Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az AF visszajelzés is lehet pontatlan, persze. Nekem nem volt vele gondom, eddig 2 félét próbáltam, mind a kettő pontos. Akkor volt pontatlan, amikor kezdett szétesni az obi alja, és lógott az egész.
ML maga nem tesz tönkre semmit, azt lehet elrontani, amikor a gépet SD kártyáról bootolós szerviz módba teszed. De ezt egyszer kell megcsinálni (ráflashelni egy megfelelő fw-t) és ha az megvan, akkor ha van a kártyán ML, akkor elindul az is, ha nincs, akkor nem.
A FW updatelés meg gyár fw update esetén is ugyanolyan eséllyel lesz hibás. Aki elrontotta, az szerintem ott ment félre, hogy rossz verziót erőszakolt a gépre.
Nekem nagyon bevált az 1100D-n. Time lapse mód, élesség kijelzés, élőképen segédvonalakat használok mondjuk csak belőle, de még pár ezer dolgot tud.@Wa2x : Ja, nekem az OM fényes

Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő