-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Attól is függ mekkora a telekonvertered. Nem csak a képet tontják, hanem jókora fényveszteségget is okoznak. Egy 2x telekonverter nyégyszer annyi fényt idényel, a 3x pedig kilencszerest (ha jól tudom). A gépemen néztem, az intelli zoom-mal jobban járok mert ott nem romlik annyira a kép (főleg széle) és nem jár Fé veszteséggel. Ez 2x intellizoom-mal készült, szerintem még egész vállalható, szóval a mai alap vázal már lehet pótolni a régi tk-ket. Szoktam néha olyan elvetemült dolgokat is, hogy 2x telekonverter + kétszeres intelli zoom és 135mm lencsével, persze manuál fókusszal több mint 12 km magasan repülő tárgyakat fotózok, na az már tényleg gáz.
[link] Tudom, nem erre van és a 135mm egyáltalán nem tele, ezeket 5-600mm-es APO-val szokták lőni, de egy kompakt bridge minőséget azért ki lehet belőle hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest