Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
Sziasztok,
Nemrég kérdeztem, hogy mivel lehetne bekenni a régi objektíveket hogy a fókusz finomabban járjon és azt a választ kaptam, hogy szilikonzsírral. Ilyet hol lehet kapni, milyen jellegű boltban? Obi pl, vagy zárszaküzlet?
Aki esetleg mostanában tervezné esetleg a Zenit szériával való megbarátkozást, szerintem a 44M-el kezdje ha tud hasonló áron beszerezni mint a 2-es verzió. Az adapter is jobban megy hozzá, nem lesz egy kis hézag gép és a lencse közt, a fókusz gyűrű is kényelmesebb szerintem a túlsó részen, és szerintem a blende is jó, hogy fix értékű nem preset. Csak ugye ehhez kell fixen a peremes adapter. Illetve ez 52-es szűrőmenetű, és szerintem erre még inkább lehet jó áron kapni filtert.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest