Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Uraim lenne egy kérdésem.
Teljesen normális, hogy nyitva ennyire fátyolos képet produkál ez az objektívem? 2.8-4ig rekeszelgettem 3 kép erejéig a harmadiknál már azért jobb a helyzet de ugye ezt effektezni vettem ennél fogva minél többet rekeszelek annál kevésbé lesz hatásos.
Az objektív patika állapotú, legalább is én nem látok rajta semmit ami miatt ilyen fátyolosnak kellene lenni, illetve gondolom az nem szűnne rekeszelés ellenére. Csak simán ráfaragtam és rossz példányt fogtam ki vagy pedig ezek ilyenek?Bocs, hogy két egymási utáni hsz-t generáltam, de hát nem jött senki hozzászólni hiába vártam

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő