- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage
üzenetére
Kicsit off, de nézzétek el:
Hát igen... Én is a vezetéknélküliség miatt vettem anno G7-et... Jó a formája, a tudása se elhanyagolható /6,4MP; 2100dpi/... Az akksik: intenzív használattal napi cserélgetés, persze akksik kizárólag gyorstöltés módban... Nem nagy dolog, pár mp a csere, de ha épp játék közben kell végrehajtani, akkor kicsit idegesítő...
Sokan nem tartják igazi gamer egérnek... /a cordless mivolta miatt/
Nekem az égvilágon semmi más bajom nem volt vele eddig az időpontig...Amit viszont furcsálok: Logitech levette a termékpalettájáról és nem is lett igazán alternatívája... Szal valószinűleg rájöttek valamire, ami miatt nem kreáltak cordless gamer utódot... Ezért is ajánlották fel cserére MX Revo-t, és a G9-et...
G9 mellett azért döntöttem, mert:
1., nem volt G7;
2., MX Revo-nak nem tetszik a nagy mérete, ill anyaga /kényelmesnek lehet hogy kényelmes, de izzadt tenyérrel szerintem igencsak csúszkál a kézben/;
3., G9: 3200dpi; nagyon jó anyagválasztás;
4., az alakja: képekről kissé furának látszik, de meg kell lesni! Más lesz a vélemény azonnal...
Hát ha G9-et veszel, azzal fogsz küszködni amivel Én is: CIPŐFŰZŐ...
/már azon filózok, hogy veszek egy X sorozatú A4Tech egerentyűt, és haverral átrakatom a vezetékét a G9-re/Ajánlani mindkettőt tudom: nagyon meg voltam elégedve a G7-el, annak ellenére is hogy behalt 2 év után...
A G9-et még a cipőfűző ellenére is, mert jobb a fogása mint a G7-nek, ill. a tudása is nagyobb...Szal ha cordlessre vágysz nyugodtan vegyél G7-et, ha új dizájnra és technikára akkor G9... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Logitech MX Master 3S for MAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest