- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Egy kis összefoglaló:
Az első gépem megvételelkor a hagyomásnyos billentyűzet+egér páros alkalmaztam. Olyan 5-6 évvel ezelőtt rámjött, hogy rohadtul utálom a vezetékes egeret, ezért akkor egy vagyonért vettem egy Logitech EX110-et (cordless bill+egér), amit imádtam, főleg a minőségét, és hogy vezetéknélküli. Akkor megfogadtam, hogy soha többé vezetéket. Miután kezdett kiöregedni, akkor elkezdtem nézelődni, ennek lett a végeredménye egy Logitech MX3200 szett. Hallottam, hogy nagyon f@szák a lézeres egerek, ez is az, ezért tiszta jó, és vezeték nélküli, ami nagyon fontos, akkor még nem tudtam, hogy azért ez nem ugyan az. (Hozzáteszem van vezetéknélküli Gamepadom is Logitech.)
Elkezdtem nézegetni a gamer egereket, de egyik rondább volt, mint a másik, és ráadásul mindegyik VEZETÉKES. Na, ez volt, ami miatt nem kellett soha. Viszont elkezdtem egyre többet FPS-ezni, és egyre lomhábbnak éreztem a rágcsálót. Körülnéztem, hogy mi lenne a jó választás...csak Logi jöhetett szóba. Ne sértődjön meg senkim de a Logitech összes G egere ronda, mint a bűn, kivéve a 9-es. Úgyhogy csak ez jöhetett szóba, viszont ez is vezetékes. Kb. 2 hónapomba tellett, mire rávettem magam, hogy van az annyira jó, hogy megéri a vezetéket.
Úgy döntöttem megveszem, csak játékra, mellette meg megmarad a MX3200-as szett mindennapi használatra. Vettem hozzá egy Everglide Titan GamingMat egérpadot, a szett összesen közel 25K-ba került. Amióta bedugtam a G9-et a gépbe, azóta meg se mozdítottam a régi egeremet, és annyira lesz@rom a vezetéket, hogy eladtam az MX3200-as szettet, éppen érkező félben a Logitech G15-ös billentyű, csak, hogy az egerem ne érezze árván magát. Pedig ez nálam nagy szó, mert avezeték nélküliégnél már csak a fekete szín a fontosabb, ez meg szürke, de mind1. Imádom, szeretem, várom a billentyűt hozzá. Az egérpad meg rohadt jó, nagyon jól kijönnek a rágcsálóval. (A 200Ft-os egérpad használatát nem javallom, mert olyan lesz, mintha jégen próbálnád meg az egeret a pontosságra ösztökélni, és pont abban nem lesz jó, amiért 20K-t adsz egy egérért.) Úgy voltam vele, hogy megvette közel 5K-ért, ha bírja 2-3 évig, és akkor cserélem, még mindíg jobb, mintha vettem volna 7-8K-ért egyet, ami kicsit tovább bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- World of Warships
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest