Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
█▬█ █ ▀█▀ Kis Grófó -Érdi Zolinak-Olaszosan: http://youtu.be/0BHe2-IdFq8
Sry mobil. -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #14588 üzenetére
Nem tudom miért de eszembe jutott ez a zene. Ha egyszer meghallgatod, gyógyíthatatlan vagy.
[link]
Ja, a videó hozzá, ha lehet még durvább. -
Švejk
őstag
A leg LOL-abb LOL ever seen. [link]
-
Bkrisz9
őstag
Driver gond volt. az összes új win7 driver szar a 8.1-hez... a legelső win 7-es 64bitest raktam fel azzal megy szépen minden. rájöttem h amikor belépek a viberbe is ezt csinálja a viber logónál igy nem lehet a youtube hibája igy jutottam a driverhez és bingo
Már csak a rákos bluetooth nem akar müködni nem találok hozzá müködő driert 8.1-re
-
Bkrisz9
őstag
Na ez mi a ráktól lehet??! baromi idegesitő...
[KÉP]
-
w333
félisten
Nóta 4 topikban elszabadultak az indulatok Link
-
Picike8
aktív tag
Jól elvagyok a háttérben, nem vagyok én holmi címlaplány.
-
-
Picike8
aktív tag
Srácok,
használjatok vesszőt, ha fogalmaztok, pláne, ha címlapos.
Respect, peace.
dcsak hogy tiszta legyen: nem szól directly senkinek sem, csak általánosan beszéltem.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #14572 üzenetére
okés
-
quailstorm
félisten
Ma 17:00-tól lehet a nem túl lapos gépről cikkemet olvasni. Bár a videó az 90%-ban fedi.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Idegroham 3..2..1...
Amit tegnap olyan szépen leszabtam fából hátlap. Most mikor kivágom az alaplaptálca helyét, nem eltörik? Most mehetek haza lemezért, az akkor fémből lesz rajta... Azt hittem ma befejezem, de így nem biztos.
-
Švejk
őstag
Hú de szakszerű megint a Mobilarena...
Ilyet írni hogy Snap 400 variáns... -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Tényleg cyberpunk már nem jár ide?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát, a legmelegebb az a VGA, proci terhelés alatt 47 fok (15 perc LinX) VGA meg 63, de lesz mi kikapja a meleget onnan, elől+hátul 12-es venti. HDD alul lesz, ahhoz meg 8 cm-es venti lesz.
Annyira könnyen nem gyullad a fenyő sem, 250+ fok kell ahhoz. Majd lehet lesz víz, de az csak később. Nagy meló holnap lesz, az alaplaptálcát befaragni. Meg ha az alaplaptálcát becsavarom, akkor valahogy meg kell oldani, hogy a HDD-t el tudjam érni. Lehet lesz egy szerelőnyílás rajta
Még gondolkozom.
Szerk:
Sok a "lesz" szó, holnap már lett-re cserélődik reményeim szerint
-
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #14550 üzenetére
Ami volt Blackview JK809-es telóm, ugye eladtam. Akinek eladtam, annál valami baja lett április-május közelében, ezt meséltem is. A kínaiak felajánlották, hogy nem kell visszapostázni, és 60$-ért küldenek egy másikat. A vevőm belement, és annak eredményeképp jött ez a kis Cubot. De tök tetszik, 5", HD kijelző, kapacitív, háttér világításos gombok, 13 megapixeles kamera, 16GB ROM, 2GB RAM, és MT6582. Fürge kis jószág, sokat nem piszkáltam, épp csak kipróbáltam, hogy megy-e.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Gyerekek, ezek a kínaiak nagyon fejlődnek. Garis ügyintézés során most került ide egy Cubot S802, azt kell mondanom, le a kalappal. Jó összeszerelési minőség, gyönyörű kijelző, 2GB RAM, MT6582-es processzor, mindezt 155$-ért osztogatják Kínában. postás ma hozta, nagy meglepetésemre pénzkérés nélkül.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na mai nap még csak dekopír gányolás volt
Törném el a kezét annak a kínai mérnöknek, aki ilyenre tervezte ezt is. A fűrészlapot egy ilyen U alakú fémdarabbal lehetett leszorítani, két csavarral. Az U alaknak csak a teteje szorított le, a többi dísz volt. A tetején voltak a csavarok is. Kicsit meghúzom, mondom nézzük. Erre nem eltört 5-6 darabra az az U alakú fém? Volt vagy 2-es anyagvastagsága, nem is alu volt, és mégis. Gányolhattam rá másikat, de jobb mint az eredeti, és megy
Bár most másik tervezési hibába futottam bele, de tök8, pár táblát levágni csak jó lesz
-
Bkrisz9
őstag
HP 8440p-re keresek bluetooth drivert
a probléma az h a HP oldalán találhatóra a win 8.0 kompatibilitási problémát ir ki. valaki ötlet?
és még a pontos tipusát se találom a Bluetooth-nak h külön keresek rá valamit
-
w333
félisten
Srácok ez a MiUi V6 valami eszméletlen szép, Android 5.0 elbújhat Link
És ez a Mi4 telefon valami brutál jó lehet, jó lenne egyet venni
Szerk.
Már alig várom hogy megjelenjen Nexus 4 -re !
Szerintem az egyik legszebb + legjobb, leghasználhatóbb és nagyon praktikus + okosan (logikusan) összerakott rom ami valaha is létezett
-
w333
félisten
válasz
batai15 #14530 üzenetére
Magyarul ha rootolod a telefon vagy romolsz akkor ugrik a garancia !
Kb. ugyan az a helyzet mint Moto G esetében ...
(#14533) Zsolt_72
Csak annyit hogy még a Root -hoz is nyitni kell a Bootloadert amivel ugye elveszíted a garanciát, nekem még kb. fél év garancia volt rajta, de nyitottam a Bootloadert és felraktam a gyári stock GPE romot, főleg a smooth működés és magyar nyelv miatt, szerencse hogy nem nagyon van semmilyen típushibája
Samsung -al már más a helyzet ott kell a garancia mert mi van ha beég az Amoled kijelző ? így én is félnék rootolni és főzött romokat használni (kell az a garancia)
-
batai15
félisten
Én még nem vágom midníg mi a knox.
-
quailstorm
félisten
Amúgy normál napelemes telefon is csak überbuta Samsungba létezik asszem. Akkora napcellával nem lehet 1Ah meg nagyobb akkut feltölteni.
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #14523 üzenetére
Ha az elhasznált energia 20% -t is visszatölti már az is bőven jó !
(#14525) batai15
+1 bitang jó kis telefon, még kb. 30 megnyitott alkalmazást is elbír a multitsak
(#14527) quailstorm
Biztos vagyok benne hogy az okosok majd ezt is megoldják
-
batai15
félisten
megmondom őszintén nem tele pakolva mindennel a telefont jól műxik.
oké beállítottam most nova launchert magamnak egyébként semmi fölösleges , így bőven elég a giga ram. Nem fogy el és tökéletesen megy a telefon. -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #14521 üzenetére
☎ → \~~ ~><>~/ Vagy valami ilyesmi
[̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
-
-
quailstorm
félisten
-
HuMarc
veterán
„A technológia nem csak ablakokba, hanem mobilok, táblagépek és más hasonló eszközök kijelzőjébe is beszerelhető, és az eszköz így anélkül töltődhet a napon, hogy a napelem megváltoztatná a készülék megjelenését: elcsúnyítaná azt vagy sokkal vastagabbá tenné.” - WTF? Nem tudom, aki a cikket írta, vajon nem hagyta még a napon a telefonját? Nem kellemes utána használni, és valószínűleg a telefon sem "érzi utána jobban magát. Mondjuk a cikkben nem csak itt van enyhe WTF-re okot adó kijelentés, ez is olyasmi:
„A műanyaglap az emberi szem számára átlátszó, így nem kell plusz hely a napelemnek, hiszen az akár ablakként (vagy ablakra helyezve) is használható.” - Ez a mondat szvsz önmagában nem hülyeség, csak kevés. Ugyanis nagyon fontos lenne leírni, hogy ennek csak délre néző tetőtéri ablakoknál van értelme, ugyanis ezeket éri érheti a nap merőlegesen.
Amúgy akár lehet is a dologban potenciál, pl. az SZTE nyert napelemes pályázatot, csakhogy a belvárosban lévő egyetemi épületek nagy részére nem telepítheti őket, városrendezési okokból. Ott egy ilyen átlátszó napelem tök jó megoldás lehet. Persze jelen állapotában (~1%-os hatékonyság) sok értelme nincs, még nagy felületen sem, majd ha 10-15% lesz (ami simán 10-15 év), és mellesleg nem lesz drágább, mint a "hagyományos" napelem, akkor lehet, hogy lesz létjogosultsága.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsolt_72: Most áraztam be 2db-os szilikontokcsomagot + egy Spigen bőrtokot 1500 Ft-ra, mondjuk nem tudom, Várpalota mennyire esik neked útba
-
w333
félisten
válasz
#40993792 #14517 üzenetére
Összességében egyáltalán nem olyan rossz kis telefon, (anno én a 2GB/RAM miatt választottam) ... sőt kamerában nagyon jó még talán az S4 -től is jobb, csak az a fránya anyaghasználat, persze ha nagyon vigyázol rá akkor nem lehet nagy gond, én is nagyon vigyáztam rá de az a fényes hátlap én nem tudom de mintha magától is kopna vagy karcolódna, majd alul a kis beszéd mikrofonra vigyázz mert nekem állandóan ott volt az ujjam és körülötte elkezdett hólyagozni, szerintem még 2-3 hónap és ott biztosan lekopott volna
Ezt nem is tudtam ... hogy az S3 LTE is megkapta ezt a nyavalyás knox -t
Tokot mindenképp vegyél rá, amin oldalt nem juthat be a por
Szerk.
Megtaláltam a régi hirdetésemet ... itt van a kicsike, szigorúan papír zsebkendőn fényképezve és akinek eladtam 1 Ft nem alkudott 97k -ért ment el
-
w333
félisten
válasz
#40993792 #14512 üzenetére
Nem rossz kis teló az .. én leváltottam 2 hónap után Nexus 4 -re !
Mert nagyon zavart a tácswiz + döcögős rendszer, SAmoled szőrös ikonok, és az a zongoralakk hátlap + keret kegyetlenül tud ám karcolódik és ha jól megnézed a keretet alul a mikrofonnál, nálam 2 hónap után már picit fel volt hólyagozva a mikrofon körül ... készült lekopni, de megelőztem és gyorsan el is adtam
Így visszagondolva szerintem még a Moto G is gyorsabb + sokkal smothabb, persze ha szereted a főzött romokat akkor ez is orvosolható egy CM11 -el !
-
quailstorm
félisten
válasz
#40993792 #14508 üzenetére
Így jobban tetszik?
Ez worldwide, és nem a szegényeknek.Amúgy ez a cucc ugyanaz mint a tab 3 7. Egykutya fos. Ezt a Vivante csodát el kéne felejteni már nagyon. De amúgy se erős.
-
Švejk
őstag
válasz
maggi1886076 #14506 üzenetére
Jó mulatást akkor
Legalább még tudsz írni -
Švejk
őstag
válasz
maggi1886076 #14504 üzenetére
De legalább már úgy néz ki a szobám, mint szoba
Az lesz jó, másnap felkelek, már jól vagyok, ránézek a szekrényre, és hubazzeg, ez ferde
-
Švejk
őstag
Az érzés amikor IKEA bútorok garmadáját rakod össze full másnaposan - FELBECSÜLHETETLEN!
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #14499 üzenetére
Uram isten. Mi ez te?
Ed3r :haza megyek titanfallt csapassuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- Macska topik
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest