Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Nemrég én is kipróbáltam a haverom d3300-át, tök kőkorszak volt a panák után a váz, de a szenzor valóban...
. Engem nem is magas iso-n nyűgözött le igazán, hanem az, hogy durván alexpós majdnem töksötét képeket is mennyire helyre lehet húzni. Komolyan, kis túlzással az exposure meg shadows csúszkákkal azt csinálhatsz amit akarsz, ha alap iso-n töksötétre lőtt képet felhúzol normálisra, akkor lesz kb annyira zajos, mint amikor a panával helyesen kiexponálom a képet 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Engem nem is magas iso-n nyűgözött le igazán, hanem az, hogy durván alexpós majdnem töksötét képeket is mennyire helyre lehet húzni. Komolyan, kis túlzással az exposure meg shadows csúszkákkal azt csinálhatsz amit akarsz, ha alap iso-n töksötétre lőtt képet felhúzol normálisra, akkor lesz kb annyira zajos, mint amikor a panával helyesen kiexponálom a képet