- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Megjött az adapter a Canon FD 300mm f5.6-hoz, működik vele szépen a blende állítás is.
Mai nap tesztelgettem is kicsit, de meglepően jó képeket csinál. f5.6-on kicsit lágy és van egy kis CA is, f8-on már élesebb képet csinál, a CA csökken de még mindig van, F11-en tovább élesedik itt már karcol, CA egy pici itt is van, f16-on meg már megint elkezd lágyulni, de a CA szinte teljesen eltűnik. Tovább meg nem mentem mert nincs értelme ilyen gyújtótávolság mellett.
Ami nehéz, az kitartani, hogy ne legyen bemozdulva. Azért napfénynél is még kíváncsi vagyok mit produkál, mert az megint kicsit más helyzet. Amúgy szerintem jó lesz. Bíztam benne, mert a Canon FD obik elég élesek és ez is közéjük tartozik. Amúgy durva hogy ilyen gyutáv mellett milyen kicsit a mélységélesség még rekeszelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest