Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6664 üzenetére
gratula, az elsők elég gagyik voltak, de az újabb samsungok méltatlanul lenézett gépek szvsz, már az nx3000 is nagyon jó cuccnak tűnik nekem, kissé a szenzor elmaradott, de azért a 16 megás mft meg a canon szenzorok szintjét valszeg hozza, ami már bőven jó... ráadásul viszonylag normális obipark is van rá szemben a sony-val. Az egyetlen, ami gondolom hiányozni fog nagyon neked ha manuálozol, az az evf, szerintem pl. a g3-asom keresőjében fényévekkel könnyebb fókuszálni mint bármilyen kijelzőn, de persze azért én is 2-3 évig elvoltam a kereső nélküli olympus-al is manuálokkal.
(#6665) ferq68: én viszonylag stabil kézzel ekv. 100mm obival stabi nélkül eddig 1/40-es záridőt tudtam kitartani, az oly kéttengelyes stabijával ugyanazzal az obival meg 1/10-et, szal gondolom 1/40 vagy rövidebb záridőknél nem fog hiányozni a stab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest