- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
www.rokkorfiles.com
Szinte biztos hogy az utolsó szériákon már elmaradt a Rokkor felirat és minimális (költségcsökkentés okán) változtatások is biztos hogy voltak, de nem hinném hogy ez látható eltérést okoz.
Én az utolsó előtti MD szériát szeretem, könnyebbek a fém és gumigyűrűs MC változatoknál, de még jóval kevesebb műanyag van benne a legutolsó, rekeszrögzítős darabokhoz képest. -
jjeahh
nagyúr
Én ajánlom a minolta md-t és az újabb zuiko 50/1.8-asokat. Ezek elég kontrasztosak, viszonylag jól bírják az ellenfényt, egyet rekeszelve élesek. Talán az egyetlen hátrányuk a rekeszelve szögletes és ideges bokeh... Ha szebb kerek bokeht akarsz olcsón, akkor helios 44-2, ez viszont életlenebb, sarkakban ken és az ellenfényt nem bírja.
Ebayről természetesen érdemes csemegézni, én pl. a teljes rendszeremet onnan rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest