- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Hétvégén próbálgattam a Helios 44-2-est (E-M10-en). Első tanulság, hogy focus peaking nem elég, kell a nagyítás is. Ezt a két funkciót fel is programoztam FN1-re és FN2-re. Böngészem a menüjét meg a leírását, egyelőre eredménytelenül, így itt tennék fel kérdést, hátha a tapasztaltabbak tudják: megoldható, hogy MF üzemmódban automatikusan funkciót váltson az említett két gomb?
Másik: az összes képem ferde lett (tippre 2-3°), ami már fotózás közben is feltűnt, így próbáltam ott is korrigálni, de akkor meg már a gép nem állt ferdén. Létezik, hogy az objektív-adapter kettősnél valahol pár fokot téved az illesztés?
És még valami...hogy van az, hogy a kis piros jelölés teljesen nyitott blendénél áll 16-nál, míg rekeszelve 2-nél? Elnézést, ha butaságot kérdezek, de éppen fordítva tudom.
Beszereztem egy Minolta MD 50mm f1.7-et is (78-as MD II), kipróbálni adapter hiányában még nem tudtam, de kézbe véve szimpatikusabb a felépítése, kezelhetősége, mint a Heliosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest