- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
sct51hegyko #1756 üzenetére
Ár-érték arányban nem rosszak a Pentacon obik, de nem mondanám, hogy hasra kellene esni a képminőségüktől. Nekem volt egy pár darab, mindenképp MC-st ajánlanék, sokkal kontrasztosabbak a bevonatos obik. Pentaconból 135-öst és 200-ast használtam, 8Mp-t szerintem kirajzolták, de 550D felbontását biztos nem fogják. Ha bele szeretnél mélyedni a régi obik használatába, kicsit nagyobb anyagi ráforditással, inkább ajánlanám a Jupiter, Takumar és Zeiss obikat, jobb képminőség várható ezektől. Nem minden téma áll, szóval ha már lehetséges jó dolog a chipes adapter és a zárat sem koptatod a LV-el. Canonnál valószínű bármilyen obit veszel, lesz végtelened egy átlagos adapterrel, sőt vannak olyan tipusok amit túl is lehet tekerni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest