Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Hétvégén próbálgattam a Helios 44-2-est (E-M10-en). Első tanulság, hogy focus peaking nem elég, kell a nagyítás is. Ezt a két funkciót fel is programoztam FN1-re és FN2-re. Böngészem a menüjét meg a leírását, egyelőre eredménytelenül, így itt tennék fel kérdést, hátha a tapasztaltabbak tudják: megoldható, hogy MF üzemmódban automatikusan funkciót váltson az említett két gomb?
Másik: az összes képem ferde lett (tippre 2-3°), ami már fotózás közben is feltűnt, így próbáltam ott is korrigálni, de akkor meg már a gép nem állt ferdén. Létezik, hogy az objektív-adapter kettősnél valahol pár fokot téved az illesztés?
És még valami...hogy van az, hogy a kis piros jelölés teljesen nyitott blendénél áll 16-nál, míg rekeszelve 2-nél? Elnézést, ha butaságot kérdezek, de éppen fordítva tudom.

Beszereztem egy Minolta MD 50mm f1.7-et is (78-as MD II), kipróbálni adapter hiányában még nem tudtam, de kézbe véve szimpatikusabb a felépítése, kezelhetősége, mint a Heliosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Crew sorozat
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő