Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
köszi, azért fura, hogy eddig nem vettem észre, mármint a fókuszálásba sosem zavart bele, ellenfényben is ha nem is kontrasztos, de éles maradt, szal ilyent emlékeim szerint sosem produkált, pedig használtam eleget...lehet, hogy azóta sérült valamelyik bevonat, dehát csak tisztítva volt spec optikának való giottos folyadékkal, mikroszálas kendővel...karc, gomba nincs rajta...na de valamikor kipróbálom egy haverom ugyanilyen helios-át azonos körülmények között, kíváncsi vagyok az is t*knyol-e
szerk: napellenzőm az van már, de meglóbálom oszt leesik, szal nem szeretem...van ezekre esetleg valami csavarós-menetes fajta is?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest