segítséget kérnék.-40ezerért használtan
-Droid, s^3, wp8, bada, ha megoldható már rá normális térképszoftver
-wifi, gps, és egy normálisabb kamera (n95 szint már bőven megfelel)
-3" felett (amoledtől búcsúznom kell ennyiért az biztos)
-és lehetőleg jó anyagból legyen (bár már meg sem merem igazán említeni a tejfölösdoboz-műanyag dömpingben..)Mit mondtok, mi jöhetne ki ebből?
-
korpicschess
veterán
válasz
#40993792 #1202 üzenetére
Az elektronika okés, viszont szerintem kikapcsol, merül, bekapcsol, kikapcsol, bekapcsol... egyébként nálam éjjel lóg a töltőn, szóval nem lehet egy szavam sem.
Az én droidom 1%-al is vígan megy, aztán ha elfogy a szufla kikapcsol. Mondjuk én úgy tudom, hogy hiába írja az 1%-ot, az akkuban marad még, mert úgy van megcsinálva (pont azért, hogy ne lehessen lemeríteni). -
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #1199 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ASUS routerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest