- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Attól is függ mekkora a telekonvertered. Nem csak a képet tontják, hanem jókora fényveszteségget is okoznak. Egy 2x telekonverter nyégyszer annyi fényt idényel, a 3x pedig kilencszerest (ha jól tudom). A gépemen néztem, az intelli zoom-mal jobban járok mert ott nem romlik annyira a kép (főleg széle) és nem jár Fé veszteséggel. Ez 2x intellizoom-mal készült, szerintem még egész vállalható, szóval a mai alap vázal már lehet pótolni a régi tk-ket. Szoktam néha olyan elvetemült dolgokat is, hogy 2x telekonverter + kétszeres intelli zoom és 135mm lencsével, persze manuál fókusszal több mint 12 km magasan repülő tárgyakat fotózok, na az már tényleg gáz.
[link] Tudom, nem erre van és a 135mm egyáltalán nem tele, ezeket 5-600mm-es APO-val szokták lőni, de egy kompakt bridge minőséget azért ki lehet belőle hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest