-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
MrChris #5384 üzenetére
Igen, előbb-utóbb kénytelen leszek beszerezni a 35/1.8-at - kipróbáltam, tényleg nagyszerű darab. 50 mm alatti manuálokat nem is nézegetek, mert ami jó, az kegyetlen áron van; illetve a gyári felhozatal is inkább ide koncentrálódik, tehát én sem látom értelmét.
Ha ez az 50-es bejön, akkor portréra tökéletes lesz, az Zuiko meg megy az OM2n-re (ahonnan amúgy is "jött"). Csak a filmmel is az a bajom, hogy az egekben van az áraDe azért lehet, hogy hébe-hóba befűzök egy jóféle FF tekercset... Szeretem ezeket a régi analóg dolgokat, nem hipszterkedésből, hanem mert egy más mentalitású világból származnak még.
Egy Zuiko 85/2-t azért szívesen elviselnék még (sóhaj)
BTW fattyu (vagy bárki más), van tapasztalatotok C/Y - Nex adapterekkel? Milyet érdemes venni, ami nem egy obi árába kerül, de használható? Ebayről van OM és M42 adapterem, eddig jól teljesítenek (ok, az M42-est kicsit meg kellett bindzsizni), érdemes inkább a márkásak között nézelődni (Fotodiox, pl.)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest