- Gamepad
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Hali!
Én is szeretnék G9-et és a haveromtól érdeklődtem a mouse után, akinek fél éve ilyen van. A küldött képen tisztán látszik, hogy a simább felületesnél, nagyobb hüvelykujjúnál az ujj végén és tövénél feljött a vékony fólia. Kérdem én, ez természetes egy 20e ft-os egértől fél év használat után? Természetesen nem! Akinek már fél éve g9-e van, kérem ossza meg velem, velünk a véleményét. Köszi. -
di-courage
csendes tag
Jó, hát a VX revo az egy másik kategória... azon tuti van pihentető mód is, mint pl az én V400-as laptop egeremnél is. Kicsit idegesítő... de amugy meg nem rossz kis egér, bár game-re tényleg nem alkalmas sztem. Ezért kéne egy G7es vagy egy G9es

Amugy meg nekem tetszik még az mx revo,de az meg iszonyat drága már

-
Gh057
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát igen, a vezetéknélküliek lomhábbak, ez nekem is feltűnt, pl a Logi VX Revolution... A cipőfűző kábel meg egyenesen tetszik, a G5-nél nem tört meg 2 év alatt, pedig sokszor becsípte az asztal...
Neked melyik G15 jön? Ha jól tudom az első szériásat ami nekem van, már nem is lehet kapni, pedig az sokkal jobb, mint az utód...
szal én tuti nem cserélem az enyémet, csak ha kinyúlna, bár remélem az nem most lesz. -
TazLeacher
nagyúr
Egy kis összefoglaló:
Az első gépem megvételelkor a hagyomásnyos billentyűzet+egér páros alkalmaztam. Olyan 5-6 évvel ezelőtt rámjött, hogy rohadtul utálom a vezetékes egeret, ezért akkor egy vagyonért vettem egy Logitech EX110-et (cordless bill+egér), amit imádtam, főleg a minőségét, és hogy vezetéknélküli. Akkor megfogadtam, hogy soha többé vezetéket. Miután kezdett kiöregedni, akkor elkezdtem nézelődni, ennek lett a végeredménye egy Logitech MX3200 szett. Hallottam, hogy nagyon f@szák a lézeres egerek, ez is az, ezért tiszta jó, és vezeték nélküli, ami nagyon fontos, akkor még nem tudtam, hogy azért ez nem ugyan az. (Hozzáteszem van vezetéknélküli Gamepadom is Logitech.)
Elkezdtem nézegetni a gamer egereket, de egyik rondább volt, mint a másik, és ráadásul mindegyik VEZETÉKES. Na, ez volt, ami miatt nem kellett soha. Viszont elkezdtem egyre többet FPS-ezni, és egyre lomhábbnak éreztem a rágcsálót. Körülnéztem, hogy mi lenne a jó választás...csak Logi jöhetett szóba. Ne sértődjön meg senkim de a Logitech összes G egere ronda, mint a bűn, kivéve a 9-es. Úgyhogy csak ez jöhetett szóba, viszont ez is vezetékes. Kb. 2 hónapomba tellett, mire rávettem magam, hogy van az annyira jó, hogy megéri a vezetéket.
Úgy döntöttem megveszem, csak játékra, mellette meg megmarad a MX3200-as szett mindennapi használatra. Vettem hozzá egy Everglide Titan GamingMat egérpadot, a szett összesen közel 25K-ba került. Amióta bedugtam a G9-et a gépbe, azóta meg se mozdítottam a régi egeremet, és annyira lesz@rom a vezetéket, hogy eladtam az MX3200-as szettet, éppen érkező félben a Logitech G15-ös billentyű, csak, hogy az egerem ne érezze árván magát. Pedig ez nálam nagy szó, mert avezeték nélküliégnél már csak a fekete szín a fontosabb, ez meg szürke, de mind1. Imádom, szeretem, várom a billentyűt hozzá. Az egérpad meg rohadt jó, nagyon jól kijönnek a rágcsálóval. (A 200Ft-os egérpad használatát nem javallom, mert olyan lesz, mintha jégen próbálnád meg az egeret a pontosságra ösztökélni, és pont abban nem lesz jó, amiért 20K-t adsz egy egérért.) Úgy voltam vele, hogy megvette közel 5K-ért, ha bírja 2-3 évig, és akkor cserélem, még mindíg jobb, mintha vettem volna 7-8K-ért egyet, ami kicsit tovább bírja.
-
No_Oname01
csendes tag
EQ köszönöm szépen a kimerítő választ! Ezekszerint ideális az elején egy 200Ft-os textil pad is, mert ha most beruházok egy ilyen rágcsálóra nem lessz rögtön kp-m, hogy vegyek egy 5k HUF-os egérpadot alá. Nekem nem okoz gondot a vezeték nagy asztalom van elfér.

Jah majd a boltba kibontatom és ha lötyög akkor kérek másikat.

-
EQ
tag
Hello!
Honnan tudhattam volna, hogy szarnak bele az egészbe Alien-be, ismerösnek ilyen hibáért kicserélték az egerét, kapott egy zsir lötyi mentes patkányt, a különbség annyi volt, hogy a Logitech-et hivta nem a boltba vitte vissza. Sajnos még fiatal vagyok és hiszek abban, hogy vannak normális segitőkész emberek szép hazánkban, de egyre jobban kezdek kételkedni. Ha lesz egy kicsit több idöm akkor sztem én is felveszem a Logitech-el a kapcsolatot, korrekt cégnek ismertem meg. Egyébként is egy 20 ezres egérnél még nekem kelljen sufni-tuningolni?!
Most sajna nem vagyok otthon, alap állapotba sztem middle button, de minden programozható a programba ami az egérhez van.Üdv.: EQ
-
whYz
őstag
hát azért ilyen lötyögésért nem vittem volna vissza
1. magadtól is megtudod csinálni csak egy kis ész kell hozzá
2. mit tudnának vele csinálni?
kb azt amit csináltak de ez már előre látható volt
3. 1hónapot meg se ér ez az egészén is igy jártam ikarival h lötyögött a gombja megkérdeztem mit tudnak vele csinálni de nem volt konkrét választ igy várható lett volna az eredmény... most viszont már teljesen megőrült az egér igy nyugod szívvel viszem vissza és várható h kicserélik

-
EQ
tag
Sziasztok!
Sajnálom, hogy kicsit megfeletkeztem erről a topikról, de volt rengetek más dolgom.
Az egérke KB 1 hónap után visszakerült hozzám, a boltba azt mondták, hogy kivizsgálták Logitechnél és mindent rendben találtak, azt mondták hogy az a 2-4mm lötyögés szerintük természetes... amit én kicsit sérelmezek, de belefáradtam a huzavonába.
A lényeg, hogy ugyanazt az egeret kaptam vissza és kénytelen vagyok ezt használni.No_Oname01 kérdezte priviben, hogy milyen egérpaddal használom, játékba próbáltam e és mik a tapasztalataim.
Én egy sima 200FT-os textil egérpadon használom a cuccot és igazából meg vagyok elégedve vele, jól csuszik rajata még talán egy kicsit jobban is mint kellene, MX500 után nehéz volt erre a csuszásra átszokni, föleg a sokkal érzékenyebb és pontosabb lézer miatt. Engem nagyon zavart, hogy a G9 sokkal rövidebb és alacsonyabb mint az MX volt, az a típus vagyok aki szereti, ha az egész tenyere alatt van valami, de pár nap alatt hozzászokott a kezem és már tetszik is hogy teljesen beleolvad a tenyerembe, még talán jobban mint az MX.
A játékokba is szerintem jól szerepel, igazából én inkább a kényelemre megyek, mert azzal amivel játszok (WoW) nem annyira a gyorsaság és a pontosság a lényeg, hanem az ha napi 8 órát van a kezemben akkor az kényelmes legyen.
FPS játékokba annyira nincs tapasztalaom, napi 1-2 órát szoktam játszani CoD4-el és itt sincs probláma az egérre, pontosan szépen lehet fejest lőni vele.
Egyébként nagyon szuper kis program van hozzá, amivel minden csilli-villi dolgot be lehet állítani, és a sok gombot is nagyon hasznosnak tartom.
Talán csak egy probláma van vele ami nekem nagyon nem tetszik, hogy a görgö gomb (középső) nagyon kemény és kényelmetlen, nagy erőkifejtést igényel a lenyomása/lenttartása.Most hirtelen csak ennyi jut eszembe az egérrel kapcsolatba, ha valami kérdés lenne még akkor szívesen válaszolok.
u.i.: Ha magamnak veszem és nem ajándékba kapom valoszinüleg G5 lett volna a választás és ezt még mindig tartom.

Üdv.: EQ
-
whYz
őstag
nem véletlen ilyen szövetkábel
a vékony műanyag könnyen megtörik, ugye legnagyobb hibája razer egereknek stb, szal logikkal ez nem történik olyan gyakran
de ha nincs hely tényleg elég gázos hogy eltolja még az egeret is, és nem lehet tolni se, de nekem nincs ilyen problémám vele
-
kuk@c
tag
Kb. 7 éve használtam cordless egeret, néha bill.-t is...
Ezért iszonyatosan szoknom kell most a kábelebancot... És hát ennek olyan a kábele, mintha egy tömör drótdarab lógna ki belőle... A4tech-é meg vékony, hajlékony, szinte észrevehetetlen...Dehát ahogy mondani szokták: egyéni szocprobléma....
Majd megszokom egyszer... /vagy nem
/ -
kuk@c
tag
válasz
di-courage
üzenetére
Kicsit off, de nézzétek el:
Hát igen... Én is a vezetéknélküliség miatt vettem anno G7-et... Jó a formája, a tudása se elhanyagolható /6,4MP; 2100dpi/... Az akksik: intenzív használattal napi cserélgetés, persze akksik kizárólag gyorstöltés módban... Nem nagy dolog, pár mp a csere, de ha épp játék közben kell végrehajtani, akkor kicsit idegesítő...
Sokan nem tartják igazi gamer egérnek... /a cordless mivolta miatt/
Nekem az égvilágon semmi más bajom nem volt vele eddig az időpontig...Amit viszont furcsálok: Logitech levette a termékpalettájáról és nem is lett igazán alternatívája... Szal valószinűleg rájöttek valamire, ami miatt nem kreáltak cordless gamer utódot... Ezért is ajánlották fel cserére MX Revo-t, és a G9-et...
G9 mellett azért döntöttem, mert:
1., nem volt G7;
2., MX Revo-nak nem tetszik a nagy mérete, ill anyaga /kényelmesnek lehet hogy kényelmes, de izzadt tenyérrel szerintem igencsak csúszkál a kézben/;
3., G9: 3200dpi; nagyon jó anyagválasztás;
4., az alakja: képekről kissé furának látszik, de meg kell lesni! Más lesz a vélemény azonnal...
Hát ha G9-et veszel, azzal fogsz küszködni amivel Én is: CIPŐFŰZŐ...
/már azon filózok, hogy veszek egy X sorozatú A4Tech egerentyűt, és haverral átrakatom a vezetékét a G9-re/Ajánlani mindkettőt tudom: nagyon meg voltam elégedve a G7-el, annak ellenére is hogy behalt 2 év után...
A G9-et még a cipőfűző ellenére is, mert jobb a fogása mint a G7-nek, ill. a tudása is nagyobb...Szal ha cordlessre vágysz nyugodtan vegyél G7-et, ha új dizájnra és technikára akkor G9... ;)
-
di-courage
csendes tag
Fuu Istenkirály vagy !
köszi mindent! Igy már elgondolkodik az ember... 
Gondolkodtam azon, hogy vennék egy G7est. Mert jó a formája, állítható rajta a dpi, az aksis megoldás is viszonylag tetszik (bár tartok tőle egy kicsit). A legfontosabb az egészbe: gamer egér és cordless !
De sajnos sokan mondják, hogy kifekszik, meg hogy már nem is gyártják, szal kicsit elkeseredtem rajta :
A G5 naon nem tetszik, mert ugyebár vezetékes, + 1 gombos a régi, az új meg... oké hogy +2 gombos, de az ronda kék szín... szeretem a kéket,de nem ennyire 
És akkor el kezdtem nézelődni a G9-nél... mondom eléggé fura kinézete van, nekem nem jön be, meg minden. De mikor megláttam, hogy mennyit tud, akkor már azért elgondolkoztató.
Igazából nekem a legnagyobb problémám az a fránya vezeték, mert most is egy V400as laptop egérrel tolom és mindig változtatom az egér helyét (hol ide, hol oda teszem (azaz az asztal egyik sarkából a másikba, ahogy kényelmes fejemnek tetszik
)).
Szal dilemmázok ide-oda...Te mit ajánlasz? Érdemes befektetnem egy G7be, vagy inkább a G9, és akkor küzködjek a vezetékkel?
UI: 16500ért tok G7et szerválni, 18000ért meg G9et!
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage
üzenetére
Szivesen...

Magasság:
érdes: 36mm
sima: 40mm /kicsit púposabb/Én az érdessel használom... Kegyetlen jól fekszik a kézben, szinte tapad a tenyérhez...
Csak az a fránya cipőfűző... Azzal még barátkoznom kell...
G7:
2 éves volt, egyszer gépezés közben megállt... Szokás szerint kezdtem nézegetni hogy mi lehet, kihúztam az akksitöltőjéből az adóját, és hát ekkor meglepődtem: igen forró volt...
Az egérnek valszeg kutya baja, az adó nyekkent meg...
Egyébként minden elismerésem a Logitechnek a garanciális ügyintézés menete miatt: a bolti garancia már lejárt, felhívtam a mo.-i képviseletet, ahol bekérték a szokásos számokat+számla másolatot... Kérték hogy adjam fel Németországba a cuccos adó részét, és megígérték hogy megérkezésekor azonnal küldik a cserét, ezesetben G9-et... A telefonálgatás+postára adás múlthét pénteken volt... Akkor lepődtem meg, amikor tegnapelőtt csütörtökön a UPS futárával megérkezett a G9... Németországból... -
kuk@c
tag
válasz
di-courage
üzenetére
G7-em elhalálozása miatt a Logitech gariban cserét ajánlott.
MX Revolution és G9 között lehetett választani, több teszt végignyálazása után a G9 mellett voksoltam. /remélem nem bántam meg, 2 napja nyúzom még csak/
G7 után szokni kell... Legalábbis azt hogy vezetékes... Egyébként egy nagyon precíz és pontos egér, szinte beleolvad az ember kezébe...
A vezetéke lehetne vékonyabb, elég vaskos és nem tűnik igazán hajlékonynak... Akár egy kemény merev cipőfűző...
Ebben a kategóriában már elvárná az ember hogy olyan vezetéket alkalmazzanak, ami szinte észrevehetetlenül lóg a egérből ki...
Ezt most nem azért mondom mert idáig wireless egerem volt, hanem mert öcskös X718-as A4tech-én fényévekkel jobb kábel van...
A vezeték elég hosszú, kb. 2m lehet...Lemértem az egeret:
érdes műanyaggal: hosszra: 110mm, szélességre 72mm,
simával: hosszra: 105mm, szélességre: 77mm -
di-courage
csendes tag
Egyetértek whYz-val/vel
Sztem nem olyan észrevehető a különbség a lézer és az optikai között (sztem), de az állítólagos logitech megbolondulás az benne van azért a levegőben (bár sztem ezeknél az egereknél már nem valószinű)Én azt mondom, kinek mi a kényelmes, és milyen igényei vannak etéren, úgy válasszon egeret magának.
Nekem ami ideál, az egy G7-G9 turmix
cordless és 8 gombos
jah és legalább 2000 dpi...

-
di-courage
csendes tag
Hy all!
Vki tudna nekem segíteni olyanban, hogy megmérné hogy milyen hosszu és milyen széles a G9es egérke?
Valamint milyen vezetéke van (ugy értem, hogy a G5ösnek ilyen érdekes vezetéke van) és milyen hosszú!Thx!!
-
whYz
őstag
előszöris nekem nincs g9-em
sokak szerint(többség) a lézer alkalmatlan játékra és ez mindig is igy marad... a pro gamerek terjesztik ezt nagyon szal inkább az optikait szeretik...
razer blog elég vicces
sztem megemlítenének egy logi egerek azonnal moderálva lenne szal attol sokat ne várj
szerintem, és ez saját vélemény, legalább annyira jó gamere a g9 mint a da, viszont kell a g9hez egy jó pad. corepad mondjuk g5-el tökéletes volt énis használtam egy jó darabig de az uj lézerek(ikari) már nem szereti(egyáltalán nem!!!) szal elöbb próbáld ki azt utána vegyed meg
ss sx-el tuti hogy menne az egy baromijó pad baromidrágáért de nemsokára jön a razer változata is érdemes megvárni
da-nak mind1 a pad nincs vele semmi mizéria (max h leér a hasa de az könnyen kezelhető) szal jó kis megbízható egér... és biztos többen használják mint a g9-et(és nem azért mert jobb lenne!) -
Jimbóka
csendes tag
Hi all!
Pár alapvető kédésem lenne.
FPS játékokra mi a jobb, a lézeres vagy az optikai egér?
Úgy vettem észre a G9et kevésbé használják pro vagy hardcoregamerek (kinek hogy tetszik)
mint modjuk a Razereket. Ahogy olvastam a Lachesis meg a DA blogját, ha valaki kérdezte milyen egret vegyen senki sem ajánlotta a Logitech G9et sem a G5öt. Most akkor pl a DA jobb gamelésre mint a G9? Milyen egérpadot ajánlotok pl egy G9eshez? Én egyszer probáltam egy Corepadot a G5ömmel és nekem nagyon bejött ez a páros. Mi a vélemény a Corepadrol? Én is gondolkodom új egéren és nemtudok dönteni G9 vagy Razer DA vagy estleg valami más. -
Barett 50cal
senior tag
Hy all!!
Ma lett emg a G9 hát nem mondhatom azt hogy egy 'szar ' már bocs
sztem egy kcsit a markolatai nem egy 13 éves kezére készultek na mind1.Sztem nagyon jo és megvok vele elégedve.

-
whYz
őstag
hát nem 1 teszt van ami azokat megcáfolva egy másik egeret kiált ki királynak...
szal mind csak 1 teszt a sok közülmivel nincsenek összehasonlító elemzések amikker össze lehetne hasonlítani az egereket igy ezek mind szubjektívek lesznek mint te magad... elmondhatod, hogy jó, de h legjobb?
-
Gh057
csendes tag
Fénysebesség tesztet én az első napokban csináltam, és meg sem reccent, szinte mm pontosan ugyanoda értem vissza, ezt onnan tudom, hogy nekitoltam a G15-nek, majd onnan elrántottam a másik irányba, majd a monitor széléhez érve ahonnan indult pont akkor koppant az egér a billen. Persze minden egyéb "marhaságot" ki kell kapcsolni, és egér a legalacsonyabb felbontáson kell, hogy menjen. Marhaság alatt a a Speed és Acceleration-t értem, amik nem a valóságot tükrözik...
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Ma vettem meg életem első gamer egerét és nem bántam meg,hogy a G9-et választottam!
Nagyon kényelmes,ahoz képest,hogy mekkora.Olvastam róla teszteket is,és viszi a pálmát.A súlyok is faszák,akkor a két cserélhető hátlap is.Ez már csak egy apróság,hogy be lehet állítani,hogy milyen színű legyen a led.
És télleg ez a legjobb egér a piacon.Sztem egy Deathadder-t simán odaver.Akkor a Logitech Setpoint is nagyon faxa.Sztem aki mindenképpen csúcsegeret akar,az ezt vegye,garantált,hogy nem fog csalódni.Aztán még ez a tárolható profil is jó ötlet a Logitech részérőlHát igen,nemhiába,látszik,hogy a svájciak megint alkottak.
Szerintem ha valaki G5-ön töri a fejét,az előbb a G9-en is gondolkozzon el.Az egér 8 gombos.Ez a véleményem erről a High-tech egérről.Üdv:Marcik@
-
sinya16
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
hali!
hm.. nem csinálnál egy próbát? beállítanád jó alacsony sens-re és áthúznád az egeret a pad egyik szélétől a másikig "fénysebességgel" (minél gyorsabban
? -
sinya16
csendes tag
Hi
ahogy észrevttem kettőtöknek is van Everglide egérpadja g9-el. Low sens-re mennyire jók együtt? -
RockHaRD
addikt
egy kis gondom támadt, mikor a gombjaimat állitanám be, ami működik is szépen, kivéve a close gomb. a + - gomborka probáltam, hogy a + a teljes méret, és a - legyen a close gomb, de nem működik.
a teljes méret az megy, meg minden más is, de a close gombot akárhova rakom, nem működik. még ugy sem, hogyha keystroke vagymi, és akkor alt+f4 
erre tud vki megoldást?

-
RockHaRD
addikt
mégis csak G9-et vettem

nagyon jó fogása van, de csodálkozásomra a hozzá adott cd-n csak egy telepitő file volt

mind1, letöltöttem az ujat, most telepítem, a sulyozos cuccot kiprobáltam, de sztem sulyok nélkül pont jó. plussz súllyal nekem nem tetszett

amin nagyon csodálkoztam az az, hogy a ph-s tesztben a preciziós markolatra mondták, h nem izzaszt (ez ugyebár az érdes változat) alapbol a másik van rajta, az nekem elsőre nagyon kényelmes volt (elég nagy kezem van), viszont a másikat már a dobozbol kivéve megutáltam
hozzáértem, és kivert a víz tőle, szó szerint
szal marad az XL markolat, mindjárt kiprobáljuk crysis alatt hogy muzsikál ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Gh057
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csak simán benyomod, és a rugó kilöki... pont mintha notiba tennél memóriakártyát az olvasójába, azt se húzni kell, hanem benyomni és "kilövi" magát.
Szerintem aki a két görgő és a G9-en dilemmázik, az inkább a G9-et vegye, mivel nem igazán értem, minek is kellene két görgő.... -
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
tesztben olvastam, h alul van kapcsoló talán

amugy ugy néz ki mégis revolution lesz, mivel argep alapján, 18 körül mozog minden boltnál a G9, de sehol sem kapni. Nincs raktáron SEHOL

most hivogatom a revolution-t árusito üzleteket, eddig 1-ből 0

-
TazLeacher
nagyúr
Ha már itt vagyunk! Nem tudtam rájönni, hogy hogy kell kinyitni a "súlyfiókot" az egéren.
Nem akartam feszegetni... -
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
én most agyalok rajta nagyon. nekem is Everglide titan fnatic padom van, razer diamondback magma-val, ami két hónapos, és meghalt a bal gomb

sztem G9 lesz, csak olyan csábito az a két görgő a revolution-ön

-
TazLeacher
nagyúr
Msotmár én is 1 hete g9-el nyomom. Vettem hozzá egy Everglide Titan szövet egérpadot, és simaliba működik. Egyelőre még csak alapfelhasználó vagyok, de ha lesz egy fél napon, akkor nekiállok Setpointozni...
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, a kérdésem:
MX Revolution, vagy G9???
játékra lesz, 1 ezres a difi köztük. Szerintetek?

-
Gh057
csendes tag
Nekem sikerült megoldani azt a pici kotyogást ami volt, és nem is kellet nagyon belemerülni a munkába. Ahogy az a képen is látszik, a markolaton lévő kis "kampóra" kellett tenni egy nagyon kevés celluxot, és máris ugyanolyan stabil lett, mint bármelyik másik, amelyik markolatának nem volt ez a kis szépséghibája.
[link] -
HSM
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Sztem nagyon zsír!
Bár nekem szerencsére nem lötyög... De sztem azok a példányok javítva lesznek...
A görgő zseniális, a rágcsálókényelmes, jól konfigurálható, és hihetetlen gyors/pontos. -
Barett 50cal
senior tag
császtok sztetek akkor jo a G9??

-
EQ
tag
Sziasztok!
Kedd vagy szerda magasságába hivom fel Alien-t, akkor telik le az 1,5-hét. Amikor beadtam egy hétre és felhívtam öket azt mondták, hogy felhivták Logitech-et és azt mondták, hogy ez természetes, de az itteni beszámolók és az ismerős G9-e is azt bizonyítja, hogy nem kellene lötyögnie annak az egérnek. Ezért is mondtam Alien-be hogy nem törödök én ebbe bele, azt mondták, hogy annyit tudnak csinálni, hogy visszaküldik a gyárba és ott bevizsgállják jegyzőkönyv meg minden. Ez kb 2hét, de lehet elöbb visszajön, jelen pillanatban ebben a stádiumban vagyok. Ha tudok valami konkrétabbat akkor irok.

-
HSM
félisten
Úgy bizony. Akkor mozdul max egy millimétert, ha külön megfogom a külsejét, és megnyomom a belsejét. Amúgy felemelve meg se moccan. A gombok alapból érintkeznek a "belső részükkel", nincs holttér, ha benyomom olyan, mint minden más logitechnél, ami egybedizájn. Én az Xl-lel használom, és most sincs nálam a kisebb, de amennyire emlékszem az is atomstabil.
Kíváncsian várjuk EQ beszámolóját a garanciális tevékenységéről...
-
-
HSM
félisten
Én tavábbra is tartom, hogy az enyém stabil. És azt is, hogy a Logitech forgalmazója nyújtotta eddig a legkorrektebb garanciális szolgáltatást amit láttam. (plussz az IBM, de ők egy más kategória) És sztem ha nem tudják javítani, simán visszaküldik a gyárba, és adnak egy zsír újat.
-
Gh057
csendes tag
Megkaptad az egeret? Mondjuk amit leírtál kotyogást az nálam is feltűnt, leginkább ott érezhető, hogy a precision markolatnál a visszafele gombot nyomogatva nem kotyog, de az XL markolatnál van egy nagyon pici hézag, és ezért üres állásban a "levegőben lóg", nem érintkezik folyamatosan a gombbal. Tehát ha megnyomom, először odakoppan az egér oldalához, majd utána nyomódik be a gomb. Nem kell nagy valamire gondolni, igazán minimális a kotyogás, de érezhető, és ezek szerint nem csak egyedi probléma lesz. Mondjuk a Logi tervezi, hogy további markolatokat készítene a G9-hez, talán ott még pontosabbak lesznek.
A gomb ezen hibáját két réteg Scotch Magic Tape-pel orvosoltam.
A markolat maradék kotyogását meg csak akkor érezni, ha hirtelen felemeli az ember az asztalról, bár amikor elemelkedik semmit nem befolyásol, szerencsére az asztalon atomstabil. Lehet kár volt visszaküldened az egeret, mert szerintem nem sok mindent tudnak neki csinálni, és űgy tűnik a markolatcsere után is ugyanez lesz a helyzet. -
Gh057
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hello!
Én a héten lettem egy G9 boldog tulajdonosa, előtte G5-öm volt és szövet egérpadot használtam, mivel a G15 mellett nem férne el más, csak a legkisebb méretű QcK a mini, az is 90-kal elforgatva.
G5-nél sem volt semmi probléma, G9-nél is prímán megy a páros, bár G9 még a vajaskenyéren is menne... de azért csak jobban csúszik egy rendes egérpaddal.
Qck Steel sorozat előny, hogy viszonylag olcsó és jó minőségű, bár használattól függően 1,5-2,5 éven belül hajlamos elkoszosodni, takarítani is elég nehézkes. (ezért ételtől-zsírtól távol kell tartani, bár nehéz kibírni evés nélkül gépezés közben)
Tehát nyugodtan vegyél G9-et Qck steel paddal. -
TazLeacher
nagyúr
Hali! Kinéztem egy G9-et. Mennyire jó hozzá a egy szövet egérpad? A Corpad Eyepad-ot néztem, vagy a SteelPad QcK-ot...nem az ár a lényeg, hanem nagyon bejönnek ezek a vékony, összetekerhető padok.
-
HSM
félisten
Sztem majd megnézik mi a baja, ha csak a borítás rossz, kapsz újat, ha az egér borítástartó része rossz, akkor kapsz egy új "egérbelsőt", ha leszarják az egészet, kapsz egy komplett új szettet...
Esetleg az egér belsejét tudják javítani (új műanyagborítás, vagy a felfogató pöcök cseréje). Sztem ezek a variációk vannak. -
EQ
tag
Helló!
Vissza vittem ma a patkányt az Alienbe és átvették de mondták, hogy ünnepek miatt semmire ne számítsak kb 2 hétig.
Valakinek van valami tapasztalata, hogy müködik a garancia ilyen esetekben? Lehet javitani az ilyen müanyag dolgokat és azt csinálják majd vagy kapok egy új egérkét esetleg valami más? Sajna semmi konkrétat nem mondtak a voltba, csak kaptam egy kódot meg egy telefonszámot, hogy majd érdeklődjek 1 hét mulva.Üdv.: EQ
-
HSM
félisten
Nekem sima, fehér, nem túl fényes asztal lapján kifogástalanul működik...
(igaz nem vagyok egy hardcore low-sens gamer
) Amúgy remek még újságpapíron, bizonyos könyveken, pokrócon, lepedőn, farmergatyán
és még sok más felületen, amit még nem próbáltam.... 
Hogy valami értelmeset is mondjak: szerintem mind1, milyen padon használod, nem hiszem hogy ez sokat számítana...
Még a g5-copperhead korában voltak olyan fórumhozzászólások, ami szerint a padon se bírt annyit az egér, mint szerettek volna tőle.... (Sőt, volt olyan pad, amit kifejezetten nem működött jól...) Egyéb vélemények? -
sinya16
csendes tag
hali
nekem is jo a markolat, csak a sulyok lötyögnek benne. Nem vészes, nagyon jó az egér. Milyen egérpadot használtok hozzá? -
HSM
félisten
Hi!
Az xl markolat jobbra-balra nekem atomstabil, fel-le max egy millimétert mozdul, kizárólag erőteljes, célirányos fizikai ráhatásra. A kisebb nincs most nálam, h csekkoljam, de úgy emlékszem az is stabil volt... (elég kritikus vagyok az ilyen cuccokkal, sztem biztos feltűnt volna, ha "szar".... mert vagy két órát használtam azt is....)
Sztem nyugodtan vidd vissza gariba... A logitech elég normális gari ügyben... -
EQ
tag
Sziasztok!
Én is kaptam kedvesemtől egy ilyen csoda egeret karácsonyra, sajnos általam nagyon szeretett MX500-am felett eljárt az idő és mikor az új egér került szóba akkor G5 és G9 közütt vaciláltam, de kedvesem megelőzött és vett egy G9-et.

Tapasztalataim egyenlőre kétesek. Személy szerint nagyon érzékeny vagyok az ilyen kotyogásokra, főleg, ha olyan dologról van szó amivel ilyen gyakran érintkezek és a nekem jobban tetsző XL markolot nagyon még a másik markolat kevésbé lötyög, mint fel le és jobbra balra is pár mm-t, ami igen zavaró tud lenni. Apróbb sufni tuning modszerrel (szig.szalag
) megoldottam, hogy minimálissá váljon a kotyogás. Érdekelne, hogy ez a probléma egyedi, vagy másoknál is előfordult, esetleg valaki vitt már vissza gariba ezért ilyen egeret?
Egyébként megvagyok elégedve az egérre, a képeken egyébként is tetszett, de mikor megláttam mégjobban beleszerettem. Egy picit talán attól féltem, hogy nagyon rövid lesz az MX500-hoz képest, de szinte észrevehetetlen a különbség.
Régi egérhez képest sokkal érzékenyebb és pontosabb, 5 év MX500 után még sajna sokat kattintok félre, de már javulok.
Ha valakinek van tapasztalata a markolatos problémával az kérem írjon ide, vagy keressen meg priviben. Előre is köszi.
-
HSM
félisten
válasz
combustion
üzenetére
Hi!
Ma este kapok egy ilyen kis jószágot barátnőmtől... Majd írok tapasztalatokat... De addig is úgy általában: hogy megéri-e? Az attól függ. Én bő 5 éve vettem az első "komoly" egerem, egy logitech mouseman dual optical-t, akkor még igen vaskos, 12 000 Ft-os összegért. Akkor véleményem szerint ez az egér volt a legjobb kábeles egér. Így ennyi idő után nyugodtan kijelenthetem, bőven megérte az árát... Ismerőseim simán elhasználtak ez idő alatt 2-3 egeret, arról nem is beszélve, hogy ez összehasonlíthatatlan egy 3-4 ezer Ft-os egérrel. Még mai szemmel is nézve jó az egér: 500Hz-en viszi az usb-t, programozható minden gombja (4), rendkívül kényelmes, két szenzora révén olyan felületeken is gond nélkül működik, ahol más egérrel szenvedés volt bármit is csinálni.... Igaz, a hirtelen rántásokat nem szereti, de azért ne felejtsük el, hogy egy 6 éves koncepcióról beszélünk. Szval véleményem szerint megéri, ha tényleg igy innovatív, rendkívül jó minőségű egérről van szó, amit sokat akarsz használni. (Azok alapján, amiket olvastam róla, ez mind tljesül
)
U.I. Pesten van két bolt is, ahol személyesen meg lehet kapni, 18000 illetve 18500 Ft-ért...Érdemes megnézni nem csak a depo-n, hanem az arukereso-n is.... -
combustion
csendes tag
YAh GameStarban megint benézték, azt írták: "Kb. 22-23000pénz
depon meg 18
(persze még a szállítási költség) NADE! Lényeg ! Megéri-e?(18-19kért?) 
-
Froclee
őstag
g9,de még az ára elég nagy
-
TecK
tag
am ki meiket ajánlja? Logitech:
G5
G7
G9sztetek meiket vegyem?(penz nem szamit)
-
faster-
csendes tag
Én maradok a jól bevált G7 nél igaz h már 1,5 éves de semmi gond nincs vele, meg az ergonómiája is tökéletes

-
MATEO6600
őstag
válasz
Lazarus911
üzenetére
Nem kell kössz, 3 hónapja vettem a G5öt

-
whYz
őstag
válasz
Lazarus911
üzenetére
jó cucc lehet ha már 20perc után el akarod adni

-
Lazarus911
aktív tag
háát.. Nemtom-- Ha valaki ilyet akar az örülne neki mert ergo egy új egeret kap 3 ezerrel olcsóbban!!
Tényleg 20 perc volt a használata.. -
válasz
Lazarus911
üzenetére
17-18-ért el tudod passzolni... 1-2 ezer forint hiányba nem fogsz belehalni szerintem

sok sikert hozzá! -
whYz
őstag
válasz
Lazarus911
üzenetére
19 újan
csak gondoltam szólok... -
Lazarus911
aktív tag
Eladó egy g9 20.000 ért; 20 percet használatm; garival mindennel pü vagy email: heartless@mail.tvnet.hu; vagy msbn heartless@freemail.hu
-
rauschie
senior tag
nemtom, nekem az a tapasztalatom, h játék közben(elsősorban cs volt ~mfel évig) az egeret csak az ujjvégekkel fogom, csak windóznavigálásnál tenyerelek rá az egérre.
Ezért játék közben nekem a kis egerek jobban bejöttek(g1 ms3.0stb persze kinekmi a kicsi) viszont kényelemben verhetetlen volt az mx1000/518/g5 stb. -
djtoomi
addikt
Nekem is G5-öm van,a régebbi,teljesen emg vagyok elégedve vele,semmi pénzért nem cserélném le erre.Maximum egy G7-re abbol is egy ujabb verzirora,régi kicsit lassu.

-
MATEO6600
őstag
Meg még az, hogy alapból a legújabb firmware van rajta.
-
MATEO6600
őstag
Neked biztos a régi G5-öd volt, ha nem tetszett.
Az új már sokkal jobb külsőre, és belsőre is, sokat javítottak rajta. -
Vistaboy
veterán
válasz
Lazarus911
üzenetére
Hát, nem tudom, Nekem is G5-ösöm van, és idáig ez a legjobb egerem. Mondjuk a G9-est még nem próbáltam, de a képek alapján nem tetszik. De ki tudja, ha látok valahol kitéve egy üzletben, és ki is lehet majd próbálni, akkor döntöm el, hogy kell-e vagy nem?
Mod: Az ára úgy 100$ körül lesz.
[Szerkesztve] -
Lazarus911
aktív tag
Hát nekem volt g5öm.. rakás szar az az egér... optikája nagyon nem jó.. ghyűrűs újjnak nincs normális hely; nem tudod megfogni az egeter.. Szerintem ez lesz a jól fogható egér
-
MATEO6600
őstag
Én is maradok a G5-ömnél.
Már nem tudnak mit kitalálni, látszik, hogy ez már kicsit erőltett. -
HeGePK
csendes tag
válasz
Lazarus911
üzenetére
sztem ultragagyi......
Maradok a G5-ömnél -
Lazarus911
aktív tag
Királyság az egér; sztem lecserélem erre a deathadderem!!
Mennyi lesz kb az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amatőr csillagászat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gamepad
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szal én tuti nem cserélem az enyémet, csak ha kinyúlna, bár remélem az nem most lesz.

/

hozzáértem, és kivert a víz tőle, szó szerint