- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage
üzenetére
Kicsit off, de nézzétek el:
Hát igen... Én is a vezetéknélküliség miatt vettem anno G7-et... Jó a formája, a tudása se elhanyagolható /6,4MP; 2100dpi/... Az akksik: intenzív használattal napi cserélgetés, persze akksik kizárólag gyorstöltés módban... Nem nagy dolog, pár mp a csere, de ha épp játék közben kell végrehajtani, akkor kicsit idegesítő...
Sokan nem tartják igazi gamer egérnek... /a cordless mivolta miatt/
Nekem az égvilágon semmi más bajom nem volt vele eddig az időpontig...Amit viszont furcsálok: Logitech levette a termékpalettájáról és nem is lett igazán alternatívája... Szal valószinűleg rájöttek valamire, ami miatt nem kreáltak cordless gamer utódot... Ezért is ajánlották fel cserére MX Revo-t, és a G9-et...
G9 mellett azért döntöttem, mert:
1., nem volt G7;
2., MX Revo-nak nem tetszik a nagy mérete, ill anyaga /kényelmesnek lehet hogy kényelmes, de izzadt tenyérrel szerintem igencsak csúszkál a kézben/;
3., G9: 3200dpi; nagyon jó anyagválasztás;
4., az alakja: képekről kissé furának látszik, de meg kell lesni! Más lesz a vélemény azonnal...
Hát ha G9-et veszel, azzal fogsz küszködni amivel Én is: CIPŐFŰZŐ...
/már azon filózok, hogy veszek egy X sorozatú A4Tech egerentyűt, és haverral átrakatom a vezetékét a G9-re/Ajánlani mindkettőt tudom: nagyon meg voltam elégedve a G7-el, annak ellenére is hogy behalt 2 év után...
A G9-et még a cipőfűző ellenére is, mert jobb a fogása mint a G7-nek, ill. a tudása is nagyobb...Szal ha cordlessre vágysz nyugodtan vegyél G7-et, ha új dizájnra és technikára akkor G9... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- World of Warships
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest