Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Sony szervíz gondok ( amiket tapasztaltam ) és az Xperia S, illetve ION vs Samu s2 akksija, ég és föld. Kis túlzással, de S2 kijelzőben a dupláját bírja. Az ION - om nem ment el 3 óra kijelzőt, Xperia S - ről is ugyanezt olvastam. S2 nél + 5 óra kijelzők vannak. Lehet már javult az Xperia S is, azt nem tudom.
-
R2D20208
addikt
Válaszoltam neked . Saját vélemény.
(#1095) Z333 100 ért kapsz 4X - et is pl. Nagyon jó GPS, kíváló anyagminőséggel, erős hardverrel. Esetleg Note, vagy One X is van ennyiért már. Xperia S is.
-
Z333
csendes tag
Üdv!
Samsung S 2 ill. ezzel analóg vagy jobb készülékben gondolkodnék.
100 E a limit.
Amik szempontok:
- gyors legyen
- jól használható navigáció (nyilván olyan szinten ami 1 okostelefonba elvárható)
- és relatíve jó minőségű összeszerelés.Mik jöhetnének még szóba?
-
tybsen
addikt
válasz
bagaba1 #1093 üzenetére
Ugyanebben a cipoben vagyok.. LG 4x vagy Galaxy Nexus.
Igazabol a jelenlegi galaxy nexusom csaladon belul elajandekozasra kerul es vagy egy ugyanilyen galaxy nexus-sal hosszabbitanam meg a jelenlegi elofizetesemet (mert nagyon meg vagyok vele elegedve, frissitesek, gyorsasag, kijelzo, akadasmentes mukodes, semmi fagyas vagy hiba) vagy ugyannanyiert (szinte ingyen most egy akcioban) egy lg4x johetne szoba szerzodeshosszabbitassal. Galaxy S3 nagyon draga lenne, alavetoen nem akarok kolteni mar penzt, csak kihasznalni a szerzodeshosszabbitas adta lehetoseget.
Kicsit idegenkedek az LG-tol mint markatol, jatszani nem jatszom a telefonnal tehat nem tudom, miben jonne ki a 4 mag elonye, de a kicsit erosebb hardwer kivancsiva tett, hogy lehet, hogy erdemes lenne LG-re beruhazni nexus helyett. Meg igazabol mar unom kicsit a nexust, bar a Galaxy Note-tal egymas mellett eddigi legjobb keszulekem, ami volt.
Alapvetoen internetezesre hasznalom de termeszetesen mindenre, amire egy okostelefont hasznal az ember (skype, whatsapp, tablazatok megnezese neha, kepek, rss ,facebook meg minden hasonlo marhasag, stb..). Tehat fontos lenne, hogy egy jo "mindenes" telefon legyen, egy olyan öszver mint a galaxy nexus. Erre mennyire alkalmas az LG? Kicsit visszatartanak a melegedessel kapcsolatos infok meg a frissites altalam velt hianya (bar ki tudja, meddig marad tamogatott a nexus, de azon legalabb mar most 4.1 van, ami tenyleg akadasmentes). Az LG UI nem jon be, de gondolom ezt egy apex vagy nova megoldja gondolom. Szoval alapvetoen a markatol idegenkedem, valoszinuleg az a rossz LG marketing hatasa
Mit gondoltok?
-
bagaba1
tag
válasz
Cyberpunk #1092 üzenetére
Tudom, hogy sok, és addig még a fél termékpaletta lecserélődik, de most nagyon vacillálok, hogy függetlenül vegyek. Sajnos nem 8XL-es díjcsomagom van, így az ár a független modelleket alulról súrolja, nem számottevő a kedvezmény. A Desire akksija pedig kezd haldokolni, és egyre zavaróbb a számomra kis kijelző.
-
agabe
addikt
válasz
bagaba1 #1086 üzenetére
nexusnak csak a kameraja, es az amoledre jellemzoen elofordulo kijelzo beeges valoszinusege ami hatran. a kijelzot rendes gyari garival hazhoz rendelt szervizes csereli, euert az nem igazi gond, a kamerajaval vishint nem lehet mit csinalni (nem nagyon borzaszto, de pl. s2-estol eszrevehetoen elmarad ...s3-asrol nem is beszelve.
nincs benne radio (ha valaki hasznalja, akkor ez fontos tenyezo lehet), de minden mas szempontbol jo keszulek, es tenyleg jo mar az ara. -
bagaba1
tag
válasz
Cyberpunk #1089 üzenetére
A Nexus S-re is jött még JB, nem is túl későn. A szoftveres gombot pedig praktikusnak tartom, ha nincs rá szükség, nem foglalja fölöslegesen a helyet
16GB-os kártya most is bőven elég, de még 11-el is beérem. Függetlenül az ára, pedig nagyon kedvező szerintem. Magentáéknál pedig legközelebb februárban tudnék készüléket venni. Az is lehet, hogy érdemes még kivárni ezt az 5 hónapot, és előfizusan venni valami komolyabb készüléket..
-
Cyberpunk
félisten
-
bagaba1
tag
válasz
Cyberpunk #1084 üzenetére
JB még lehet, de a következőket már nem tartom túl valószínűnek, esetleg nagy késedelemmel. A Nexus már közel egy éve a polcokon van. Ez idő alatt már előjöhetett minden hibája, hátránya a készüléknek. Tudsz/tudtok bármi ilyesmiről? Gondolok itt olyanra, hogy hajlamosa a fagyásra, gyakori FC néhány programnál, kijelzőhiba, vagy például a Desire-nek szerintem mind az előlapi, mind a hátsó hangszórója nagyon halk. Ilyesmikre gondolok.
-
bagaba1
tag
Hali!
Jelenleg egy HTC Desire készülékem van, és most szeretnék váltani. A felsőkategóriás gépek között nézelődtem, de eléggé bizonytalan vagyok. Sokat netezek, és írok a telefonnal, szóval a 4.7" körüli kijelző mindenképp előny lenne. A SGS3 és HOX-szal szemben, a 4X-et, és a Galalaxy Nexust előnyben részesíteném. Előbbit ára, utóbbit pedig ára, és a gyári, gyorsan érkező frissítések miatt. A 4 mag nem létszükség, viszonylag keveset játszom, ezért is nézelődök a Nexusok terén. Ti mit ajánlanátok? -
charg
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a 4X-et Bp-en melyik üzletben lehet megnézni/nyomkodni?
-
agabe
addikt
válasz
APC ADAM #1044 üzenetére
ha tenyleg elore szeretnel lepni minden szempontbol, akkor inkabb vard ki a 2giga ramos telokat ...az optimus g erkezesi idejet nem tudom, de talan az johet legkorabban es az tenyleg lemossa s3, 4x, hox triot, bar ezek is tudnak annyit, hogy par honapig ellegyel veluk, de asszem oltari gaz volt beloluk kisporolni plusz 1giga ramot.
hox tobb teruleten es s3 is nehanyban kuzd meg kihivasokkal is az optimalizacio, vagy bugmentesseg teren teren...ezt a 4x-rol nem olvastam, viszont szemelyes tapasztalaim sincsenek.
Az is igaz, hogy az ujonnan megjeleno teloknal sem lehet tudni meg mennyire talaljak el elsore, vagy mennyire idegesitok lesznek a hibai (mindenek van hibaja), de igeretesek hardveresen. -
ryger
aktív tag
válasz
korpicschess #1078 üzenetére
Kulfoldrol vagyok azert az ekezetnelkuliseg
is, es az egyik webshop most majdnem felaron adja(gondolom raktarurites lehet) es azert gondoltam ra elso korben. Igazabol kisebbet szeretnek de manapsag mar csak ilyen serpenyo meretu van
-
kungzi
veterán
akkor eldöntöttem, 4X lesz a kövi teló
-
ryger
aktív tag
válasz
korpicschess #1075 üzenetére
Az S2 lenne a masik befuto, mert cserelheto az aksi, ill extra mem kartya is teheto bele.
-
ryger
aktív tag
válasz
lsebestyen #1073 üzenetére
Igen, ott is nezelodtem de gondoltam, hogy itt reszrehajlas nelkul kapok infot rola
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Ugy tunik, hogy tudnek venni jo aron egy SONY XPERIA S-t es kivancsi lennek a velemenyetekre mert Ti sok telcsit kezbe vesztek/hasznaltok, hogy jo vagy rossznak szamit-e. Illetve ha valami rovid altalanos velemenyt megfogalmaznatok, halas lennek.
Akku elettartam, fogasa a telcsinek ilyesmik erdekelnenek. Most egy X10mini-t hasznalok.Koszonom
-
w333
félisten
válasz
n000rbi #1065 üzenetére
Sajnos az Xperia P fórumban is sokan panaszkodnak hogy az alsó áttetsző résznél elengedett a ragasztó ...
Ez egy kicsit kiábrándító mert én is Xperia P-t akartam és az Xperia S-nél is ugyan ez a helyzet
Szerintem nem véletlen hogy az újabb Xperia modellek már nem áttetsző dizájn-al érkeznek ...Most meg úgy vagyok hogy Defy-t nem tudom semmi-re lecserélni még az xperia go-t amit néztem de az a baj hogy Defy után kicsi a kijelző és felbontás ráadásul elég drága is ahoz képest hogy csak 512MB/RAM van benne és az előlapi kamera is hiányzik ...
-
kungzi
veterán
sziasztok
komolyan mondom, ilyenkor tudnék agyhalált kapni
szerintetek melyiket vegyem? Galaxy S2 vagy Optimus 4X?S3 nem érdekel, mert nem tetszik. HOX se érdekel, mert nem jön be a Sense
Ájfón-t meg ki nem állhatom
-
afgk2012
tag
válasz
hallerlaller #1063 üzenetére
-
válasz
hallerlaller #1063 üzenetére
-
Greentea
senior tag
Az új Nexus telefonok mind ilyen 5 incs méretű lesznek?
-
APC ADAM
tag
LG-m még nem volt de a régiek nagy kakik voltak...
A Htc-t ajánlotta 1 ismerősöm is de a tesztben nem volt eggyértelműen jobb mint az S2, na mind1 meglesem ezt az LG-t mit írnak róla hátha jó lessz -
APC ADAM
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Galaxy SII ről mire érdemes váltani ha érdemes egyáltalán?
1 éve nyúzom már az S2-met és már uncsi kicsit.
A barátnőm most vett SIII-at és nem rossz, talán arra fogom de valami más ami szóba jöhet?
Előre is köszönöm a válaszokat -
sarkanyolo2
őstag
válasz
hallerlaller #1041 üzenetére
Idonnooo!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hallerlaller #1041 üzenetére
Jaj ne legyünk már ennyire pesszimisták. A lista java megfogja kapni, persze, hogy mikkor az már más kérdés.
-
hallerlaller
addikt
válasz
sarkanyolo2 #1039 üzenetére
És azt nem tették még közzé, hogy melyikekre
nem lesz/vizsgálják a jelly beant? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1039 üzenetére
A bejelentésekkel Dunát lehetne rekeszteni.........
-
sarkanyolo2
őstag
Jó hírek, aktuális bejelentés:
Ezekre be lett jelentve a Jelly Bean
Galaxy Tab 2.7.0
Galaxy Tab 2 10.1
Galaxy Note 10.1
Galaxy Tab 7.0 Plus
Galaxy Note
Galaxy S II
Galaxy S II LTE
Galaxy S Advance
Galaxy Chat
Galaxy Ace 2
Galaxy Beam
Galaxy Ace Plus
Galaxy Mini II
Galaxy S Duos
Galaxy MusicLehet örülni
HIVATALOS KLIKK
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
korpicschess #1036 üzenetére
Nagyon nyomott áron van, és az a hardver simán belefér ebbe. Nem mindenki szív vele, és aki nem, az valóban örömmel használja.
-
Polllen
nagyúr
válasz
maggi1886076 #1032 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, h az idosebb korosztalynak nem jon be a wp7. 3 40 koruli embernek (optimus 7, lumia 800) is volt es mind menekult tole par het utan...Elobb nezesd meg vele, h bejon-e neki.
amugy en a lumiat ajanlanam. & ha ennyire alapokra kell neki, 610 is jo lehet.
Lassulni soha sem fog. (610 lehet nem lesz mindenhol smooth)
kulonosebb hibaja nincs, max h buta okostelefonnak. De telefonalassal+GPSel nem lesz gond. -
n000rbi
senior tag
Sony Xperia P (fémház miatt elsősorban), vagy mi van még hasonló tudásban/árban? (Xperia P T-től most meglenne 80ért)
-
mohotol
aktív tag
Itt elsősorban a rendszerek közti különbség kell, hogy döntsön. Ha nem zavar a wp7 néhány tulajdonsága, akkor mindenképpen Lumia. Ha pl. a bluetooth fájlküldés must have, akkor meg nem.
(Én mondjuk Lumiat vennék, a smooth-ság miatt.)@(#1032) maggi1886076: ez nem android, nem fog belassulni
(bocs.
)
-
maggi1886076
addikt
Lumia 710-ről mi a véleményetek? apámnak kellene telefon, de úgy gondolom, hogy neki egy WP jobb lenne, mint android.csak használni szeretné, telefonálás, néha GPS. egy idő után nem fog belassulni?milyen hibái vannak?
-
lacex
tag
Alcatel OT-995 vs Lumia 710?
Melyik miért?
-
tzsolesz
nagyúr
Van rá egy jó kis patch, akinek picit gyengébben muzsikál a GPS, annak megoldja ezt a GPS problémát. Ebben a tekintetben egyébként a riválisa sem jobb.
nekem egyébként még az Omnia 2-nél ugyan ez volt a gond, de ott is patch-el oldottam meg. Ez egy konfiguráló programsor amúgy.
Jah, ez nem mindegyik készülékre/ROM-ra jellemző, nekem pl. tökéletes. -
Simtu
senior tag
Köszi a válaszokat!
ADAM1337: Én nem láttam 50 alatt SE ARC S-t.
tzsolesz:
Gondolkodtam, hogy beírjam-e a Black-et. Pár napig volt már hozzá szerencsém. A kijelző az nagyon rendben van tényleg. Nekem a GPS-szel viszont gondjaim voltak. Leszedtem vmelyik teszt progit és feleannyi műholdat sem látott , ahol pl egy Blade és azt is lassan. Nem tudom, hogy ez általános vagy én fogtam ki rossz darabot. Illetve a vékonyabb utángyártott akksi volt benne és kb. fél napig bírta. Nem tudom, hogy a gyárival mi a helyzet.
sagit:
Mi a baj a GPS-szel a SGS-ben? Mi a helyzet ezzel a kijelző beégéssel?
-
bátyám normál felhasználásra vette a galaxy mini 2-t és most akar váltani windows phone-ra, mert fagyogat meg minden baja van, szokásos androidos betegség
(az sem érv, hogy 2.3 van csak rajta, mert a lakótársam HTC-jén 4.0 van és most kezdett el neki hülyeségeket csinálni - magától fotóz, fél percig mozog magától a képernyő, saját szemememmel láttam.)
javaslom én is, hogy onnan válassz, nekem bevált a Lumia 710. -
lacex
tag
Okostelefont szeretnék vásárolni.
Az árkategória 35k-45k talán 50k. Újonnan szeretnék beszerezni 1et. T-mobile szolgáltatótól szeretnék venni telefont.
Hosszú időre tervezek, Androidos OP-re gondoltam de bármire nyílt vagyok megfelelő indokokkal.
Normál felhasználás lenne. -
tzsolesz
nagyúr
Szerintem Optimus Black. egyértelműen.
SGS előnyei: Aki szereti a super amoledet (kicsit teltebb színek, kicsit nagyobb kontraszttal), tehát S-amoled kijelző. Kicsit erősebb gpu-ban a black-től. Bár ez a programok/játékok futásában nem igazán látszik meg, hisz azért még a processzoron elég sok múlik, az meg nagyjából ugyan az. Minőségibb hang. Sok főzött ROM.
SGS Hátrányai: Régebbi modell, nem kap ICS-t, általában leharcolt példányokat kapsz ennyiért, garancia nélkül, LED villanó hiánya,
Optimus Black előnyei: IPS NOVA kijelző (700nit fényerő, élethű színekkel), LED villanó, meglehetősen letisztult, elegáns formaterv, garanciálisan, szép állapotban fóliásan megkapod ennyiért. Jön rá az ICS gyárilag. Például
Hátrányok: Nem ismert.
-
Simtu
senior tag
Na hogy ON is legyen már
:
3GS-t szeretném lecserélni. Kell a nagyobb kijelző + a felbontás.
Ráfizetni nem szeretnék, szóval olyan 40-45 körüli, használtak jöhetnek szóba.
Ezeket néztem eddig:-HTC HD2
-Galaxy S
-Optimus Black
-?Ami az alapon túl fontosch: zenehallgatás, navigáció, böngészés, ne akadjon a normál használat során, és az sem baj, ha van egy kis minőségérzet használat során.
Köszi!
-
tzsolesz
nagyúr
De, lehet a Black.et is, bár sok hibája nincs hogy ok legyen a szidásra.
A többi tavalyi modellről nem tudok nyilatkozni. Vannak minden gyártónak elhanyagoltabb készülékei, attól még készíthet minőségi modelleket.
Ami még főnyeremény az egy LG Optimus One P500, páromnak az van.
Szaré húgyé, 600Mhz ARMv6, 512MB RAM, aránylag szép 3.2" kijelző, nagyon durva anyagminőség, fullos AF-es kamera, szép hanggal. -
Hali!
Akit érdekel a Google Play-en nagy akciók vannak.
Üdv!
-
twine
veterán
Mi folyik itt kéremm szépen,,nyitva maradt a samuoff kapuja? Kiszabadult a sok troll
*kérem az állatokat ne etessék,,,a szükséges intézkedéseket megtesszük*
(#951) nggabi :
"a nót a LEGszebb"
Visszamennyé......ONeX a legszebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asztalos klub
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest